رفتن به مطلب

پوستر یا تصویر جلد فیلم ها

rickardo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اینجا محل پوسترها یا تصویر فیلم های مختلف و البته کمی هم خلاصه داستان . من خودمم چون خیلی به انجور چیزا علاقه دارم و جمع میکنم سعی میکنم بیشتر ابن تاپیکو شلوغش کنم . امیدوارم شما هم خوشتون بیاد و ادامه بدید .

با تشکر

لینک به دیدگاه

ARMAGEDON

احتمالاً همه شما این فیلم رو از تلوزیون ایران دیدید .

موضوعش برخورد یک شهاب سنگه با زمین در سال 2030 و البته در نهایت هم پایان نسبتاً خوشی برای همه به جز بروس ویلیس داره .

armageddon_1998_poster.jpg

لینک به دیدگاه

One Missed Call

فیلمی هیجانی , دختری که در بیمارستان کشته شده و حالا روحش به وسیله زنگ زدن به دیگران قربانی میگره . فیلم صحنه های جالبی داره و پایانش هم قابل پیش بینی نیست .

one_missed_call.jpg

لینک به دیدگاه

Vantage Point

ترور بدل رئیس جمهور در اسپانیا و نجات آن توسط محافظ شخصی اش . فیلم موضوع 30 دقیقه از زندگی چند نفر از نقش آفرینان است که نقش هرکدام را در این ترور مشحص میکند .

vantage_point_movie_poster.jpg

لینک به دیدگاه

Laws of Attraction

فیلمی جالب و البته راجع بع عشق دو وکیلی که با هم رقابت شدیدی دارند و ناخواسته با هم ازدواج دروغین میکنند !!!

laws_of_attraction.jpg

لینک به دیدگاه

jumper

فیلمی جدید و موضوعی نو . انسانهایی که میتوانند در هر لحظه و به سرعت به مکان دیگری بروند و انسانهای دیگری که به دلیل مسائل دینی آنها را شکار میکنند .

jumperposter.jpg

لینک به دیدگاه

bratz

4 دوست صمیمی که به دبیرستان یا کالج جدید میروند و به تدریج از هم جدا میشوند و بعد از مدتی دوباره همدیگه رو پیدا میکنن و حال بقیه رو میگیرن

bratz2_large.jpg

لینک به دیدگاه

من خوددم قسمت یکشو دیدم اما شانسی این توضیحاتو واسه قسمت دوم که هنوز ندیدم گیر آوردم

ینبار نقش اول فیلم Lauren German نام ناآشنا هست. او که یک دانشجوی هنر آمریکایی است، در حال تحصیل در شهر Rome هست. وی با دو دوست خود برای تعطیلات تابستون تصمیم به صفر می گیره. در مسیره راه فریب یکی از مدل های کلاس طراحی خود که جزء عاملان این جنایت هست را می خورند و راه سفر رو کج کرده و به شهر کوچکی در Paris میروند. یکی از صحنه هایی که دلیل من برای برتری این قسمت نسبت به قسمت قبل هست حراج اینترنتی این سه نفر بین میلیونر های مختلف هست که از نژاد های متفاوتی هم هستند (خوشبختانه ایرانی توشون من که ندیدم!!!). Beth که همون Lauren German هست در نهایت مانند دو دوست دیگره خود گیر می افته و تلاش برای فرار و دیدن خورشید برای یک بار دیگه آغاز می شه...

فیلم از نظر صحنه های Horror حتی از Saw هم بی شک پیشی گرفته. از نظر برهنگی اشخاص هم از معدود فیلم هایی هست که حتی آلت جنسی مرد نیز در آن دیده می شه ( بی خود نیست که در کثر کشور ها اونو برای بالای 18 ساله ها توصیه کردن!!!)

من فیلم Saw رو یادم نمی آد چندبار دیدم تا بالاخره شخصیت نقش منفی فیلم رو لمس کردم اما این فیلم رو با یبار دیدن هم میشه درک کرد.

کارگردان فیلم هم Eli Roth هست که کاره نویسندگی این فیلم را هم انجام داده. از کارهای اون می شه به Grindhouse که خیلی هم سرو صدا کرده اشاره کرد اون همینطور در فیلم Cell در کناره Antoine Fuqua کارگردان Shooter فعالیت کرده.

hostel26_large.jpg

لینک به دیدگاه

The Mist

فیلمی با پایانی فوق العاده . دروازه ای از جهنم به زمین باز شده و همه چیز بر روی زمین در حال دگرگونی است . موجوداتی باور نکردنی پا به زمین میگذارند .

TheMistPoster01.jpg

لینک به دیدگاه

War

فیلمی اکشن . با بازی جت لی و جیسون اتاتن . موضوع فیلم دو پلیس است پلیسی یکی همکارش به دست جنایتکاری کشته شده و به دنبال انتقام است و پلیسی دیگر که خانواده اش کشته شده و به دنبال قاتلین است با پایانی جالب .

