رفتن به مطلب

مادربرد مناسب برای 3400G

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان من قصد خرید سیستم برای محاسبات تحلیلی مکانیک رو دارم و سی پی یو انتخابیم 3400G  هست برای این که قدرت کافی رو داره و نیاز به کارت گرافیک رو کاملا رفع میکنه و نیازی پیدا نمیکنم که گرافیک جدا بخرم اما در بحث مادربرد نمیدونم چه مادربردی خوب هست به خصوص از نظر خنک کاری VRM ها چون سیستم ممکنه برای ساعات طولانی 7 الی هشت ساعت روشن بمونه و احتمالا از تمام قدرت سیستم برای تحلیل استفاده بشه همینطور در نظر دارم در طولانی مدت پردازنده رو به پردازنده های رده بالاتر 4000 ارتقا بدم ممنون میشم راهنمایی کنین که بهترین مادربرد رو با هزینه معقول بگیرم چون نمیخوام برای مادربرد های گرون مثل X470 هزینه کنم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، AMIN1372 گفته است :

با سلام

دوستان من قصد خرید سیستم برای محاسبات تحلیلی مکانیک رو دارم و سی پی یو انتخابیم 3400G  هست برای این که قدرت کافی رو داره و نیاز به کارت گرافیک رو کاملا رفع میکنه و نیازی پیدا نمیکنم که گرافیک جدا بخرم اما در بحث مادربرد نمیدونم چه مادربردی خوب هست به خصوص از نظر خنک کاری VRM ها چون سیستم ممکنه برای ساعات طولانی 7 الی هشت ساعت روشن بمونه و احتمالا از تمام قدرت سیستم برای تحلیل استفاده بشه همینطور در نظر دارم در طولانی مدت پردازنده رو به پردازنده های رده بالاتر 4000 ارتقا بدم ممنون میشم راهنمایی کنین که بهترین مادربرد رو با هزینه معقول بگیرم چون نمیخوام برای مادربرد های گرون مثل X470 هزینه کنم

B450

B550

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، AMIN1372 گفته است :

با سلام

سلام

با چه بودجه ای ؟

تقریباً هر مادربورد b450 با هیت سینک روی vrm از پس 3400g بر میاد , مهم اینه که از سری 4000 کدوم پردازنده رو میخواید بخرید (6/8هسته یا 12/16 ) و اینکه میخواید اورکلاک کنید یا خیر.  سری 4000 که هنوز نیومده تا کسی بدونه چقدر مصرف دارن اما b450 plus برای 3800x حتی با اورکلاک کافیه (و به احتمال زیاد برای 4800x ) ولی پیشنهاد من b550 tuf هست که به راحتی از پس 3950x اورکلاک شده هم بر اومده , از pcie 4 هم که پشتیبانی میکنه و چون b550 هست مشخصاً خیلی سریعتر از سمت ایسوس آپدیت براش منتشر میشه نسبت به b450/x470 .

لینک به دیدگاه

مشکل من دقیقا همینه الان B450M PRIME ایسوس 2.5 قیمتشه حدودا اما سری تاف حدود دو تومن گرون تره اگر نیاز به اور نداشته باشم و بعدا هم بخوام بهترین مدل سری 4000 رو بخرم هشت هسته 16 ترد به نظرتون ارزش داره الان خرج اضافی بکنم یا نه؟ 

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، AMIN1372 گفته است :

مشکل من دقیقا همینه الان B450M PRIME ایسوس 2.5 قیمتشه حدودا اما سری تاف حدود دو تومن گرون تره اگر نیاز به اور نداشته باشم و بعدا هم بخوام بهترین مدل سری 4000 رو بخرم هشت هسته 16 ترد به نظرتون ارزش داره الان خرج اضافی بکنم یا نه؟ 

بستگی به تهویه کیس و دمای محیط هم داره .

دمای vrm مدل prime b450m با 3800x بدون اورکلاک (90وات) به حدود 80-85 درجه میرسه . بنظرم این مدل خیلی ریسک داره اونم با کاربری شما که میخواید پردازنده رو تو فول لود بزارید برای مدت طولانی پشت سر هم مخصوصاً که هیچ خنک کننده ای هم واسه بخش vrm نداره. اگر خودتون یه فن بزارید که همیشه مستقیم باد بزنه به بخش vrm (خنک کننده خود پردازنده هم ایرکولر down draft بزارید باشه مثل خنک کننده پیش فرض 3400g ) یا اینکه  هیت سینک واسش بزارید و پردازنده هم کمی آندرولت کنید بنظرم باید بدون مشکل کار کنه.

b550 tuf با 3950x اورکلاک شده (حدود 200وات) دمای vrmش به 75درجه میرسه.

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Aimbot گفته است :

بستگی به تهویه کیس و دمای محیط هم داره .

دمای vrm مدل prime b450m با 3800x بدون اورکلاک (90وات) به حدود 80-85 درجه میرسه . بنظرم این مدل خیلی ریسک داره اونم با کاربری شما که میخواید پردازنده رو تو فول لود بزارید برای مدت طولانی پشت سر هم مخصوصاً که هیچ خنک کننده ای هم واسه بخش vrm نداره. اگر خودتون یه فن بزارید که همیشه مستقیم باد بزنه به بخش vrm (خنک کننده خود پردازنده هم ایرکولر down draft بزارید باشه مثل خنک کننده پیش فرض 3400g ) یا اینکه  هیت سینک واسش بزارید و پردازنده هم کمی آندرولت کنید بنظرم باید بدون مشکل کار کنه.

b550 tuf با 3950x اورکلاک شده (حدود 200وات) دمای vrmش به 75درجه میرسه.

مدل خوش قیمت تر حول و حوش سه تومن نیست تو بازار ایران؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 21 دقیقه قبل، AMIN1372 گفته است :

4 تومن ، ایسوس 550 وا فای بگیرید

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، AMIN1372 گفته است :

b550m-k یا مدل هیت سینک دار b550m-a تو رنج 3-4 میلیون که اونا هم vrmشون شباهت زیادی داره به نسخه b450شون و همون مشکل دما رو دارن ولی از pcie 4 پشتیبانی میکنن حداقل .

بنظرم بازارچه دست دوم رو هم یه نگاهی بندازید .

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، AMIN1372 گفته است :

با سلام

چیپست b450  کافیه زیاد هم است

اگه اینده نگری می کنی b550 ولی اینجا ایرانه اینده ای وجود نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...