رفتن به مطلب

مشکل اررور دوتا 2

invoker
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

راسش من امروز سیستم جدید بستم  الان که می خواستم دوتا 2 رو اجرا کنم این اررور رو میده ! مشکل تو چیه ؟!

(اخرین ورژن درایو گرافیک رو هم از خوده سایت Nvidia گرفتم و نصب کردم ! )

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

سلام 

مشکل خاصی نداری داداش 

موقعی دوتا 2 رو روی سیستم جدید نصب میکنی این ارور رو میده چون دوتا2 در حالت عادی روی دایرکت ایکس 9 اجرا میشه و روی کارت گرافیک سیستم جدید شما اگر با دایرکت ایکس 11 اجرا شه فریم بهتری بهتون میده ! بازی ارور داده که میخوای با دایرکت 11 اجراش کنی! بزن yes  و از زندگیت لذت ببر 

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، The.13east گفته است :

سلام 

مشکل خاصی نداری داداش 

موقعی دوتا 2 رو روی سیستم جدید نصب میکنی این ارور رو میده چون دوتا2 در حالت عادی روی دایرکت ایکس 9 اجرا میشه و روی کارت گرافیک سیستم جدید شما اگر با دایرکت ایکس 11 اجرا شه فریم بهتری بهتون میده ! بازی ارور داده که میخوای با دایرکت 11 اجراش کنی! بزن yes  و از زندگیت لذت ببر 

داداش هرچی میزنم Yes Yes Yes لامصب نمیشه :|

---------------------------------------------------------------------------------

ولی جاش میزنم No میره تو گیم ... نمیدونم چه مرگشه

وقتی هم که میره تو گیم ! از منو تنظیمات امکان تغییر به دایرکس 11 رو نمیده

در تعجب ام ... چه مرگشه اخه !

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، invoker گفته است :

---------------------------------------------------------------------------------

فایل های بازی رو verify کن احتمالا جواب میده ! اگر نداد بزار دایرکت 12 که بزاره دانلود 12 و ولکان رو از 12 استفاده کن !

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، invoker گفته است :

توی قسمت lunch code های گیم ببینید کدی چیزی نزاشتین

اگه گذاشتین همشو پاک کنید

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، hosin گفته است :

توی قسمت lunch code های گیم ببینید کدی چیزی نزاشتین

اگه گذاشتین همشو پاک کنید

نه داداش اونجا چیزی نزدم !

الان اتفاقی این دوتا کد رو زدم انگاری درست شد !

-Novid واسه نمایش ندادن ویدیو دوتا

-ِdx11 واسه ست شدن داعم دایرکس 11

قبلا اینطور نبود الان چرا اینطور شده ؟!

اخه بعد اینکه این کد هارو بذاری دیگه از تو تنظیمات گیم نمیتونی دایرکس رو تغییر بدی !

در 21 ساعت قبل، The.13east گفته است :

فایل های بازی رو verify کن احتمالا جواب میده ! اگر نداد بزار دایرکت 12 که بزاره دانلود 12 و ولکان رو از 12 استفاده کن !

داداش اونم تست کردم زدم به کل تنظیمات و فایل های دوتا برگرده حالت اصلی ولی بازم نشد !!!

تا اینکه الان تو Lunch Code زدم منفی DX11 درست شد ولی دیگه از تو تنظیمات بازی نمیشه دایرکس رو تغییر بدم نباید اینطور باشه ! اخه قبلا" که اینطور نبود .......

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز،

این روش ربطی به ارور نداره ولی خالی از لطف نیست.

توی استیم یک گزینه Repair وجود داره که میاد فایل های بازی رو چک میکنه بعد اگر چیزی خراب باشه Repair میکنه. اینو انجام بدید شاید به احتمال 0/001 درصد کار کرد.

لینک به دیدگاه

خودش گفته تو همین بخش لانچ کد عبارت "-safe_mode" رو بزنید تا تنظیمات جدید اورراید بشه. یکبار امتحان کنید و Yes بزنید ببنید برطرف میشه.

