رفتن به مطلب

خرده ریزه های خارج شده پس از باز کردن لبتاب

mohammad7966
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

دوستان یه لبتاب داشتم مدل وسترو 1015 که بدنه پلاستیکی داشت و اینقدر پرز جمع کرذه بود و باد گرم میداد بیرون که دوستم گفت بیا برات بازش کنم.خلاصه وقتی بازش کرد اینقدر خرده ریزه از بدنه پلاستیکی اومد بیرون که بعضی جاها حتی جای پیچ ها هم کنده شده بود.حتی فکر کنم قبل از باز کردن خرده ریزه داشت چون گاهی تکونش میدادم صدای خرده ریزه میشنیدم.

حالا فامیل ما کیبوردش ظاهرا اتصالی کرده بود و مجبور شدم براش باز کنم.به غیر از پیچ گوشتی هم وسیله خاصی برای باز کردن ندارم.اینم وقتی بازش کردم یه سری خرده ریزهای پلاستیکی حین باز کردن ازش خارج شد ولی کیفیت پلاستیک بدنه به افتضاحی لبتاب دل من نبود.حتی وقتی بازش کردم پرز نداشت

حالا خواستم ببینم اینها طبیعیه برای لبتابی که 3 ،4 سال کرده یا مشکل از بازکردن ماهاست؟چون حتی سایت ifixit رو هم دیدم که از 0 تا 10 نمره میده به تعمیرپذیری لبتابها و موبایلها.

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

اگر از لپتاپ درست استفاده شده باشه و زمین نزده باشن این تکه ها نباید داخلش باشه.

باز کردن هم قلق داره که باید وسایشلو داشته باشین تا گیره ها نشکنه ولی خب بعد از مدتی چون پلاستیکه خشک میشه و گیره ها یه تعدادیش میشکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اینکه از لپتاپ خرده ریز خارج شه، نسبتا طبیعیه، من لپتاپم اصلا ضربه و ... بهش وارد نشده، اما وقتی باز کردم چند تا جای پین شکسته داخلش بود...(احتمالا بخاطر فشار های داخل کیف و... اینجور شده بود)

برای باز کردن هم یه پیچ گوشتی و یه اسپاتول و چسب پهن از واجباته، بدون اسپتاتول تمام پین های لپتاپ خرد میشه...من چسب پهن رو برعکس میذارم روی میز و هر پیچی رو که باز میکنم به ترتیب روی چسب میچسبونم تا موقع بسته شدن، یادم نره کدوم پیچ مال کجاست و پیج اضافه نیاد...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...