رفتن به مطلب

سوال درباره افزایش رم مجازی

Mr_kafiri
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. 

من امروز داشتم تو اینترنت یه چرخی میزدم که به یه چیزی برخوردم که نوشته بود "افزایش رم مجازی باعث افزایش کارایی سیستم و سرعت ان میشود" .

میخواستم بدونم ایا با این کار تاثیری هم در مورد افزایش سرعت و فریم در بازی ها هم میشود؟؟؟

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام 

رم مجازی بیشتر برای کم بودن رم سیستمون ومشکل لگ یا اجرا نشدنشون کارایی داره

وقتی سیستم شما رم مورد نیاز برای اجرا بازی رو داشته باشه تاثیری خاصی نداره 

مثلا من رم سیستمم 8 گیگ بود بازی Horizon Zero Dawn اجرا نمیشد بعد از افزایش رم مجازی بازی برام اجرا شد البته لگ هنوز دارم توش

در کل خرید افزایش رم انتخاب خیلی بهتریه تا حساب باز کردن روی رم مجازی 

لینک به دیدگاه

سلام. اگه هارد دیسک دارید، کلا روش حساب باز نکنید چون سرعتش خیلی پایینتر از رمه

اما اگه اس اس دی دارید، میتونید یه چند ده گیگابایتی در اختیار رم قرار بدید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تقریبا هیچ تاثیری نداره، فقط تو پردازش هایی که رم میخواد از حجم زیادیش استفاده بشه، باعث پایداری میشه و از کرش کردن جلوگیری میکنه،

از اونجایی که سرعت ssd ها بالاست، افزایش حجم page file باعث میشه که سیستم بیشتر روی ssd حساب بارز کنه و دائما با اون در حال تبادل دیتا باشه، این مورد باعث کاهش طول عمر درایو شما میشه، مثلا من در حالت عادی استفاده، بعد از 4 سال، write cound درایو من حدود 6 ترابایت هست، اما وقتی پیج فایل روشن باشه، این مقدار میتونه به روزانه 100 گیگ هم برسه، که این مورد باعث کاهش عمر و کارایی درایو میشه.

تنها جایی که من به pagefile احتیاج پیدا کردم، موقع اجرای پروژه های سنگین با برنامه های ادوبی هست، چون بشدت رم میکشن و حتی با 32 گیگ رم، بدون پیجفایل، یه موقعایی کرش میکنن و برنامه رو میبندن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...