رفتن به مطلب

شما چه کیسی را پیشنهاد می کنید؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

می خواستم نظر بدهید بین

1-tuniq 2

2- gigabyte triton

3- farassoo fch-8818 , 8822

کدام را پیشنهاد می کنیدواگر قیمت هم دارید ممنون می شوم.

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب دوست عزیز کیس toniq 2 واقعا زیباست من خودم عاشق این کیسم ولی به اون صورت خنک نیست نه که اصلا خنک نباشه ولی اگه یه کیس خنک میخواید میتونید toniq3 بردارید که این کیس قیمت مناسبی داره و هم خنکه ولی اگر من باشم تو این 3 مورد tiniq 2 رو بر میدارم یا 3 .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

می خواستم نظر بدهید بین

1-tuniq 2

2- gigabyte triton

3- farassoo fch-8818 , 8822

کدام را پیشنهاد می کنیدواگر قیمت هم دارید ممنون می شوم.

با سلام

دوست عزیز همونطور که آقا رضا عزیز نیز گفتند من هم توضیحاتی میدم که امیدوارم بدرتون بخوره در ضمن قیمت و لینک کیس ها رو هم میزارم تا بهتر قضاوت کنید.

TUNIQ 2 - 90/000

کیس TUNIQ 2 از نظر ظاهر و زیبایی یکی از بهترین محصولات شرکت گرین می باشد که دارای یک مولتی متر آنالوگ نیز روی درب جلو هست و همچنین دارای کاور بغل کریستالی با یک فن 8 سانتی با نور آبی میباشد ولی از نظر سیستم کولینگ کیس زیاد مناسبی به شمار نمی یاد و اگر کیس های گرین با طراحی کولینگ فوق العاده می خواهید کیس های زیر رو به شما پیشنهاد میکنم.

www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=tuniq_2

TUNIQ 3 - 80/000

این کیس دارای یک طراحی منحصر به فرد است که درباره اون بیشتر توضیح نمی دم و پیشنهاد می کنم خودتون مشاهده کنید و قدرت کولینگ این کیس رو بفهمید.(درضمن من خودم این کیس رو دارم و کاملا از سیستم خنک کنندگی اون راضیم و تا کسی امتحان نکنه نمی فهمه که چه کولینگ محشری داره)

www.green-case.com/products/c...?model=tuniq_3

TRIO - 80/000

این کیس نیز طراحی کولینگ خوبی داره و انتخاب خوبیه.

www.green-case.com/products/c...php?model=trio

SILENT-STORM - 65/000

این کیس دارای سیستم خنک کنندگی مشابه TUNIQ 3 با مانور کمتری روی فن ها و قدرت کمتری می باشد و بعد از TUNIQ3 از لحاظ طراحی و قدرت خنک کنندگی بین کیس های CORE-FANدر رده دوم می باشد خاطر نشان کنم که این کیس دارای طرح CORE-FAN می باشد ولی کیس TUNIQ 3 دارای طرح 3D CORE-FAN می باشد که همین موضوع باعث عدم تغییر موقیعت فنها در SILENT-STORM می شود.

www.green-case.com/products/c...l=silent_storm

CHALLENGER

بهترین و جدیدترین کیس گرین با قدرت کولینگ بسیار بالا که برای سیستم های حرفه ای طراحی شده و منطبق با آخرین کولرها یعنی واتر کولرها می باشد این کیس دارای 4 فن 14 سانتی که 3 عدد از آنها با نور آبی بر روی درب جلوی کیس و 1 عدد از آنها در بالای کیس قرار داره این کیس همچنین دارای 1 فن 12 سانتی بر پشت کیس می باشد که با این طراحی فنها هوای خنک از 3 فن جلویی وارد شده و هوای گرم از فنهای بالایی و پشتی خارج می شوند این کیس بسیار بزرگ و جادار است که با دیدن عکسها در لینک زیر به این نکته پی می برید و واقعا می ارزه که دقایقی رو به بررسی این کیس قدرتمند گرین بپردازید.

در آخر:این کیس مزایای بسیار دیگری هم دارد که بیشتر به اونها نمی پردازم و اگر به دنبال یک کیس حرفه ای برای یک سیستم حرفه ای میباشید این کیس بهترین انتخاب برای شماست در ضمن این کیس با فضای زیادی که داره قابلیت قرار گرفتن 4 کارت گرافیک رو درون خود داراست.

www.green-case.com/products/c...del=challenger

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...