رفتن به مطلب

Asus Eah3870 X2 1gb

alireza2006
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من یک کارت گرافیک asus EAH3870 X2 1GB گرفتم بعد روشن شدن سیستم 3تا بوق میزنه و مادریرد تو حالت STAND BYمیمونه فن و چراغهای کارت کاملا"روشن هست اما مادربرد کار نمیکنه البته مادربرد کاملا سالم هست با کارتهای دیگه کار میکنه

مشخصات سیستم:

ASUS P5B-E

CORE 2DUE 3G E8400

500W POWER

2G RAM

HARD 500G

asus EAH3870 X2 1GB :VGA

با تشکر علیرضا

SYSTEM1387@HOTMAIL.COM

حتی با پاور 500 یک لحظه هم استارت نمیزنه؟؟

لینک به دیدگاه

نقل قول:

ارسالی توسط alireza2006

با سلام خدمت شما

من یک کارت گرافیک asus EAH3870 X2 1GB گرفتم بعد روشن شدن سیستم 3تا بوق میزنه و مادریرد تو حالت STAND BYمیمونه فن و چراغهای کارت کاملا"روشن هست اما مادربرد کار نمیکنه البته مادربرد کاملا سالم هست با کارتهای دیگه کار میکنه

مشخصات سیستم:

ASUS P5B-E

CORE 2DUE 3G E8400

500W POWER

2G RAM

HARD 500G

با تشکر علیرضا

SYSTEM1387@HOTMAIL.COM

درود

عرض کنم خدمتتون که کارت 3870 ایکس تو کارتی هست که مصرف بالایی داره و پاور شما حتی اگر 500 وات واقعی هم باشه باز برای سیستم شما کم میباشد .

شما چند راهکار را که به شما پیشنهاد میکنم انجام دهید و ببنید مشکلتون حل میشه یا نه

سی پی یو تون را باز کنید و یکبار دیگه ببندید ببینید سیستم روشن میشه یا نه.همچنین رمها رو تک تک نصب کنید و امتحان کنید و یکبار دیگر کارت رو نصب کنید و از اتصال کابلهای برق پاورتون به طور صحیحی به مادربرد و کارت گرافیکتون مطمعن بشید ببینید میشه یا نه کلر سیموس هم بکنید ضرری ندارد.

موفق باشید

کارت رو روی یک مادربرد دیگه بستم همین جوری بود بوق رم زده نشد 3 تا بوق پشت سرهم وسیستم اصلا" بوت نشد برای پاور که فرمودید برای یک لحظه کوتاه هم باید بلاخره روشن بشه مگه نه؟؟ تغذیه 2*3 رو نصب کردم بایاس هردوتامادربرد هم آپدیت شده

رم DDR2 مشکلی که نداره بااین کارت!؟ ********** خییلی ممون

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم:

ASUS P5B-E

CORE 2DUE 3G E8400

500W POWER

2G RAM

HARD 500G

با تشکر علیرضا

SYSTEM1387@HOTMAIL.COM

حتی با پاور 500 یک لحظه هم استارت نمیزنه؟؟

با سلام

دوست عزیز پاورتون چیه :D به احتمال زیاد از پاوره مدل پاورتون رو لطفا بگید.

لینک به دیدگاه

نقل قول:

ارسالی توسط alireza2006

با سلام خدمت شما

مشخصات سیستم:

ASUS P5B-E

CORE 2DUE 3G E8400

500W POWER

2G RAM

HARD 500G

با تشکر علیرضا

SYSTEM1387@HOTMAIL.COM

درود

عرض کنم خدمتتون که کارت 3870 ایکس تو کارتی هست که مصرف بالایی داره و پاور شما حتی اگر 500 وات واقعی هم باشه باز برای سیستم شما کم میباشد .

شما چند راهکار را که به شما پیشنهاد میکنم انجام دهید و ببنید مشکلتون حل میشه یا نه

سی پی یو تون را باز کنید و یکبار دیگه ببندید ببینید سیستم روشن میشه یا نه.همچنین رمها رو تک تک نصب کنید و امتحان کنید و یکبار دیگر کارت رو نصب کنید و از اتصال کابلهای برق پاورتون به طور صحیحی به مادربرد و کارت گرافیکتون مطمعن بشید ببینید میشه یا نه کلر سیموس هم بکنید ضرری ندارد.

موفق باشید

کارت رو روی یک مادربرد دیگه بستم همین جوری بود بوق رم زده نشد 3 تا بوق پشت سرهم وسیستم اصلا" بوت نشد برای پاور که فرمودید برای یک لحظه کوتاه هم باید بلاخره روشن بشه مگه نه؟؟ تغذیه 2*3 رو نصب کردم بایاس هردوتامادربرد هم آپدیت شده

رم DDR2 مشکلی که نداره بااین کارت!؟ ********** خییلی ممون

درود

خیر دوست عزیز رم ddr 2 با کارت شما مشکلی نداره مگر که رم معیوب باشه و بستگی به مادربردتون و چیپستش داره که بنده بررسی کردم چیپست 965 اینتل مشکلی برای ساپورت کارت شما نداره .

شما علاوه بر راه هایی که عرض کردم حتما با یک پاور دیگه امتحان کنید چون بنا بر اطلاعات سایت ای ام دی-ای تی ای این کارت حداقل پاور 550 لازم داره

لینک به دیدگاه

یک پاور 530w Green هم انداختم همان خطا روداشتم

دوست عزیز کانکتورهای تغذیه برق رو درست جا میزنید اونها رو دقیقا چک کنید .

