رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب باندل 9400f یا 10400f

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

قصد ارتقا دارم

دوستان اگه بخوام یه مادربرد و ۱۶ گیگ رم و یه پردازنده که بین 9400f و 10400f  ببندم چه انتخابایی دارم ؟ اگه مادربورد ارزون برای lga 1200 گیر میاد که همون 10400f رو بگیرم 

نظرتون در مورد سری amd چیه ؟ تا حد امکان قطعات نسبت به کارایی به صرفه باشه ،شاید بتونم از یه سری امکانات اضافه که زیاد کاربرد ندارن توی مادربورد چشم پوشی کنم اگه قیمتش خیلی به صرفه تر باشه،البته چون از نت موبایل استفاده میکنم ترجیحا وایفای داشته باشه بهتره

زیاد حوصله گیم ندارم دیگه ولی داداشم یه موقع هایی بازی میکنه !! 

الان یه گرافیک gtx970 و یه پاور750 coolermaster و یک خنک کننده پردازنده t4 دارم 

ویرایش شده توسط arvin393
لینک به دیدگاه

10400f داخل بازار نیست الان

I5 9400f باکس اکبند دارم

۳۵۰۰

ویرایش شده توسط علی خسروی
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

سلام علیکم

حداکثر بودجه چقدره عزیز دل؟

سلام 

بودجه رو میخوام روش فکر کنم که ارتقا بدم یا نه ،ترجیحا به صرفه ترین انتخاب موجود رو میخوام ،و اینکه مادربورد از نوع قابل اطمینان باشه خرابیش کمتر باشه ،دوتا مادربورد قبلی که داشتم از برند گیگابایت بودن ،از گیگابایت راضیم

بودجه در حد یکی از این پردازنده ها و یه مادربورد معمولی که قیمت به صرفه ای داشته باشه و یه رم دو کاناله در حد باس قابل پشتیبانی پردازنده قیمتش چقدر در میاد ؟ مثلا ۶ تومن؟ 

ویرایش شده توسط arvin393
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

کاربری ؟

بودجه ؟

بودجه شاید حدود ۶ تومن

الان سیستمم که دارم اذیتم نمیکنه ،از وقتی ssd و کارت گرافیک گرفتم کلا سیستمم جوون گرفت ،ولی شاید یکم روون تر برای فتوشاپ (حرفه ای نمیخوام فقط ،شاید در آینده برای خواهرم یه قلم نوری برای طراحی اضافه کردم ،سرعتش در حد کارای بزرگ که نه ولی اذیتش نکنه دیگه)

یه مقدار گیم های انلاین مثل cod کمتر اذیت کنه،یه موقع هایی با اینکه دیگه حال و حوصله بازی ندارم ولی شاید بازیهای روز که جدید میان رو بازی کنم (البته حتما ps5 هم میخرم برای گیم)  ،و اینکه تا ۷ ۸ سال حداقل برام توی کارای عادی جواب بده 

اگه مادربورد lga 1200  در حدود قیمت مادربوردهای قدیمیتر گیر بیاد ترجیح میدم پردازنده 10400 رو بگیرم 

سیستم الانم

pa65 ud3

i5 2310 

8gig ram 1333

ویرایش شده توسط arvin393
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، علی خسروی گفته است :

10400f داخل بازار نیست الان

I5 9400f باکس اکبند دارم

۳۵۰۰

دوست عزیز فعلا پول توی دستم ندارم شاید یه چند وقت طول بکشه واسه خرید

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، arvin393 گفته است :

بودجه شاید حدود ۶ تومن

الان سیستمم که دارم اذیتم نمیکنه ،از وقتی ssd و کارت گرافیک گرفتم کلا سیستمم جوون گرفت ،ولی شاید یکم روون تر برای فتوشاپ (حرفه ای نمیخوام فقط ،شاید در آینده برای خواهرم یه قلم نوری برای طراحی اضافه کردم ،سرعتش در حد کارای بزرگ که نه ولی اذیتش نکنه دیگه)

یه مقدار گیم های انلاین مثل cod کمتر اذیت کنه،یه موقع هایی با اینکه دیگه حال و حوصله بازی ندارم ولی شاید بازیهای روز که جدید میان رو بازی کنم (البته حتما ps5 هم میخرم برای گیم)  ،و اینکه تا ۷ ۸ سال حداقل برام توی کارای عادی جواب بده 

اگه مادربورد lga 1200  در حدود قیمت مادربوردهای قدیمیتر گیر بیاد ترجیح میدم پردازنده 10400 رو بگیرم 

سیستم الانم

pa65 ud3

i5 2310 

8gig ram 1333

گرافیکت چیه ؟

.....................................

در مجموع 10400 به 9400 برتری داره .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

گرافیکت چیه ؟

.....................................

در مجموع 10400 به 9400 برتری داره .

gtx 970 

همراه یه پاور 750  کولرمستر

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، arvin393 گفته است :

gtx 970 

همراه یه پاور 750  کولرمستر

با توجه به کارت گرافیکتون تفاوت خاصی بین 9400 و 10400 در گیمینگ نیست  و عملا گلوگاهی در کار نخواهد بود .

میتونید به تاپیک موجود در امضای بنده گلوگاه چیست ؟ مراجعه کنید .

اگر نیازتون خیلی جدی نیست میتونید سراغ گزینه های ارونتر هم برید . 9100 و رایزنهای پایین رده هم برای شما کافی هستند .

