رفتن به مطلب

کم شدن هش ریت یکی از کارت گرافیک ها در ریگ

Recommended Posts

سلام به دوستان گرامی

یه ریگ با ۶ کارت msi rx580 بستم  بعد از شروع کردن به ماینینگ  یکی از کارتها هش ریت کمتری  نسبت به بقیه داره  تو دوتا استخر نانو پول  و کلیمور هر دو تست کردم  . ۵  تا از کارت گرافیکها   با  ۲۸  مگاهش داره ماین میکنه ولی یکیش رو ۲۱ مگاهش میمونه  کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که چرا همه کارتها مثل هم ماین نمیکنن  لازمه بگم کارت ها هنوز مود نشدن. با نرم افزار افدربرنر هم اورکلاک کردم فقط هش ریت ها به نسبت بالاتر رفتن ولی بازم یکیش کمه  ممنون میشم از راهنمایی کنین

ویرایش شده توسط qaz123
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، qaz123 گفته است :

سلام به دوستان گرامی

یه ریگ با ۶ کارت msi rx580 بستم  بعد از شروع کردن به ماینینگ  یکی از کارتها هش ریت کمتری داره نسبت به بقیه داره  تو دوتا استخر نانو پول  و کلیمور هر دو تست کردم  . ۵  تا از کارت گرافیکها   با  ۲۸  مگاهش داره ماین میکنه ولی یکیش رو ۲۱ مگاهش میمونه  کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که چرا همه کارتها مثل هم ماین نمیکنن  لازمه بگم کارت ها هنوز مود نشدن. با نرم افزار افدربرنر هم اورکلاک کدرم فقط هش ریت ها به نسبت بالاتر رفتن ولی بازم یکیش کمه  ممنون میشم از راهنمایی کنین

حافظه مموری کارت هارو چک کنید . معمولا سامسونگ ها بهترین کارایی رو دارن  و برند هایی دیگه مثل hunix  یا میکرون هشریت کمتری میدن بهتون. احتمالا اون کارت اگه از اول هشریتش پایین تر بوده به همین خاطره.gpu  z نصب کنید اطلاعات کارت هارو میاره .

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

سلام ممنون از  راهنمایی شما  ،  یکی کارتها  چیپش  hynix هست حالا راهکاری هست این کارت بتونه به اندازه بقیه ماین کنه؟

ویرایش شده توسط qaz123
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...