لینک به دیدگاه

یک پاور 530w Green هم انداختم همان خطا روداشتم

3870380.png

لینک به دیدگاه

بله کانکتور های تغذیه کاملا"درست نصب شده کانکتور های تغذیه 2*3رو نصب کردم کانکتور 2*4را نصب نکردم چون اصلا"همراهش نبود وقتی خریدم ولی با همان 2*3باید روشن بشه در پاور 530 Greenاز +12ولت حداکثر 18آمپر میشه کشید پس باید حداقل این کارت از کانکتور 12+ باید بالای 20آمپر بخواد

لینک به دیدگاه

بله کانکتور های تغذیه کاملا"درست نصب شده کانکتور های تغذیه 2*3رو نصب کردم کانکتور 2*4را نصب نکردم چون اصلا"همراهش نبود وقتی خریدم ولی با همان 2*3باید روشن بشه در پاور 530 Greenاز +12ولت حداکثر 18آمپر میشه کشید پس باید حداقل این کارت از کانکتور 12+ باید بالای 20آمپر بخواد

درود

دوست عزیز باید تمام کانکتور های ورودی برق به کارتتون وصل باشه وگرنه تغذیه ناقص خواهد داشت و حتی ممکنه باعث آسیب به کارتتون هم بشه.

Power.jpg

موفق باشید

لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز پس اون کانکتور 8 پین رو واسه چی گذاشتن .

لینک به دیدگاه

با سلام

بعد از کلی هزینه کردن این حق یک خریدارنیست که وقتی جبعه کاملا" پلمپ شده رو از فروشنده میگیری کانکتورهای مربوط به اصلی ترین قسمت فعالیت کارت گرافیک همراهش نباشه بعد از گله مند شدن از فروشنده محترم تازه افتادن زحمت برام کانکتور گیر بیاره حالا خدا کنه کارت سالمی رو فروخته باشه ایشاالله...

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز شما همیشه این رو یادتون باشه از یه جای مطمئن خرید کنید حالا شاید کلا این کانکتور با کارت گرافیک نباشه آخه یه سری از پاور ها این کانکتورها رو داره البته پاورهای قوی . حالا دعا کنید به کارتتون آسیبی وارد نشده باشه چون باید هر دو کانکتور تغذیه رو وصل میکردید .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام

بعد از کلی هزینه کردن این حق یک خریدارنیست که وقتی جبعه کاملا" پلمپ شده رو از فروشنده میگیری کانکتورهای مربوط به اصلی ترین قسمت فعالیت کارت گرافیک همراهش نباشه بعد از گله مند شدن از فروشنده محترم تازه افتادن زحمت برام کانکتور گیر بیاره حالا خدا کنه کارت سالمی رو فروخته باشه ایشاالله...

دوست من جدیدا اکثر کارتها توشون کابل برق تبدیل نیستش چون اکثر کارتها چون مصرف بالایی دارن باید حتما پاوری تهیه بشه که تبدیلها رو داشته باشه و اگر پاوری اینرو نداشته باشه معلومه که زیاد قدرت نداره . و این بنده خدا هم نمی دونم فکر نمیکنم مقصر باشه .

لینک به دیدگاه

با سلام

یک پاور 580 greenرا نصب کردم وقتی کانکتور 2*3 و 2*4 رو با هم وصل میکردم مادربرد روشن نمیشد! 2*3 تکی مادربرد روشن می شد ولی سیستم بالا نمی آمد از چند نفر پرسیدم گفتند کارتت سوخته ولتاژ پین های تغذیه کارت رو گرفتم صفر ولت رو نشان میداد البته با هم در حالتی که مادربرد روشن بود اما وقتی یکی از کانکتور های 2*3 یا 2*4رو وصل میکردم ولتاژ بین +12ولت و زمین کارت گرافیک دیگه صفر ولت نبود بلکه 12 ولت بود ! کارت دوباره روشن نمیشد .......... بله سر بندی کانکتور از شرکت سازنده مشکل داشت !!!;) زمین و +12ولت کارت رو باهم جابجا کردم مشکل بطور کامل حل شد.

حالا یک سوال ویندوز رو نصب کردم درایور کارت را هم همین طور اما 512M وینوز شناخته حالا چرا نمیدونم این کارت 1G Memory داره ؟؟:eek:

لینک به دیدگاه

با سلام

یک پاور 580 greenرا نصب کردم وقتی کانکتور 2*3 و 2*4 رو با هم وصل میکردم مادربرد روشن نمیشد! 2*3 تکی مادربرد روشن می شد ولی سیستم بالا نمی آمد از چند نفر پرسیدم گفتند کارتت سوخته ولتاژ پین های تغذیه کارت رو گرفتم صفر ولت رو نشان میداد البته با هم در حالتی که مادربرد روشن بود اما وقتی یکی از کانکتور های 2*3 یا 2*4رو وصل میکردم ولتاژ بین +12ولت و زمین کارت گرافیک دیگه صفر ولت نبود بلکه 12 ولت بود ! کارت دوباره روشن نمیشد .......... بله سر بندی کانکتور از شرکت سازنده مشکل داشت !!!;) زمین و +12ولت کارت رو باهم جابجا کردم مشکل بطور کامل حل شد.

حالا یک سوال ویندوز رو نصب کردم درایور کارت را هم همین طور اما 512M وینوز شناخته حالا چرا نمیدونم این کارت 1G Memory داره ؟؟:eek:

دوست من این کارت دو تا هسته 512MB داره وقتی برید توی device manager اونجا دو تا 512 میشناسه که سرجمع میشه 1 GB من قبلا خودم این کارت رو تست کردم .

در کل خوشحال شدیم که مشکلتون حل شد .

لینک به دیدگاه

با سلام

مادربردتم ASUS هستش؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...