00War2007DvDripEng-FXG.jpg

لینک به دیدگاه

Disturbia

نوجوانی که باعث مرگ پدرش شده و زندگی ناآرامی با مادرش دارد . در دبیرستان برای مدتی اخراج میشود و باید مدتی نسبتاً طولانی در خانه حبس شود . او در طی این مدت متوجه میشد که یکی از همسایه ها شان یک قاتل زنجیره ای است و همسایه دیگرشان یک دختر خوش قیافه . آخرشم فکر کنم همه شما بتونین حدس بزنین

disturbia.jpg

لینک به دیدگاه

Mad Love

فیلمی اروپایی و محصول سه کشور اسپانیا , پرتقال و ایتالیا . فیلم راجع به زندگی ملکه جوانا است . ملکه ای که بدون عشق ازدواج میکند اما عاشق همسرش میشود و همسرش مردیست بی نهایت هوس باز و خوش گذران . اما ملکه با وجود دانستن موضوع را انکار میکند و خود را میفریبد و ... . جالبه موضوعش خیلی هم بدم نیومد

mad_love.jpg

لینک به دیدگاه

Sunshine

فیلمی تخیلی . آینده ای پیش بینی شده که خورشید مرده و زمین یخ زده است و عده ای میخواهند کبریتی را در خورشید روشن کنند .

43ef4c3a6ae294e0.jpg

لینک به دیدگاه

10.000 BC

ده هزار سال قبل از میلاد مسیح . قبیله ای در کوهای کلیمانجارو در افریقا ( محل شروع نیل ) زندگی میکنند . مصریان برای گرفتن برده به این قبیله حمله میکنند و عده ای از جمله دختری را گروگان میگیرند . همسر دختر هم برای نجاتش به مصر میرود و در نهایت فرعون را میکشد .

poster.jpg

لینک به دیدگاه

The Condemned

ده زندانی محکوم به اعدام که باید برای نجات خودشان با هم بجنگند و در نهایت آخرین فرد زنده به دنیای زندگان بر گردد . فیلم بدی نیست

condemned.jpg

لینک به دیدگاه

Hot Fuzz

پلیس لندنی وظیفه شناسی که به خاطر تک روی هایش در اداره پلیس به شهر آرام و دور افتاده ای منتقل میشود . پس از مدتی متوجه میشود که حوادث آنطوری نیستند که همه فکر میکنند و بلاخره پی میبرد که اهالی روستا دارای جنون عجیبی هستند و به بهانه های واهی مردمان و رهگذران را میکشند .فیلم پایانی اکشن تر و جالب داره

hot-fuzz-poster.jpg

لینک به دیدگاه

The Bucket List

جک نیکلسون و مورگان فریمن دو نفر با دو زندگی متفاوت هستند که پزشکان به انها گفته اند چیزی به پایان زندگیشان باقی نمانده و آنها تصمیم میگیرند با توجه به سرمایه جک تمام رویاهایی که تاکنون فراموش کرده بودند را به واقعیت تبدیل کنند . فیلم بسیار جالب و مفیدیست

bucket_list.jpg

لینک به دیدگاه

Stardust

فیلمی فانتزی با موضوع عشق , جادوگری و پادشاهی . پسری که برای بدست آوردن عشق غیرواقعیش به دنبال ستاره ای که سقوط کرده میرود و پس از یافتن ستاره ( دختری زیباست ) موضوعات جالبی برایش بوجود میآید و متوجه میشود که عشق حقیقیش همین ستاره است نه آن دخترر زمینی . فیلمی که حداقل یه بار ارزش دیدنو داره

stardust.jpg

لینک به دیدگاه

Shoot Em

شخص حرفه ای که قبلاً عضو نیروهای ویژه بوده به صورت اتفاقی وارد ماجرایی میشود و نوزادی را نجات میدهد . او اجازه نمیدهد قاتلینی که به دنبال نوزاد هستند او را بیابند و بکشند و در نهایت یک تنه حال همه کاراکتر های منفی رو میگیره . البته چند تا انگشتش هم میشکنه . در کل صحنه های اکشن و جالب داره . آخرشم بد تموم نمیشه

shoot_em_up_movie_poster_onesheet.jpg

لینک به دیدگاه

سلام خدمت rickardo عزیز کار خوبی هست منم به زودی عکس های ارشیو فیلمم رو با داستانشون میزارم. :eek:

با این کار میتونیم به دوستان در خرید فیلم مورد علاقشون کمک کنیم.:D

لینک به دیدگاه

مرسی دوست عزیز . من هم معتقدم به خیلی ها کمک میکنه بتونن فیلم های مورد علاقشون رو پیدا کنن

لینک به دیدگاه

Dusk Till Down

دو برادر که پس از سرقت از جایی خانواده ای را میربایند و به همراه آنها به مکزیک فرار میکنند . اما پس از رفتن به رستورانی متوجه میشوند که همه آدمها و گردانندگان آنجا آدمخوار هستند

418px-From_dusk_till_dawn_poster.jpg

لینک به دیدگاه

Monster House

یک انیمیشن تقریباً ترسناک . 2 پسر و یک دختر متوجه میشوند که ساختمان همسایه ؟آنها انسانها را می بلعد . آنها به صورت اتفاقی داخل ساختمان می افتند و متوجه حقایق جالبی درباره آن میشوند .

monster_house_ver2.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...