لینک به دیدگاه

آقا این یکی رو کجای دلم بذار ام .... :(

یه مشکل جدید به مشکلات ام اضافه شد !

مشکل اینه که وقتی سیستم رو خاموش میکنم / مودم اینترنت هم باهاش خاموش روشن میشه !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

وقتی هم مجدد روشن میشه پورت Lan خاموشه تا زمانی که مجدد سیستم رو روشن کنم !!!

ارمین جان @ARMIN شما که مادربردت Giga هست چنین مشکلی نداری ؟! اخه من تو مادربرد قبلی (H97 gaming 3 ) که داشتمم این مشکل بود نمیدونم با تغییر درایو Lan مشکل برطرف شد یا خود به خود .....

من اخرین ورژن Lan رو از خوده سایت گیگا گرفتم و نصب کردم ! جالب اینجاست حجمش شدیدا" کم بود :| واسه همین الان قدیمی ترین ورژنش رو دارم دانلود میکنم که حجمش 450 مگ هستش :|

خدای هیچی عینه ویندوز 7 نمیشه :|

-----------------------------------------------------------

اخه این چه ویندوزیه :|

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، invoker گفته است :

آقا این یکی رو کجای دلم بذار ام .... :(

یه مشکل جدید به مشکلات ام اضافه شد !

مشکل اینه که وقتی سیستم رو خاموش میکنم / مودم اینترنت هم باهاش خاموش روشن میشه !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

وقتی هم مجدد روشن میشه پورت Lan خاموشه تا زمانی که مجدد سیستم رو روشن کنم !!!

ارمین جان @ARMIN شما که مادربردت Giga هست چنین مشکلی نداری ؟! اخه من تو مادربرد قبلی (H97 gaming 3 ) که داشتمم این مشکل بود نمیدونم با تغییر درایو Lan مشکل برطرف شد یا خود به خود .....

من اخرین ورژن Lan رو از خوده سایت گیگا گرفتم و نصب کردم ! جالب اینجاست حجمش شدیدا" کم بود :| واسه همین الان قدیمی ترین ورژنش رو دارم دانلود میکنم که حجمش 450 مگ هستش :|

خدای هیچی عینه ویندوز 7 نمیشه :|

-----------------------------------------------------------

اخه این چه ویندوزیه :|

سلام مجدد

فیم ویر مودمتون رو به اخرین ورژن اپدیت کنید { firmware }

بایوس رو هم به اخرین ورژن اپدیت کنید

چراغ لن وقتی سیستم خاموشه باشه خاموشه !! و مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، hosin گفته است :

سلام مجدد

فیم ویر مودمتون رو به اخرین ورژن اپدیت کنید { firmware }

بایوس رو هم به اخرین ورژن اپدیت کنید

چراغ لن وقتی سیستم خاموشه باشه خاموشه !! و مشکلی نیست

سلام داداش

فریمر رو چک میکنم .... ( اخرین ورژنه )

بایوس رو هم دیشب بعد اسمبل سیستم اپدیت کردم اخرین ورژن هستش F15A

تو سیستم قبلی این مشکل بود ! اون زمان هم یادمه همه چی رو اپدیت کردم ولی نفهمیدم اخر چجوری مشکل رفع شد :| ( بجز بایوس مادربرد )

من احساس میکنم بیشتر بخاطره درایور Lan هستش ! نسخه قدیمی رو دانلود کردم ولی فکرکنم بخاطره اینکه نسخه جدیدشو نصب کردم نصب نشد و چیزه خاصی نداشت ....

چراغ لن نه ! چراغ مودم ( کابل مودم که میزنی مثلا به Lan 1 روشن میشه مال من وقتی سیستم رو خاموش میکنم چراغ لن مودم هم باهاش خاموش میشه که بنظر ام نباید اینطور باشه )

مثلا الان چراغ لن خوده برد وقتی که خاموشه  (نارنجی رنگ) گاه وقتی چشمک میزنه ! که دیلیل اونم نمیدونم قانونا" وقتی که سیستم خاموشه باید اونم خاموش باشه ولی چرا نیست ؟ :|

البته تو سیستم قبلی هم اینطور بود ...

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...