رفتن به مطلب

معرفی صندلی گیمینگ در حد دیکس ریسر

mehran7400
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان قصد تهیه صندلی دیکس ریسر دارم ولی به صورت اتفاقی با صندلی های شرکت آذین که خیلی شباهت داره به صندلی های دیکس ریسر برخوردم البته در اینستا فعالیت دارند با ای دی azingroupdesigne

الان سوال که کسی از این صندلی ها داشته و استفاده کرده ؟ با توجه به قیمت یک سومی که نسبت به دیکس ریسر داره میصرفه ریسک کرد برای خریدش ؟

صحبتی که با پشتیبانیشون داشتم این جواب به من دادن

1231.PNG.5ba139d3ad1244f17dbea7eb856f5215.PNG

ویرایش شده توسط mehran7400
لینک به دیدگاه

ببینید صندلی های دی ایکس ریسر صرفا ظاهرشون نیست که که باعث محبوب شدنشون شده

کیفیت ساخت بالا

امکانات خوب

سایز بندی متنوع

رنگ ها و طرح های متنوع

فوم بسیار نرم و با کیفیت و ...

در کل اگر صرفا ظاهر براتون مهمه بنظرم ایرادی نداره برین آذین بگیرین

ولی از نظر راحتی بخوام نظر بدم چون تا حالا آذین رو از نزدیک ندیدم نظر نمیتونم بدم ولی من باشم با اون قیمت قطعا نیلپر میگیرم

لینک به دیدگاه

من در زمینه صندلی گیمینگ چون مشکل کمر دارم بعد از مدت ها جستجو بالاخره تصمیم گرفتم بهترین گزینه دیکس ریسر هست برای من ولی این اواخر با این برند آشنا شدم و میخوام ببینم کیفیتشون به چه صورته

لینک به دیدگاه

یه نکته بگم:

دی ایکس ریسر خوب هست صندلی هاش و جنس المان هایی مثل جک و شاسیش خیلی خوبه و الان ۳-۴ سالی میشه که از مدل king اش دارم استفاده می کنم هیچیشون نشده ولی بالاخره صندلی هست و اولا اون راحتی که فک می کنی و شاید تصور می کنی داشته باشه رو نداره بعدشم بالاخره چرم هست و بعد یه مدل خورده و رنگ و روش تحت تاثیر قرار میگیره با توجه به همین به نظرم واسه خیلیا با این قیمت توجیه نمیشه خریدش.

خلاصه بت الکی نسازین از صندلی.

همین مورد رو ترجیحا امتحان کنید ایشالا چیزی از دی ایکس ریسر کم نداشته باشه. ولی بازم میگم dxracer  هم از بعد راحتی چیز متوسطی هست حتی با خوب هم فاصله داره، خلاصه این مورد رو تهیه کردین فک نکنین اگه dxracer می خریدم الان می تونستم ۱۰ ساعت بشینم پشت pc.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mehran7400 گفته است :

سلام

دوستان قصد تهیه صندلی دیکس ریسر دارم ولی به صورت اتفاقی با صندلی های شرکت آذین که خیلی شباهت داره به صندلی های دیکس ریسر برخوردم البته در اینستا فعالیت دارند با ای دی azingroupdesigne

الان سوال که کسی از این صندلی ها داشته و استفاده کرده ؟ با توجه به قیمت یک سومی که نسبت به دیکس ریسر داره میصرفه ریسک کرد برای خریدش ؟

صحبتی که با پشتیبانیشون داشتم این جواب به من دادن

سلام. من هم حدودا یک ماه پیش با نمایندگیش صحبت کردم دقیقا همین جواب به من دادن. که خیلی راحت و کیفیتش بالاست ، ولی امکان تستش نیست.

بنظر من کمی مشکوکه . مشکوک از این نظر که کیفیتش در حدی که پشتیبانش میگه نباشه.

یعنی شرکتی که ظاهرش به این بزرگیه و تولید صندلی و وسایل امفی تئاتر و ... داره یکی دو نمونه اولیه تولید نکردن که مشتری از نزدیک ببینه؟ 

شما هم اگر تصمیم به خرید گرفتید ، اول تست کنید از نزدیک ببینید و راحتی و کیفیتشو بسنجید ، بعد اقدام به خرید کنید.

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

سلام. من هم حدودا یک ماه پیش با نمایندگیش صحبت کردم دقیقا همین جواب به من دادن. که خیلی راحت و کیفیتش بالاست ، ولی امکان تستش نیست.

بنظر من کمی مشکوکه . مشکوک از این نظر که کیفیتش در حدی که پشتیبانش میگه نباشه.

یعنی شرکتی که ظاهرش به این بزرگیه و تولید صندلی و وسایل امفی تئاتر و ... داره یکی دو نمونه اولیه تولید نکردن که مشتری از نزدیک ببینه؟ 

شما هم اگر تصمیم به خرید گرفتید ، اول تست کنید از نزدیک ببینید و راحتی و کیفیتشو بسنجید ، بعد اقدام به خرید کنید.