در مجموع زیاد سخت نگیرید .

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 22 شهریور 1399 در 13:17، big VULTURE گفته است :

با توجه به کارت گرافیکتون تفاوت خاصی بین 9400 و 10400 در گیمینگ نیست  و عملا گلوگاهی در کار نخواهد بود .

میتونید به تاپیک موجود در امضای بنده گلوگاه چیست ؟ مراجعه کنید .

اگر نیازتون خیلی جدی نیست میتونید سراغ گزینه های ارونتر هم برید . 9100 و رایزنهای پایین رده هم برای شما کافی هستند .

در مجموع زیاد سخت نگیرید .

بخاطر اینکه میخوام ارتقا بدم دوست ندارم یه سیستم ضعیف بگیرم ترجیح میدم همون 9400 باشه حداقلش ،مادربورد چه مدلی بگیرم براش؟ آیا amd با همین حدود قیمت و همین توان پردازش سیستم میتونم پیدا کنم ؟ 

یه مطلب دیدم توی یکی از سایتا در مورد همین 9400f  که نوشته بود بجای لحیم پایه پخش کننده گرما از خمیر استفاده شده ،میتونه عمر پردازنده رو کم کنه از حرفا  ؟ یکم توی شک افتادم در مورد خریدش

ویرایش شده توسط arvin393
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام  اگر  10400 بتونید بگیرید   خیلی بهتره 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

سلام  اگر  10400 بتونید بگیرید   خیلی بهتره 

نظرتون در مورد 3600 چیه؟ اگر بخوام حدود ۱۰ تومن حالا یه مقدار بالاتر یا پایینتر هزینه کنم واسه پردازنده رم و مادربورد ،بهترین انتخابم چی میتونه باشه؟

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، arvin393 گفته است :

نظرتون در مورد 3600 چیه؟ اگر بخوام حدود ۱۰ تومن حالا یه مقدار بالاتر یا پایینتر هزینه کنم واسه پردازنده رم و مادربورد ،بهترین انتخابم چی میتونه باشه؟

سلام مجدد.

بین 9400 و 10400 برتری با 10400 هستش . اما برای کارت شما یعنی 970 عملا فرقی نداره .

اما در مورد 3600 . 3600 برای گیم بسیار عالیه . به نسبت قیمت و مصرف و ... خروجی خیلی خوبی داره اما جانشین 5600 به زودی وارد بازار میشه و در برابر سری 5000 قبلی ها چندان ارزش خرید ندارن .

این تست 5600X هستش :

این هم تست پرچمدار سری 5000 رایزن :

البته این تست های اولیه و تائید نشده هستند اما به نظر میرسه صحیح باشن . چند روز دیگه بنچمارکهای رسمی میاد .

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام مجدد.

بین 9400 و 10400 برتری با 10400 هستش . اما برای کارت شما یعنی 970 عملا فرقی نداره .

اما در مورد 3600 . 3600 برای گیم بسیار عالیه . به نسبت قیمت و مصرف و ... خروجی خیلی خوبی داره اما جانشین 5600 به زودی وارد بازار میشه و در برابر سری 5000 قبلی ها چندان ارزش خرید ندارن .

این تست 5600X هستش :

این هم تست پرچمدار سری 5000 رایزن :

البته این تست های اولیه و تائید نشده هستند اما به نظر میرسه صحیح باشن . چند روز دیگه بنچمارکهای رسمی میاد .

دقیقا کی وارد بازار میشه ،از سوکت am4 استفاده می‌کنه؟ 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، arvin393 گفته است :

همین 10400 رو بخر تا ارزش پولت کمتر نشده اونایی که صبر کردن پشیمونن

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

ryzen 3100 بخره  خیلی بهتره 

اورکلاک کنه به خوبی جوابشو میده با این گرافیک 

اور تا ۴.۴ براش خوبه البته اگه بتونه یا دوستانی داشته باشه اینکارو براش انجام بدن 

هم قیمتش بصرفه هم مین b450 gaming روش بندازه 

باهم میشه ۷۴۵۰

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

متاسفانه اینقدر خنگ بازی در اوردم کل پولمو نگه داشتم که همش بی ارزش شد رفت ،اونقدری که دیگه حالم از همه چی بهم میخوره 😑 یه جورایی بی احساس شدم

اگه قدرت این سری جدید amd  در این حد باشه ترجیح میدم یه مقدار دیگه صبر کنم ،فقط سوالم اینه این سری هم از سوکت am4 استفاده میکنه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، arvin393 گفته است :

متاسفانه اینقدر خنگ بازی در اوردم کل پولمو نگه داشتم که همش بی ارزش شد رفت ،اونقدری که دیگه حالم از همه چی بهم میخوره 😑 یه جورایی بی احساس شدم

اگه قدرت این سری جدید amd  در این حد باشه ترجیح میدم یه مقدار دیگه صبر کنم ،فقط سوالم اینه این سری هم از سوکت am4 استفاده میکنه؟

بازم داری اشتباه میکنی!

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، arvin393 گفته است :

کمتر از 2 هفته دیگه.

بله مادربردهای چیپست 500 بدون مشکل ساپورتشون می کنن و آپدیت بایوسش همین الان یا آماده شده یا درحال آماده شدنه . مادربردهای سری 400 هم قرار به زودی ساپورتشون کنن .

شما میتونی فعلا یه 3100 با b450 بخری بعد ارتقاء بدی .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...