رفتن به مطلب

قطع و وصل شدن صدا به دلیل شل شدن فیش سبزرنگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و درود

من وقتی فیش صدا رو وارد قسمت سبز رنگ مادربرد می کنم و کمی تکونش می دم صدا درست هست

اما به محض تکون خوردن مجدد یا صدا یک کاناله می شه یا قطع می شه و مجبور می شم فیش صدا رو یک ریزه تکون بدم تا درست شه

مطمئنم که این ایراد از فیش سبزرنگ مادر برد هست و یک ریزه شل شده

برای حل این مشکل چی کار می تونم بکنم؟

وقتی مادربرد رو بررسی می کنی می بینی فیش های صدا و میکروفن داخل یک قاب آلومینیومی قرار دارن و دسترسی بهشون وجود نداره

مادربردم قدیمی ولی عالی هست و با این قیمت های سرسام آور امکان تعویض ندارم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Jonathan_Jelvis گفته است :

با سلام و درود

من وقتی فیش صدا رو وارد قسمت سبز رنگ مادربرد می کنم و کمی تکونش می دم صدا درست هست

اما به محض تکون خوردن مجدد یا صدا یک کاناله می شه یا قطع می شه و مجبور می شم فیش صدا رو یک ریزه تکون بدم تا درست شه

مطمئنم که این ایراد از فیش سبزرنگ مادر برد هست و یک ریزه شل شده

برای حل این مشکل چی کار می تونم بکنم؟

وقتی مادربرد رو بررسی می کنی می بینی فیش های صدا و میکروفن داخل یک قاب آلومینیومی قرار دارن و دسترسی بهشون وجود نداره

مادربردم قدیمی ولی عالی هست و با این قیمت های سرسام آور امکان تعویض ندارم

فیش صدا داخل مادگی صدا محکمه یا شله؟

یبار با اسپری خشک داخل سوکت ها رو تمیز کنید...درست نشد تعویض

خروجی روی پنل کیس سالمه؟ دردسر راه اندازی اون کمتره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

فیش صدا داخل مادگی صدا محکمه یا شله؟

یبار با اسپری خشک داخل سوکت ها رو تمیز کنید...درست نشد تعویض

خروجی روی پنل کیس سالمه؟ دردسر راه اندازی اون کمتره

شله که با تکون دادنش صدا درست می شه

با اسپری هم کاری از پیش نمی ره - چون کلاً جا شل کرده

خروجی جلوی پنل کیس رو تست نکردم - اما این خروجی جلوی کیس پایین هست و من یک تبدیل می زنم که دو تا مادگی داره - یکی برای هدفن - یکی برای اسپیکر - نمی خوام جلوی کیس رو با زدن این تبدیل بدریخت کنم

منظورتون از تعویض اینه که مادربرد رو عوض کنم؟
یا نمایندگی می تونه این سوکت صدا رو درست کنه؟

مادربرد asus m3a78 هست و مادربرد عالی ای هست

----------------------------------------------------------------------------------------------

ببینید راه کاری نداریم که بتونیم نری فیش صدا رو کلفت تر کنیم که توی مادگی لق نزنه؟

با این راه کار از دردسر بزرگی نجات پیدا می کنم!

ویرایش شده توسط Jonathan_Jelvis
لینک به دیدگاه

سلام

عزیز کاری نداره خیلی، یه تعمیرکار خوب (حتی نه لزوما تعمیرکار مادربورد، هر الکترونیک کاری) میتونه خیلی راحت، فیش رو براتون عوض کنه، اون قاب آلمینیومی رو کلا عوض میکنن.

اگه دوست ندارید بردتون رو برای تعمیر بدید، خب از پنل جلو استفاده کنید ... فاجعه نیست که!

فیش نری رو چجوری میخواید کلفت تر کنید؟ سه ناحیه فلزی هستن که از همدیگه جدا شدن. شما اگه چسب پیچیش کنید، رسانندگیش رو از بین بردید و دیگه اصلا اتصال برقرار نمیشه. اگه بخواید مثلا فویل پیچش کنید، خب سه ناحیه مجزا هستن ... نمیتونید تفکیک کنید.

در مورد نمایندگی، باید سوال کنید از گارانتی کننده های ایسوس.

شما کدوم شهر هستید دوست عزیز؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چک کنید خود فیش خراب نشده باشه مورد داشتم که کابل و فیش اسپیکر خراب بود و با تکون دادنش صدا درست میشد

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

سلام

عزیز کاری نداره خیلی، یه تعمیرکار خوب (حتی نه لزوما تعمیرکار مادربورد، هر الکترونیک کاری) میتونه خیلی راحت، فیش رو براتون عوض کنه، اون قاب آلمینیومی رو کلا عوض میکنن.

اگه دوست ندارید بردتون رو برای تعمیر بدید، خب از پنل جلو استفاده کنید ... فاجعه نیست که!

فیش نری رو چجوری میخواید کلفت تر کنید؟ سه ناحیه فلزی هستن که از همدیگه جدا شدن. شما اگه چسب پیچیش کنید، رسانندگیش رو از بین بردید و دیگه اصلا اتصال برقرار نمیشه. اگه بخواید مثلا فویل پیچش کنید، خب سه ناحیه مجزا هستن ... نمیتونید تفکیک کنید.

در مورد نمایندگی، باید سوال کنید از گارانتی کننده های ایسوس.

