رفتن به مطلب

محافظت از فایل ها

Salted mr. goxx
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز،

بنده در 3 ماه گذشته 2 بار ویندوز عوض کردم. هر بار هم کلی فیلم و سریال داشتم. که به خاطر ویروسی شدن ویندوز تمام فیلم ها خراب شد.

اینبار ویندوز عوض کردم و آنتی ویروس nod 32 هم روش ریختم(همون 3 ماه پیش) بعد فیلم هارو دان کردم.

1. برای محافظت کامل، بهتره روی فایل zip یا rar ، رمز بزارم؟ یا اگر نذارم ویروس به فایل ها حمله میکنه؟

2.آیا فایل zip و rar توانایی جلوگیری از حملات ویروس رو داره؟

3.روش بهتری هست؟

این روش رو می خواهم برای فایل های دیگر مثل word و... انجام بدم. و بعد توی هارد اکسترنال بریزم و یک نسخه هم توی کامپیوتر داشته باشم.

ممنونم. موفق باشید.❤️

لینک به دیدگاه

بهترین روش حفاظت، DeepFreeze است ولا غیر

منتهی دیگه سیستم read only میشه اون موقع. میتونید یکی از درایوها و پارتیشن هاتون رو با deepfreeze به حالت read only دربیارید و توی فایلای حساس بریزید. وقتی که نیاز داشتید تغییرات ایجاد کنید توشون، یه لحظه غیر فعال میکنید deepfreeze رو و تغییرات لازم رو اعمال میکنید رو فایلا

البته winrar هم جواب میده، کلا هر چیزی که فایلاتون رو read only کنه جواب میده. خیلی بهتر از آنتی ویروس جواب میده

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

بهترین روش حفاظت، DeepFreeze است ولا غیر

منتهی دیگه سیستم read only میشه اون موقع. میتونید یکی از درایوها و پارتیشن هاتون رو با deepfreeze به حالت read only دربیارید و توی فایلای حساس بریزید. وقتی که نیاز داشتید تغییرات ایجاد کنید توشون، یه لحظه غیر فعال میکنید deepfreeze رو و تغییرات لازم رو اعمال میکنید رو فایلا

البته winrar هم جواب میده، کلا هر چیزی که فایلاتون رو read only کنه جواب میده. خیلی بهتر از آنتی ویروس جواب میده

میشه یک فولدر رو دیپ فریز کرد؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، HosseinRF گفته است :

میشه یک فولدر رو دیپ فریز کرد؟

والا... خاطرم نیست.

چند سال پیش که یه سری سیستم اداری رو راه اندازی کردیم، ازش استفاده کردم.

یه نگاه بهش بندازید، اگه بشه که ضرر نکردید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست من،

من خودم قبلا یه مودم دارای پورت usb داشتم که هر حافظه ی خارجی که مشکوک بود به اون وصل میکردم و از طریق شبکه فایلهای داخل حافظه رو میدیدم، چون بد افزار ها روی مودم اجرا نمیشه و از طریق شبکه هم هیچ فایلی بدون تایید یوزر انتقال پیدا نمیکنه و هیچ اتورانی اجرا نمیشه، با خیال راحت از حافظه ی خارجی استفاده میکردم(یجورایی فایر وال به حساب میاد)

اما اخیرا ماکروسافت یکم ویندوز دفندر رو تقویت کرده، فک کنم ویندوز 10 نگارش 1803 به بعد، ویندوز دفندرشون با قبلی ها متفاوته و کاملا میتونن جایگزین یه انتی ویروس پولی بشن،

من هم تمام دستگاه هام رو به ویندوز 10 ارتقا دادم و با خیال راحت هر حافظه ی خارجی مشکوک و غیر مشکوک رو به دستگاهم متصل میکنم...

واینکه سعی کنید به پروسس های ویندوز و برنامه هاتون مسلط باشید، از طریق تسک منیجر و دنبال کردن کامند لاینشون، خیلی راحت میشه ویروس هارو ردیابی و پاکشون کرد...

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...