تا جایی که من دیدم این شرکت تماما یه پیج اینستاگرام هست و دریغ حتی از یه سایت ساده

یا شاید من اشتباه کنم ولی قطعا من وسیله ای به اهمیت صندلی رو از برند گم نام نمیخرم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

تا جایی که من دیدم این شرکت تماما یه پیج اینستاگرام هست و دریغ حتی از یه سایت ساده

یا شاید من اشتباه کنم ولی قطعا من وسیله ای به اهمیت صندلی رو از برند گم نام نمیخرم

اره مشکلم اینه ولی فکر کنم به ریسکش نمیارزه و همون دیکس ریسر بهتر باشه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

بله سایتی ندارن. یا اگ دارن من هم پیدا نکردم. اما توی اینستا که خیلی فعالن 😄

در 5 ساعت قبل، mehran7400 گفته است :

اره مشکلم اینه ولی فکر کنم به ریسکش نمیارزه و همون دیکس ریسر بهتر باشه

توی دیوار سرچ کنید صندلی گیمینگ چند مدل کارکرده dxracer تمیز و بعضی تقریبا تمیز 😅 و صندلی های مدل دیگ طرح گیمینگ ، که دسته ثابته میاره.

اونهارو هم یه نگاه بندازید بد نیست.

دیگه یا باید کیسه رو شل کرد 😅 و dxracer گرفت یا ذخیره کرد و صندلی های اداری نیلپر گرفت که بعضیاش واقعا خوبن ، اما قیمتشون الان در حد 4 تومنه.

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

سلام 

به تازگی برای یکی از اشنایان یه صندلی dxracer خریدم مدل کینگ به قیمت 10600 همونطور که یکی از دوستان گفتن(Buddyنهایتا می شه گفت خوبه ! اون فیلم هایی که داخل اینستا این شرکت اذین دیدم ظاهری خیلی شبیه dxracer هست کارشون و با این قیمت بسیار مناسب هست ! مورده مهمی که باید توجه کنین اینه که کلاهبرداری نباشه من پیج با 50 کا ممبر دیدم که کلاهبرداره !!! این که سهله داخل اون فیلمی هم که از یه صندلی قرمز گذاشتن رو جعبه ها چینی نوشته به نظر بنده فیلم واقعی نیست 

لینک به دیدگاه

من امروز با توجه به اینکه dxracer مذکور، دیگه زمان تعویضش رسیده بود یک سری رفتم نمایندگی نیلپر این صندلی رو از نزدیک دیدم و تست کردم خیلی حال کردم احتمالا هم همینو به زودی می گیرم و جایگزین می کنم به شما هم توصیه می کنم یه نگاهی بهش بندازین ۲ تومن هم بود قیمتش.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Mu3tang گفته است :

بله سایتی ندارن. یا اگ دارن من هم پیدا نکردم. اما توی اینستا که خیلی فعالن 😄

توی دیوار سرچ کنید صندلی گیمینگ چند مدل کارکرده dxracer تمیز و بعضی تقریبا تمیز 😅 و صندلی های مدل دیگ طرح گیمینگ ، که دسته ثابته میاره.

اونهارو هم یه نگاه بندازید بد نیست.

دیگه یا باید کیسه رو شل کرد 😅 و dxracer گرفت یا ذخیره کرد و صندلی های اداری نیلپر گرفت که بعضیاش واقعا خوبن ، اما قیمتشون الان در حد 4 تومنه.

عزیز توی دیوار شهر های مختلف گشتم متاسفانه دیکس ریسر کسی برای فروش نزاشته ولی بیشتر برام مهمه کمر درد در استفاده مداوم از کامپیوتر پیش نیاد

ویرایش شده توسط mehran7400
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، mehran7400 گفته است :

عزیز توی دیوار شهر های مختلف گشتم متاسفانه دیکس ریسر کسی برای فروش نزاشته ولی بیشتر برام مهمه کمر درد در استفاده مداوم از کامپیوتر پیش نیاد

توی دیوار تهران سرچ کنید صندلی گیمینگ یا dxracer دو سه تا آگهی برای  صندلی دیکس ریسر هست که یکیش سالمه بقیش روکش چرمش از بین رفته.

یک آگهی هم هست که قیمت 7400 گفته صندلی وارداتی . اون هم بنظر صندلی هاش خوب میاد.

Capture.thumb.PNG.4ae283372b74e4412a3e72af83415288.PNG

در 11 ساعت قبل، Buddy گفته است :

من امروز با توجه به اینکه dxracer مذکور، دیگه زمان تعویضش رسیده بود یک سری رفتم نمایندگی نیلپر این صندلی رو از نزدیک دیدم و تست کردم خیلی حال کردم احتمالا هم همینو به زودی می گیرم و جایگزین می کنم به شما هم توصیه می کنم یه نگاهی بهش بندازین ۲ تومن هم بود قیمتش.

این صندلی که گفتید دستش قابل تنظیمه؟ من این صندلی و این رو تو سایت دیدم ولی هنوز فرصت تست از نزدیک نداشتم.

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

این صندلی که گفتید دستش قابل تنظیمه؟ من این صندلی و این رو تو سایت دیدم ولی هنوز فرصت تست از نزدیک نداشتم.

دستش مثل دی ایکس ریسر ها سه بعدی و 4 بعدی قابل تنظیم نیست

ولی تنظیم ارتفاع داره

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوست عزیز استاتر تاپیک توی کشور ما خدانکنه یه برندی اسم دربیاره مثل Dxracer دیگه آشغال هم تولید کنه میگن خوبه! الان برند های معتبری هستند که واقعا صندلی های با کیفیت تری میزنند ولی چون مثل این Dxracer شناخته شده نیستند کسی اصلا اسمشونم نشنیده ولی توی اروپا جزو پر فروش ها هستند . میتونید یه نگاهی به صندلی های برند noblechairs و برند معروف cooler master که صندلی هم جدیدا میزنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...