رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کامل قطعات سیستم(نیاز به راهنمایی فوری)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه سیستم (کیس و مانیتور) نیاز دارم واسه کار و درس دانشجویی.گرافیک برام مهم نیست فقط درحدی باشه عکس کتاب و یا روی زوم عکس با کیفیت عالی نشون بده و محو و تار نشه.ان بورد نباشه اگه مشکلی بعدا پیش اومد رحت تعویض شه ولی چیز خیلی خاص واسه گیمینگ یا طراحی نمیخوام.

ولی واقعا نیازه که سخت جون و مقاوم باشه یعنی روزانه با توجه به کاری که الان انجام میدم حداکثر 6 ساعت خاموشه(بعضی روزا کمتر اگه شبم بزارم واسه دانلود).داغ نکنه.همزمان کلاس انلاین +وب گردی+باز بودن ورد و پاورپوینت و پخش pdf خوان+ویدیو(مخصوصا طولانی چندساعت پشت سر هم و اینکه هی متوقف یا پلی بشه و ارور نده).cpu فن داشته باشه نه از اینا خودت خمیر بچسبونی و... 5 هسته ای ترجیحا(یا اگه برندش مهم تره 3 هسته ای مارک عالی) 

مادربوردش از پردازنده های نسل جدید پشتیبانی کنه اگه چندسال دیگه خواستم ارتقاع بدم به قطعات موجود بخوره داغ نکنه

فن هم با توجه به کارم قوی باشه

dvd رایتر(استفاده چندان و روزمره ندارم اما کیفیت مناسبی داشته باشه چون چند وقت یکبار اطلاعات و فایل هامو بک اپ میگیریم.اگه قیمتش بالاس فعلا میتونم نیاز فوری ندارم الویتم هزینه برای قطعات اصلیه).

هاردش  2 ترا باشه حتما.

رمش از 8 گیگ کمتر نباشه ولی ترجیحم 16 هست

هارد ssd دقیق نمیدونم چی هست اگه لازمه اونم یه چیز خوب

کیس هم فن دار نمیدونم خوبه؟این نواحی ما خاک و...زیاد هست نمیکشه داخل؟

اسپیکرم مدل ساده چون همیشه هدفون استفاده میکنم به کارم نمیاد فقط در حدی که هدفونو بهش وصل کنم.کیبورد گیمینگ و نور بده و... نمیخوام فقط سیمش خراب نشه و دکمه هاش در بیاد.موسم همینطور و بدون سیم نباشه

و مانیتورش av(برای استفاده طولانی اشعه رو بلاک کنه)

راجع به پاور و بقیه قطعاتم هیچ ایده ای ندارم فقط دیگه مناسب باشه.

هزینه که میخوام بکنم  9 تومن هست.فقط اگه با این مبلغ اون کیس مورد نیازم جمع نمیشه و مجبورم کیفیت بعضی قطعات رو خیلی کم کنم میتونم جدا از این هزینه مانیتور بخرم اما کیس+کیبورد و ماوس و اسپیکر روی هم نهایتا 9 تومن.باید هرچه سریع تر تهیه کنم لپ تاپم داغون شده.ببخشید اگه توضیح دقیق با دقیقا چه نوعی میخوام رو ندادم.من تا حالا کیس نخریدم و کلا هیچ اطلاعی راجع به سخت افزار کامپیوتر جز همینایی که نوشتمو  ندارم.سرچم کردم قبلش ولی واقعا گیج کننده بود.واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید

پ.ن:قاب کیس و کیبورد و ماوس رنگی هم هست یا همه مشکی و نقره ای ان؟

ویرایش شده توسط mary72
لینک به دیدگاه

با این قیمت و کارایی که من میخوام چیزی گیر نمیاد یا توضیحاتم بد بود؟ببخشید اگه جاییش مشکل داره چون من هیچ سر رشته ای ندارم که خوب توضیح بدم و اگه قیمت ها خیلی گرون تر شدن میشه لطفا بگید با این کارایی من میخوام تا چه حد باید هزینه کنم؟ ممنون میشم سریع تر راهنماییم کنید چون واقعا لازم دارم و سیستم فعلی خودم خراب شده

لینک به دیدگاه

سلام

وقتتون بخیر با توجه به بودجه و کاربریتون این قطعات رو بهتون پیشنهاد میکنم :

cpu : ryzen3 3200G

MB : Asus prime b450m

ram : رم گیل Pristine DDR4 16GB 2400Mhz

SSD : WD Green SATA3 240GB

HDD :  وسترن دیجیتال Purple 2TB 64MB Buffer

case : کیس گرین AVA Plus

psu : پاور گرین 350 وات GP350A ECO Rev3.1

این قطعات حدود 10 تومان میشن ولی تقریبا سیستم خوبی هستش ، میتونین برای کاهش هزینه مقدار رم و SSD رو کاهش بدین ولی توصیه نمیکنم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mid گفته است :

سلام

وقتتون بخیر با توجه به بودجه و کاربریتون این قطعات رو بهتون پیشنهاد میکنم :

cpu : ryzen3 3200G

MB : Asus prime b450m

ram : رم گیل Pristine DDR4 16GB 2400Mhz

SSD : WD Green SATA3 240GB

HDD :  وسترن دیجیتال Purple 2TB 64MB Buffer

case : کیس گرین AVA Plus

psu : پاور گرین 350 وات GP350A ECO Rev3.1

این قطعات حدود 10 تومان میشن ولی تقریبا سیستم خوبی هستش ، میتونین برای کاهش هزینه مقدار رم و SSD رو کاهش بدین ولی توصیه نمیکنم

ممنون اگه کاهش بدم چقدر فرق قیمتشه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mary72 گفته است :

ممنون اگه کاهش بدم چقدر فرق قیمتشه؟

خواهش میکنم ، حدود 1 میلیون تومان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...