رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید سیستم تا 13 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه

دوستان من برای کارهای مهندسی( بیشتر تحلیل های المان محدود و کمی استفاده از نرم افزارهای طراحی سه بعدی مثل کتیا) میخوام ی سیستم حول و حوش ده تومن ببندم اگر با افزایش بودجه تا 13 تومن تغییر خاصی توی قدرت پردازشی ایجاد میشه میتونم بودجم رو افزایش بدم

بیلد نهایی که فکر میکنم هم به اندازه کافی قوی باشه و هم بشه بعدا اپگرید کرد اینه ممنون میشم اگر نظری دارین یا ایرادی میبینین بفرمایین یع تعداد سوال هم نوشتم اگر تجربه و دانشش رو دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

CPU: AMD 3400g

کولر توی جعبه به نظرتون خوبه و جواب میده یا باید کولر جدا تهیه کرد؟

MB: b450M

نمیدونم چه مارکی؟ ایسوس حدود یک تومن ارزون تر از ام اس ای هست نمیدونم چرا

PSU: 600w

برای امکان اپگرید بعدی بازم نمیدونم چه مارکی بهتره یا چه مدلی برای کارایی طولانی مدت بهتره

GPU: none

احتمالا بعدا ی 1050ti بخرم راستی اگه گرافیک amd بخرم پردازنده گرافیکی سی پی یو با گرافیک با هم کار میکنن؟

ram: Kingstone HyperX FURY 16GB 3000MHz CL15

این مدل دو تا هشت گیگ هم داره اما صد تومن گرون تره کدوم بهتره؟

برای رم سعی دارم کم خرج ترین رم ممکن رو با بالاترین سرعت بخرم چون شنیدم که هیت سینک و غیره تاثیر چندانی روی عملکرد رم نداره حداقل تو مورد کاری من که اورکلاک نمیخوام بکنم تاثیر نداره درسته؟

HDD: Western Digital WD Blue 2TB 256MB buffer

مدل توشیبا هست که ارزوتره موردی داره اونو بخرم؟خودم عمدا حجم بیشتر انتخاب کردم چون اکثر فایلهای تحلیل نهایی پر حجم میشن هر نرم افزار هم حدودا 10 گیگ حجم میبره نمیخوام فضا کم بیارم

SDD: none

بعدا یک مدل پر حجم میخرم که زود هم از کار نیفته

Case

اینم نمیدونم چی بگیرم خوبه چون بعضیا میگن خرج الکیه یعضیا میگن روی کولینگ تاثیر داره چه مدلی میتونم با حداقل هزینه بگیرم؟

خب تموم شد ی مانیتور دست دو هم میگیرم و ماوس و کیبورد هم که دارم به نظرتون این سیستم حدودا چند درمیاد؟ جا داره با 13 میلیون سیستم بهتر گرفت یا نه؟

لینک به دیدگاه

سلام

کولر تو جعبه چیز خوبیه

مادر بورد ایسوس،ام اس آی،گیگا،ازراک اینا خوبن

پاور گرین و کولر مستر خوبن

Apu های قدیمی میشد مثلا با r5 240 کراس فایر کرد ولی جدیدا نمیشه

رم دوتایی بخر سرعتش با dual channelبیشتر میشه 

هارد شنیدم یه سری مدل از توشیبا ها صداشون بلنده ،اول تحقیق کن بعد بخر

یه کیس بگیر که حداقل جلوی کیس و بالاش دوتا جا فن ۱۲۰داشته باشه بعد فن های با دور حدود ۱۰۰۰بگیر بزن 

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز سیستم هایی که من گیر اوردم اینه ممنون میشم نظرتون رو بگین یا اگه ایرادی میبینین ذکر کنین

CPU

AMD 3400g

MB

1.ASUS PRIME B450M-A

2.ASUS TUF B450 PLUS GAMING

بین این دو تا مادربرد حدود 1.5 اختلاف هست به نظرتون در کارکرد طولانی مدت و اپدیت پردازنده به سری 4000 ارزش هزینه بیشتر رو داره؟

PSU

GREEN GP500A-UK Plus

GPU

none

ram

Kingstone HyperX FURY 16GB 3000MHz CL15

این رم رو من به مغازه ای که میخوام ازش خرید کنم سفارش دادم گفتن که فیک هست یا ایراد داره و به جاش TEAM GROUP 3200 پیشنهاد دادن چطوره این مارک؟ کلا چه رمی بخرم که هزینش خیلی زیاد نشه اما سرعت خوبی داشته باشه؟

HDD

Western Digital WD Blue 2TB 256MB buffer

SDD

ADATA SU650 240GB

Case

GREEN PARS EVO

این ترکیب حدودا با اسمبل درمیاد 14 تومن به نظرتون قیمتش خوبه؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، AMIN1372 گفته است :

دوستان عزیز سیستم هایی که من گیر اوردم اینه ممنون میشم نظرتون رو بگین یا اگه ایرادی میبینین ذکر کنین

CPU

AMD 3400g

MB

1.ASUS PRIME B450M-A

2.ASUS TUF B450 PLUS GAMING

بین این دو تا مادربرد حدود 1.5 اختلاف هست به نظرتون در کارکرد طولانی مدت و اپدیت پردازنده به سری 4000 ارزش هزینه بیشتر رو داره؟

PSU

GREEN GP500A-UK Plus

GPU

none

ram

Kingstone HyperX FURY 16GB 3000MHz CL15

این رم رو من به مغازه ای که میخوام ازش خرید کنم سفارش دادم گفتن که فیک هست یا ایراد داره و به جاش TEAM GROUP 3200 پیشنهاد دادن چطوره این مارک؟ کلا چه رمی بخرم که هزینش خیلی زیاد نشه اما سرعت خوبی داشته باشه؟

HDD

Western Digital WD Blue 2TB 256MB buffer

SDD

ADATA SU650 240GB

Case

GREEN PARS EVO

این ترکیب حدودا با اسمبل درمیاد 14 تومن به نظرتون قیمتش خوبه؟

از نظر ارتقا و اینده نگری فرقی بین مادربرد ها نیست تنها سری TUF سری فاز بندی قوی تری داره که عملا مورد نیاز شما نیست

در خصوص رم هم احتمالا رم های موجود در مغازه همون ها بوده که گفته کینگ فیک هستند ولی فارق ازین مورد هر دو مورد مناسب هستند

تنها پیشنهاد من انتخاب مورد دیگری از SSD هست اگر هزینه نمیرسه هارد رو 1ترا انتخاب کنید SSD از سری 860 سامسونگ بردارید که سرعت بهتری داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...