رفتن به مطلب

عمل نکردن باس 3000 داخل بازی

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز  یه سیستم بستم به شرح زیر 

مادربرد b450mk

cpu 3200g amd 

ram 8gb 3000mhz 

ssd green 240

power 480 eud

مشکلی که دارم دقیقا یک دقیقه بعد از ورود به بازی بازی هنگ میکنه و میپره بیرون رم روی باس 2133 اتومات کار میکنه و مشکلی نداره ولی وقتی از طریقه بایوس حالت dc oc رو انتخاب میکنم سیستم بالا میاد و درست هم کار میکنه ولی بعد از ورود به بازی یک دقیقه بعد سیستم هنگ میکنه و میپره بیرون  حالا من چیکار کنم مشکلم حل شه اخه رو باس 3000 20 فریم بیشتر میگیرم تو بازی ها 

ویندوز هم کسی که کامپیوتر ازش خریدم برام نصب کرد نسخه ویندوز هم ویندوز 10 enterprise بایوس رم هم اخرین نسخه اپدیت کردم  با چنتا برنامه رم هم تست کردم مشکلی از جانب رم نبود رم هم جی اسکیل اجیس 3000 هست

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

این رو روی همه بازی ها چک کنین اگر دیدین این کرش کردن و پریدن بیرون اتفاق افتاده از تایمینگ رمتون میتونه باشه من تجربه ای با مادربرد های جدید amd نداشتم ولی در مادربرد اینتل برای اورکلاک رم قسمتی هست بنام Xmp profile که اگر رم اون رو ساپورت کنه با فعالسازیش رم بصورت اتوماتیک برای شما مثلا میوفته روی باس ۳۰۰۰ و تایمینگی که براش مشخص شده .حالا این حالت xmp حالت بهینه هست و امن هست و برخلاف اورکلاک دستی فقط با فعالسازی خودش فعال میشه توی بایوس و با ذخیره کردن باید بتونین راحت بازی کنین.حالا اگر به این روش فعال میکنین و باز هم این مشکل رو دارین توی قسمت ولتاژ رم برین و مثلا روی ۱.۴۰ قرار بدین اگر بصورت دیفالت در ۳۰۰۰ روی ۱.۳۵ هست.اگر با این کار به تنهایی حل شد مشکلتون که هیچ اگر نه به جز این مورد اینبار وارد تایمینگ مموری بشین و بصورت دستی مثلا اگر در باس ۳۰۰۰ تایمینگتون ۱۶ ۱۸ ۱۸ ۳۶ هست شما تایمینگ رو با بالابردن یکی یکی مثلا بکنین ۱۷ ۱۹ ۱۹ ۳۸ و ذخیره کنین تست کنین.امیدوارم کمکتون کنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...