رفتن به مطلب

مشکل در بازی Crysis 1

AniuS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان تو بازی Crysis 1 وقتی بازی دارم میکنم یهو منو شوت میکنه بیرون از بازی

حالا کلی مرحله رد کردیم هیچ اتفاقی نیفتاد حالا تو یه مرحله بازی در آورده و اینکه موقعی هم که منو پرت میکنه بیرون از بازی حین بازی نیست

مثلا موقعی هست که میبازم و میخواد از دوباره شروع کنم و یا میخوام برم مرحله بعدی

به عبارت دیگه موقعی که صفحه سیاه میشه همون موقع هم منو میندازه بیرون

مشکل از چی میتونه باشه؟

کلافم کرده حسابی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر شما

مطمئنن مشکل شما نرم افزاری هستش متاسفانه این بازی کاملا درستکاری شده و هیچ تضمینی بر کامل بودن بازی نیست!

دیتا و فایل های نصبی هم ممکن هست آسیب دیده باشند که ممکنه کشکل شما ناشی از این مورد هم باشه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کرک بازیت مشکل داره من خودم بازی کرایسیس 2 رو موقعی که با پچهای DX11 بازی میکردم دفعه اول میرفتم داخل بازی ولی برای بار دوم داخل لودینگ میپرید بیرون و پیغام استوپ ورکینگ میداد کرک سالمشو از اینترنت بگیر درست میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله از کرک هم میتونه باشه!

یک مثال دیگش:Call Of Duty ModernWarfare 3

تو این بازی به یه قسمتی میرسید از داخل خیابان رد میشید از بازی میپره بیرون چندجا نوشته بودن یه ساختمان کنار خیابان هستش

برای عبور از اون مکان اقدام کنید!مشکل حل شد و وقتی از طریق ساختمان عبور میکردید بازی ادامه دار بود!

این ها اکثر در بازی های خطی به طور شدید اتفاق میوفته یعنی بازی هایی که اجبار بر روی شماست از یک قسمت خاص عبور کنید!

امیدوارم مشکلتون حل بشه!

موفق باشید!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کرک بازیت مشکل داره من خودم بازی کرایسیس 2 رو موقعی که با پچهای DX11 بازی میکردم دفعه اول میرفتم داخل بازی ولی برای بار دوم داخل لودینگ میپرید بیرون و پیغام استوپ ورکینگ میداد کرک سالمشو از اینترنت بگیر درست میشه

من هم همین مشکل رو دارم. کدوم کرکش درست کار میکنه ؟ ( Crysis 2 DX11 )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم همین مشکل رو دارم. کدوم کرکش درست کار میکنه ؟ ( Crysis 2 DX11 )

بیا دوست عزیز اینم کرک سالمش برای سیو ها

http://www.downloadha.com/1390/01/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%B3-2-crysis/

البته من خودم این کرک رو تست نکردم انشاا... اینترنت adsl م وصل شد براتون اپ میکنم

لینک به دیدگاه

اصلآ این بازیش عجیب غریبه اون مرحله حالا به 1001 شانسش رد شد حالا تو مرحله بعدیش وسط بازی هنگ میکنه

این همه مرحله اومدیم هیچی نشد رسیدیم به جای حساسش حالا بازی در آورده

کرک رو که عوض کنم سیوام میپره :(

ویرایش شده توسط AniuS
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب ببینید میتونید از سیو ها بک آپ بگیرین داخل My Document میتونید دنبالش بگردین!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلآ این بازیش عجیب غریبه اون مرحله حالا به 1001 شانسش رد شد حالا تو مرحله بعدیش وسط بازی هنگ میکنه

این همه مرحله اومدیم هیچی نشد رسیدیم به جای حساسش حالا بازی در آورده

کرک رو که عوض کنم سیوام میپره :(

سیوهات داخل پوشه Documents و پوشه my game هست برش دار کرک جدید رو بریز بازی رو اجرا کن بعد که اولین سیو رو رد کردی از بازی بیا بیرون پوشه My Game ش باشه بازش کن محتویات قبلی رو داخل این پوشه بریز و بازی رو اجرا کن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...