رفتن به مطلب

ظاهر شدن علامت های عجیب غریب سبز رنگ در ویندوز(دوستان کمک)

Yasin.s
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

برای اولین بار چند روز پیش داشتم سریال میدیدم با پات پلیر ک وسط فیم یهو صفحه سیاه میشد و ظاهر میشد و بالاخره به شکل زیر در اومد.

اون موقع با یه ریس استارت لپ تاپ درست میشد الان نه درست میشه.ویندوز دوباره زدم و درایور دوباره زدم ولی درست نشد

اولین باره چنین چیزی میبینم.برای مطمئن شدن از اینکه مانیتور لپ تاپ خراب نباشه با hdmi به تی وی وصل کردم  باز مشکل روی  صفحه بود. 

تا به حال کسی با این مشکل روبه رو شده؟

مدل لپ تاپ هم دلn5010هست.حتی تو صفحه بوت یه موقع درست میشد و باز میومد.تو بوت ک ویندوز عوض کنم هم موقعی ک فرمت درایو ها میاد باز هم هست.معلوم نیست مشکل سخت  افزاریه و اگر هست از کدوم قسمتشه

15990612584273240152086660921809.thumb.jpg.4aa1efbf3f57b68a17a3051f66f8813f.jpg

ویرایش شده توسط Yasin.s
لینک به دیدگاه

احتمال زیاد گرافیک مشکل داره (مموری گرافیک یا خود gpu)

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، HosseinRF گفته است :

سلام.

آنتی ویروس دارید؟

خیر.بدون انتی ویروس هست

در 10 دقیقه قبل، ATER گفته است :

احتمال زیاد گرافیک مشکل داره (مموری گرافیک یا خود gpu)

راهی برای حلش نیست؟الان. درست شده ولی با تجربه ای این چند روز داشتم احتمال میدم دوباره بیاد این مشکل

در 3 دقیقه قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

لپتاپ مرخص شده

بر اساس این گفته دوستمون اگه از گرافیک باشه میشه تعویضش کرد؟راهی هست؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است :

خیر.بدون انتی ویروس هست

یک آنتی ویروس نصب کنید و فول اسکن را انجام بدید احتمالا یک مشکلی هست ، اگر دیدید ویروسی پیدا کرد و مشکل حل شد ، از اطلاعات یک کپی کنید و دوباره ویندوز نصب کنید تا خطر رفع بشود سپس اولین کاری که انجام می دهید یک آنتی ویروس نصب کنید و فلش یا هاردی که اطلاعات در آن است را به pc وصل کنید و حتما آن فلش یا هارد رو یک اسکن کنید.(قبل از اینکه فلش یا هارد رو باز کنید اسکن کنید.)بعد اگر مایل بودید دوباره فول اسکن کنید تا تمام خطر رفع شود.

*اطلاعات:فیلم ها-بک آپ بازی ها(حتما بک آپ بازی های اورجینال رو از استیم بگیرید که بعدا موقع دانلود خیلی اذیت میکنه.)-فایل فشرده شده ی تمام نرم افزار هایی که باهاش کار می کنید.(اگر حجم زیادی دارن مثل office و adobe)- و تمام اطلاعاتی که دوست دارید مثل عکس های خانوادگی و.... .

*این روش رو خودم تست کردم و موقعی که هارد رو اسکن کردم متاسفانه بعضی از فایل ها مثل فیلم ها از بین رفته بود به خاطر اون ویروس لعنتی.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، HosseinRF گفته است :

یک آنتی ویروس نصب کنید و فول اسکن را انجام بدید احتمالا یک مشکلی هست ، اگر دیدید ویروسی پیدا کرد و مشکل حل شد ، از اطلاعات یک کپی کنید و دوباره ویندوز نصب کنید تا خطر رفع بشود سپس اولین کاری که انجام می دهید یک آنتی ویروس نصب کنید و فلش یا هاردی که اطلاعات در آن است را به pc وصل کنید و حتما آن فلش یا هارد رو یک اسکن کنید.(قبل از اینکه فلش یا هارد رو باز کنید اسکن کنید.)بعد اگر مایل بودید دوباره فول اسکن کنید تا تمام خطر رفع شود.

*اطلاعات:فیلم ها-بک آپ بازی ها(حتما بک آپ بازی های اورجینال رو از استیم بگیرید که بعدا موقع دانلود خیلی اذیت میکنه.)-فایل فشرده شده ی تمام نرم افزار هایی که باهاش کار می کنید.(اگر حجم زیادی دارن مثل office و adobe)- و تمام اطلاعاتی که دوست دارید مثل عکس های خانوادگی و.... .

*این روش رو خودم تست کردم و موقعی که هارد رو اسکن کردم متاسفانه بعضی از فایل ها مثل فیلم ها از بین رفته بود به خاطر اون ویروس لعنتی.

