رفتن به مطلب

راه اندازی پردازنده های نسل 9 روی چیپست Z270

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان اهل فن میخواستم بپرسم آیا راهی بجز هاردمود (مثل بایوس خاصی یا کلا سافت مود) هست برای اینکه بشه پردازنده های نسل 9 اینتل بخصوص مدل core i5 9400f رو بروی مادربردهای Z270 بوت کرد . اخبار ضد و نقیض زیاد توی فروم های خارجی خوندم و گاهن نرم افزارهایی هم گذاشتند اما میخواستم بپرسم کسی انجام داده و چطور ؟

مرسی

لینک به دیدگاه

سلام

چه راه دیگه‌ای؟!
غیر مود کردن بایوس فکر نکنم روش دیگه‌ای باشه

لینک به دیدگاه

برای این کار باید میکرو کد های پردازنده مورد نظر در بایوس گنجانده بشه تا پردازنده نسل 9 توسط مین بوردتون شناسایی بشه پس باید  فایل بایوس برای مین بورد و پردازنده مورد نظر ویرایش بشه و ...

1754346078_Screenshot(25).thumb.png.15ada246ce03d87bae00175b19372ad6.png

ویرایش شده توسط masooyan
لینک به دیدگاه

مرسی از ریپلای هاتون

در کل میخواستم ببینم اگر راهی داره و دوستان کسی انجام داده و میتونه تجربه شو به اشتراک بذاره استفاده کنیم .

راستش من یه MSI Z270 SLI PLUS دارم که خیلی مادربورد قوی و باکیفیت ساخت بالایی هست و حیفم میاد بی خیالش بشم قیمتش خیلی بالاست و فقط مشکلش همین نسل پردازنده هست که 6-7 رو ساپورت میکنه الان با اون کیفیت مادربورد سری 300 بخوام بگیرم بالای 8 میلیون باید هزینه کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...