رفتن به مطلب

سوال در مورد باکس usb 3 مادربورد

AniuS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان از اونجایی که نیاز پیدا کردم به پورت بیشتر usb3 مادربوردم Asus P8Z68 Deluxe هست

الان نصب که میکنم چی جوریاست باید درب کیس همیشه باز باشه؟ چون از پشت کیس هم میخوام خروجیاشو بدم بیرون چون کوچیک هست دقیق جا نمیخوره و به اصطلاح لق میزنه

گفتم بپرسم دوستانی که تجربه دارن چی جوری استفاده میکنن

ممنون

لینک به دیدگاه

دوست گلم اون قطعه USB3 روی مادربورد

Asus P8Z68 Deluxe تا اونجایی که اطلاع دارم جای فلاپی درایو بسته میشه و نیاز نیست در کیس رو باز بزارید

در هر

صورت اگر نیاز به پورت usb3 در پشت کیس دارید

من هم یه مادر بورد P8Z68 V PRO دارم و بدجوری دنبال همون قطعه USB3 که جای فلاپی درایو بسته میشه دارم اگر خواستید اون قطعه USB3 رو بنده حاظرم تعویض کنم با شما چون این قطعه usb3 z68 v pro توی پشت کیس بسته میشه و به کار من نمیاد

لینک به دیدگاه

الان که دیگه کیس ها آخه جای فلاپی ندارند :D

اینو دیگه باید از شرکت Asus بپرسید :lol:

البته هنوز خیلی از کیس ها جای فلاپی درایو داره از جمله کیس خودم (کیس قدیمی نیست ) اما جای فلاپی درایو رو داره که البته توی دفترچش نوشته میتونید فن کنترلر ببندید اونجا حرفی از فلاپی درایو نزده :D

در هر صورت اگر خواستید بنده حاضرم اون قطعه رو باهاتون تعویض کنم هنوز توی پلاستیک شرکت پلمپ هست و استفادش نکردم

لینک به دیدگاه

اینو دیگه باید از شرکت Asus بپرسید :lol:

البته هنوز خیلی از کیس ها جای فلاپی درایو داره از جمله کیس خودم (کیس قدیمی نیست ) اما جای فلاپی درایو رو داره که البته توی دفترچش نوشته میتونید فن کنترلر ببندید اونجا حرفی از فلاپی درایو نزده :D

در هر صورت اگر خواستید بنده حاضرم اون قطعه رو باهاتون تعویض کنم هنوز توی پلاستیک شرکت پلمپ هست و استفادش نکردم

اینجوریه پس ,یه چیزی گذاشتن که هیچ کس نتونه استفاده کنهd.gif

آره عوض کنیم گویا بهتر هست که حداقل از لوازم جانبیش استفاده کنیم داداش با من تو پیغام خصوصی در تماس باش

ویرایش شده توسط AniuS
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...