چه انتی ویروسی پیشنهاد میکنین؟نود ۳۲خوبه؟هر چند این خوباش باید. لایسنس داشت

لینک به دیدگاه

مشکلات این شکلی بیشتر مربوط میشه به چیپ رم گرافیک در درجه اول البته خود گرافیکم می تونه مورد پیدا کرده باشه شما گرافیکت انبورد هست یا گرافیک مجزا هم داره لپ تاپت؟

با احترام به نظر دوستمون این مشکل 100 درصد سخت افزاریه و شما با انتی ویروس نمی تونی مرتفعش کنی

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است :

راهی برای حلش نیست؟الان. درست شده ولی با تجربه ای این چند روز داشتم احتمال میدم دوباره بیاد این مشکل

تعمیر سخت افزاری یا تعمیر برد 

ببر گارانتی حتی اگر گارانتیش تموم شده ببین چقدر هزینه میگیرن

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Yasin.s گفته است :

چه انتی ویروسی پیشنهاد میکنین؟نود ۳۲خوبه؟هر چند این خوباش باید. لایسنس داشت

بیت دفندر و کسپرسکی نسخه رایگان دارن اما خیلی رو اعصابن چون رایگان هستن و مدام امکانات نسخه پولی رو تبلیغ می کنن یا میگن باید بری بخری.

من خودم از سایت نود 32 رفتم nod32 smart security premium رو دان کردم و یک اکانت ساختم که بهم 30 روز رایگان داد.*به همه  30 روز رایگان میده.*بهترین نسخه ی nod 32 هست.

بعد به داداشم که آنتی ویروس نداشت ، لینک معرفی دادم و اونم دان کرد که فکر کنم بعد از یک هفته اومد به من 30 روز اضافه کرد و به اونم از همون اول 30 روز بیشتر داده بود. *یعنی الان هردوی ما 60 روز داریم.

لایسنس هاشم که توی نت پر هست فقط باید 100 بار تایپ کنید ببینید کدوم کار میکنه.

در 2 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

مشکلات این شکلی بیشتر مربوط میشه به چیپ رم گرافیک در درجه اول البته خود گرافیکم می تونه مورد پیدا کرده باشه شما گرافیکت انبورد هست یا گرافیک مجزا هم داره لپ تاپت؟

با احترام به نظر دوستمون این مشکل 100 درصد سخت افزاریه و شما با انتی ویروس نمی تونی مرتفعش کنی

ممنون از شما.متاسفانه بنده اطلاع نداشتم که به gpu ربط دارد. تشکر.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

اگه اشتباه نکنم hd5450باشه.

در 11 ساعت قبل، ATER گفته است :

تعمیر سخت افزاری یا تعمیر برد 

ببر گارانتی حتی اگر گارانتیش تموم شده ببین چقدر هزینه میگیرن

اگه تو چند روز اینده هم همین مشکل رو پیدا کردم مجبورم ببرم  تا درستش کنند .خیلی قدیمه گارانتی تموم کرده.

در 11 ساعت قبل، HosseinRF گفته است :

بیت دفندر و کسپرسکی نسخه رایگان دارن اما خیلی رو اعصابن چون رایگان هستن و مدام امکانات نسخه پولی رو تبلیغ می کنن یا میگن باید بری بخری.

من خودم از سایت نود 32 رفتم nod32 smart security premium رو دان کردم و یک اکانت ساختم که بهم 30 روز رایگان داد.*به همه  30 روز رایگان میده.*بهترین نسخه ی nod 32 هست.

بعد به داداشم که آنتی ویروس نداشت ، لینک معرفی دادم و اونم دان کرد که فکر کنم بعد از یک هفته اومد به من 30 روز اضافه کرد و به اونم از همون اول 30 روز بیشتر داده بود. *یعنی الان هردوی ما 60 روز داریم.

لایسنس هاشم که توی نت پر هست فقط باید 100 بار تایپ کنید ببینید کدوم کار میکنه.

ممنون از شما.متاسفانه بنده اطلاع نداشتم که به gpu ربط دارد. تشکر.

پس فعلا قید انتی ویروس رو میزنم.ببینم تو چند روز اینده باز پیش میاد یا نه.

ممنون از کمک دوستان.تو این اوضاع.......... بد موقعی خراب شده

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است :

اگه اشتباه نکنم hd5450باشه.

اگه تو چند روز اینده هم همین مشکل رو پیدا کردم مجبورم ببرم  تا درستش کنند .خیلی قدیمه گارانتی تموم کرده.

پس فعلا قید انتی ویروس رو میزنم.ببینم تو چند روز اینده باز پیش میاد یا نه.

ممنون از کمک دوستان.تو این اوضاع.......... بد موقعی خراب شده

سلام

ضرر به جونت نخوره داداش .

ان شاء الله درست میشه .

......................................................................................

@derakulla

یه تعمیرکار خوب !

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با سلام دوباره خدمت دوستان.

لپ تاپ  متاسفانه باز همین مشکل رو پیدا کرد.هزینه های خرید لپ تاپ هم اینقدر بالاست نمیشه یکی خرید.واسه  فیلم های درسی و ... میخوام.مشکل صد درصدی از کارت گرافیکه دوستان؟

کسانی که  تعمیر میکنند ممنون میشم نظرشون رو اعلام کنند و قیمت حدودی تعمیرش و یا کارت (_اگه لازم داره)  اعلام کنند.یا اگر به جز این دوست عزیزی  کاربرbig vultureمعرفی کردند،کسی رو میشناسید  معرفی کنید.

با تشکر از شما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

متاسفانه n5010 لپتاپ شدیدا داغی هست، این مشکل هم تو این مدل شایع هست. چیپ گرافیک مشکل پیدا کرده.

الان دو تا n5010 زیر دست خودمه، هر جفتش هم چیپ گرافیکشون خرابه، تعویض هم بکنید دوباره بعد یه مدت همون آش و همون کاسه ست...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...