شما کدوم شهر هستید دوست عزیز؟

من در شهر تهران هستم
برای تعویض باید لحیم کاری روی مادربرد صورت بگیره؟
چطوری اون فیش مادگی رو عوض می کنند؟

در 23 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

چک کنید خود فیش خراب نشده باشه مورد داشتم که کابل و فیش اسپیکر خراب بود و با تکون دادنش صدا درست میشد

مطمئن هستم فیش مادگی مادربرد شل کرده و از کابل و فیش نری نیست

100 مرتبه تستش کردم

حتی تبدیل جدید که دو مادگی داره از digikala خریدم که بلکه کمی کلفت تر باشه و در مادگی خود مادربرد لق نزنه

اما با تبدیل جدید هم همچنان این مشکل وجود داره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Jonathan_Jelvis گفته است :

من در شهر تهران هستم
برای تعویض باید لحیم کاری روی مادربرد صورت بگیره؟
چطوری اون فیش مادگی رو عوض می کنند؟

من خانه سخت افزار ولیعصر رو بهتون توصیه میکنم. اطلاعاتشون رو در گوگل سرچ کنید، پیدا میکنید.

بله، برد رو میزارن زیر هیتر، کل اون قاب آلومینیومی رو ورمیدارن، قاب جدید رو میزارن و مجددا با هیتر، لحیمش میکنن سر جاش.

اینجایی که بهتون معرفی کردم، مادربورد Z170-A خودم و Z97 یکی از دوستان فروم رو تعمیر کردن. سوکت هامون آسیب دیده بودن که برای بنده ترمیم و برای اون دوست عزیز، تعویض کردن ... خلاصه کارشون خیلی درسته.

یه تماس باهاشون بگیرید، ضرر نداره.

لینک به دیدگاه

من فیش های جلوی کیسو بررسی کردم

از داخل طبق منوال مادربرد کابلشون رو درست وصل کردم به مادربرد

اما این فیش های جلوی کیس کار نمی کنند - نمی دونم برای چی!

سوال 1 :
میشه راهنمایی کنین مشکل ممکنه از کجا باشه؟

===========================================================

https://www.asus.com/Motherboards/M3A78/specifications/

این مادربرد من هست و  همان طور که می بینین کارت صدا 8 کاناله آن بورد روش نصب هست و دارای 6 فیش می باشد

عکس موجود در لینک زیرو ببینید :

https://forums.tomshardware.com/threads/what-audio-jacks-are-which.3098416/#lg=_xfUid-1-1598781215&slide=0

سوال 2 :

فرق Front Speakers و Rear Speakers در چیست؟

سوال 3 :

Line In یعنی چی و چه دستگاهی بهش وصل میشه؟

سوال 4 :

فیش نارنجی برای چه کاربردی هست؟

سوال 5 :

فیش طوسی که نوشته Side Speakers برای چه کاربردی هست؟

سوال 6 :

آیا من نمی تونم از فیش دیگه ای جز فیش سبز رنگ برای هدفن و اسپیکر استفاده کنم؟

من برای اینکه بتونم هدفن و اسپیکر رو وصل کنم به این مادربرد یک تبدیل خریدم زدم به فیش سبز رنگ که اون ور تبدیل دو مادگی داره برای هدفن و اسپیکر

آیا این کار من اشتباه هست؟

نمیشه این تبدیل حذف شه و هر کدوم از اسپیکر و هدفن به یک رنگ خاص وصل شه؟

من هر چی تست کردم فقط رنگ سبز خروجی صدا می ده!!!!

ویرایش شده توسط Jonathan_Jelvis
لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Jonathan_Jelvis گفته است :

1: احتمالا فیش ها خرابن :))

پاسخ بقیه سوالات شما، در پیکربندی سیستم های Surround هست. سیستم های فراگیر چند کاناله، باید برای هر خروجی یک فیش جدا داشته باشن، کانالهای جلو، ساب ووفر و وسط، کانالهای کناری و در سیستمهای 7.1 کانالها عقبی ...

در مورد کاربرد line-in هم برای اتصال دستگاه های صوتی خارجی به سیستم هست، مثلا دوربین فیلمبرداری ... خروجی صدای دوربین رو به line-in متصل میکنید. مدار آمپلیفایر نداره مثل فیش صورتی میکروفون ...

در 17 ساعت قبل، Jonathan_Jelvis گفته است :

من برای اینکه بتونم هدفن و اسپیکر رو وصل کنم به این مادربرد یک تبدیل خریدم زدم به فیش سبز رنگ که اون ور تبدیل دو مادگی داره برای هدفن و اسپیکر

آیا این کار من اشتباه هست؟

نمیشه این تبدیل حذف شه و هر کدوم از اسپیکر و هدفن به یک رنگ خاص وصل شه؟

من هر چی تست کردم فقط رنگ سبز خروجی صدا می ده!!!!

ممکن هست، ولی صداهای یکسان دریافت نمیکنید. میتونید مثلا جک side رو اختصاص بدید به هدفون، ولی اگه موزیک یا صدایی که پخش میکنید surround نباشه خودش، از هدفون صدا نمیاد و مثلا توی شوتر، گند میزنه به تجربه بازی ...

اشکالی نداره استفاده از تبدیل. خود من دارم 3 سال از همین تبدیل ها استفاده میکنم برای اتصال همزمان هدفون و اسپیکر به سیستم ... البته بعدا به جک 3.5 کنترلر ایکس باکس ایمان آوردم و هدفون رو به اون متصل میکنم و تبدیل داره توی کشوی میز خاک میخوره D-: 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...