رفتن به مطلب

همه بخونند

Recommended Posts

نمیدونم چند روزه چه توی این فروم رخ میده دوستان این فروم جایی نیست که بعث هایی مانند ماشین و این چیز ها بشه بیخودی چرا تاپیک می زنید این فروم مربوط به سخت افزار و نرم افزار می باشد و جایی نیست که بعث های دیگه توش کنید من چند مشکل داشتم که تاپیک زدم اما به دلیل تاپیک زدن بیخود دوستان تاپیک من توی موضوعات اخیر نشد و خودم مجبور شدم مشکل خودم رو حل کنم

خواهش مندم بیخود تاپیک نزنید که ربطی به اینجا نداره 

لینک به دیدگاه

کسی که به کمک نیاز داره باید تاپیکش دیده بشه به همین دلیل تاپیک بی ربط نزنید 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ، اول از همه تاپیک ها در بخش گفت و گوی آزاد هستند و کسی حق نداره بگه که این تاپیک چرا اینجا است؟ نمونه اش تاپیک های موسیقی که یک دوست عزیز برای وبلاگش این کارو انجام میداد.

برای همه ی ما هم این اتفاق می افته که تاپیک هامون بی جواب بمونه ، تنها راه حل اینه که بیای در همون تاپیک پست جدید بزنی و مثلا بنویسی "up" و اینطوری تاپیکت بالا میاد و بقیه می خونن.

قصد توهین نداشتم ، ببخشید اگر با لحن تند سخن گفتم😅

• ممنونم 4
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، HosseinRF گفته است :

دوست عزیز ، اول از همه تاپیک ها در بخش گفت و گوی آزاد هستند و کسی حق نداره بگه که این تاپیک چرا اینجا است؟ نمونه اش تاپیک های موسیقی که یک دوست عزیز برای وبلاگش این کارو انجام میداد.

برای همه ی ما هم این اتفاق می افته که تاپیک هامون بی جواب بمونه ، تنها راه حل اینه که بیای در همون تاپیک پست جدید بزنی و مثلا بنویسی "up" و اینطوری تاپیکت بالا میاد و بقیه می خونن.

قصد توهین نداشتم ، ببخشید اگر با لحن تند سخن گفتم😅

دوست عزیز معقول نیست اینجا لیون کامپیوتره ربطی به چیز دیگری نداره حتی اگه ازاد باشه

• چرا؟! 4
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mohammad osmani گفته است :

دوست عزیز معقول نیست اینجا لیون کامپیوتره ربطی به چیز دیگری نداره حتی اگه ازاد باشه

حرف شما درست ، اینجا فروم تخصصی مباحث کامپیوتری هست.

اما این فروم چند بخش دارد که اصلی ترین اون ها کامپیوتر هست ، و بعدش چند تا بخش دیگر مثل گفت و گوی آزاد و ... .

برید نگاه کنید خیلی از تاپیک ها در همین گفت و گوی آزاد هستن.

دلیل اینکه تاپیک های شما بی جواب موند چیه حالا؟

1-کاربران لیون ، خدا نیستد و قطعا راه حل تمام مشکلات رو نمی دانند.

2-اسم تاپیک شما به چشم نیامده است.(مثل اسم های کمک یا مشکل دارم و ... که معمولا کسی جواب نمیده.)

3-تاپیک شما از لیست آخرین موضوعات رفته بیرون. شما بیا بنویس up و تمام. اگر یکی راه حل بلد باشه میاد نگاه میکنه. خودم بار ها تاپیک زدم و دیدم خوانده نشده رفتم اسم رو عوض کردم و یک up هم نوشت و چند تا پاسخ برام اومد.

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mohammad osmani گفته است :

اگه به گونه ای باشه ک باعث دیده نشدن و رفتن تاپیک های حل بقیه باشه اره مشکل هست.این  تاپیک خوودرو مشکلی نداره

• حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است :

اگه به گونه ای باشه ک باعث دیده نشدن و رفتن تاپیک های حل بقیه باشه اره مشکل هست.این  تاپیک خوودرو مشکلی نداره

در 6 دقیقه قبل، HosseinRF گفته است :

حرف شما درست ، اینجا فروم تخصصی مباحث کامپیوتری هست.

اما این فروم چند بخش دارد که اصلی ترین اون ها کامپیوتر هست ، و بعدش چند تا بخش دیگر مثل گفت و گوی آزاد و ... .

برید نگاه کنید خیلی از تاپیک ها در همین گفت و گوی آزاد هستن.

دلیل اینکه تاپیک های شما بی جواب موند چیه حالا؟

1-کاربران لیون ، خدا نیستد و قطعا راه حل تمام مشکلات رو نمی دانند.

2-اسم تاپیک شما به چشم نیامده است.(مثل اسم های کمک یا مشکل دارم و ... که معمولا کسی جواب نمیده.)

3-تاپیک شما از لیست آخرین موضوعات رفته بیرون. شما بیا بنویس up و تمام. اگر یکی راه حل بلد باشه میاد نگاه میکنه. خودم بار ها تاپیک زدم و دیدم خوانده نشده رفتم اسم رو عوض کردم و یک up هم نوشت و چند تا پاسخ برام اومد.

به نظرم مشکل از فروم است که فقط اخرین موضوعات رو نشون میده نباید این طوری باشه

• لایک 1
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohammad osmani گفته است :

به نظرم مشکل از فروم است که فقط اخرین موضوعات رو نشون میده نباید این طوری باشه

خوب چطوری باشه؟

فروم یک بخش انتقادات و پیشنهادات دارد می تونید برید اونجا پست بنویسید و طرح مورد نظرتون رو بگویید.

لینک به دیدگاه

اقا من امروز مشکلات زیادی داشتم نباید اون ها رو باهم روی این فروم خالی می کردم همه چی به خوبی تموم شد

و دیگه مشکلی ندارم

معذرت که وقت همه رو گرفتم

• حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...