رفتن به مطلب

اخبار، بحث و بررسی اینترنت شرکت شاتل

reza-hatami
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 ساعت قبل، Slasher گفته است :

توی سایت آسیاتک میشه استعلام کرد

سلام عزیز من آسیاتک دارم از کجای سایتش میتونم بفهمم؟

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Aydin گفته است :

سلام عزیز من آسیاتک دارم از کجای سایتش میتونم بفهمم؟

image.thumb.png.55beb64db5aa888c68e28df6adf67a4c.png 

فقط کسایی که از اسیاتک سرویس ندارن میتونن چک کنن که VDSL میده یا نه شما باید زنگ بزنی پشتیبانی بپرسی 

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

آخه دوستمون با مودم adsl اینترنت vdsl گرفته.😑😑😐😐

معلوم میشه شما یا مفهوم ارتقاء تجهیزات به vdsl رو نمیفهمی

یا اینکه پست من رو نخوندین

وقتی کافو محل شما بروز میشه ، همون ADSL ای که مردم دارن سرعتش چند برابر میشه ، بدون اینکه نیاز باشه کاری بکنن

من هم همونطور که گفتم با مودم ADSL این تغییرات رو مشاهده کردم

در 18 ساعت قبل، RED گفته است :

سلام

آقا یه سوال. من از کجا بدونم تو محلمون کابل فیبر اومده؟ و یا از کجا بدونم vdsl ساپورت میکنه خط؟

ببینید اگر کافو شما رو ارتقا بدن بلافاصله تغییر رو تو پنل Status مودمتون میتونید حس کنید ( Line Attenuation تون کلی میاد پایین)

جدای از اون هم روش هایی که دوستان گفتن و تماس با پشتیبانی

+ اگر ساکن تهران یا قم هستین حتما تو سایت شاتل برای VDSL ثبت نام کنید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، King Arc s گفته است :

معلوم میشه شما یا مفهوم ارتقاء تجهیزات به vdsl رو نمیفهمی

یا اینکه پست من رو نخوندین

وقتی کافو محل شما بروز میشه ، همون ADSL ای که مردم دارن سرعتش چند برابر میشه ، بدون اینکه نیاز باشه کاری بکنن

من هم همونطور که گفتم با مودم ADSL این تغییرات رو مشاهده کردم

ببینید اگر کافو شما رو ارتقا بدن بلافاصله تغییر رو تو پنل Status مودمتون میتونید حس کنید ( Line Attenuation تون کلی میاد پایین)

اگه همون adsl معمولی با سرعت بالاس پس vdsl چیه؟

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Slasher گفته است :

شما سوال کردی که میخوای بفهمی محلتون فیبر اومده و VDSL ساپورت میکنه خط یا خیر میتونی از استعلام اسیاتک بفهمی :) 

آها. چک کردم نمیده :| یعنی مخابرات هم نمیتونه بده؟

در 21 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

من که مخابرات دارم مثلا خط هم فیبر هست اما adsl ، کشش تا 20 بود الان چند روزه روی 2 !

تبریز که فعلا نمیدن

بقیه شرکت هارو میدونم VDSL نمیدن واسه تبریز ولی مخابرات میده حالا از کجا میشه چک کرد؟

در 4 ساعت قبل، King Arc s گفته است :

نه تبریز. line چقدر باید پایین باشه تا ساپورت کنه vdsl?

ویرایش شده توسط RED
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، RED گفته است :

آها. چک کردم نمیده :| یعنی مخابرات هم نمیتونه بده؟

بقیه شرکت هارو میدونم VDSL نمیدن واسه تبریز ولی مخابرات میده حالا از کجا میشه چک کرد؟

نه تبریز. line چقدر باید پایین باشه تا ساپورت کنه vdsl?

من از مخابرات adsl دارم گزینه پیش ثبت نام تو کنترل پنل

در حال حاضر این قابلیت در استان شما فعال نمی باشد. پس از فعال سازی این قابلیت در استان شما امکان پیش ثبت نام در همین منو وجود دارد.

لینک به دیدگاه

سلام.من احساس میکنم شاتل مصرف من رو بیشتر از حدی که مصرف میکنم میزنه.برا بقیه هم اینجوریه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

من از مخابرات adsl دارم گزینه پیش ثبت نام تو کنترل پنل

در حال حاضر این قابلیت در استان شما فعال نمی باشد. پس از فعال سازی این قابلیت در استان شما امکان پیش ثبت نام در همین منو وجود دارد.

فیبر چطور؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، RED گفته است :

فیبر چطور؟

الان که مثلا خط من فیبره با adsl اولش کیفیت خط خیلی خوب شده بود کشش خط تا 20 مگ و سرویس 16 مگ snr 20

نویز8

اما یک هفته ای هست وضعیت خط خیلی بد شده تا 2 مگ پایین میاد وقت نکردم با 2020 تماس بگیرم

این مال الانه

Screenshot 2020-11-08 114057.jpg

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

الان که مثلا خط من فیبره با adsl اولش کیفیت خط خیلی خوب شده بود کشش خط تا 20 مگ و سرویس 16 مگ snr 20

نویز8

اما یک هفته ای هست وضعیت خط خیلی بد شده تا 2 مگ پایین میاد وقت نکردم با 2020 تماس بگیرم

این مال الانه

Screenshot 2020-11-08 114057.jpg

این مال منه بدون فیبر شاتل.

وضعیت خط منم هم هفته ای میشه خراب شده. بعد از بارون اینجوریی شده. قبلش تا 9مگ کش داشت. این مخابرات چجوری میشه درخواست فیبر داد؟ بعد اینکه فیبر بشه کشش خط میره بالا؟

adf.PNG

ویرایش شده توسط RED
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 35 دقیقه قبل، RED گفته است :

این مال منه بدون فیبر شاتل.

وضعیت خط منم هم هفته ای میشه خراب شده. بعد از بارون اینجوریی شده. قبلش تا 9مگ کش داشت. این مخابرات چجوری میشه درخواست فیبر داد؟ بعد اینکه فیبر بشه کشش خط میره بالا؟

adf.PNG

برای من قبل فیبر کشش خط حداکثر 8 مگ بود با نویز 42 و snr زیر 10 بعد فیبر که گفتم که چجوری شد

با فیبر کشش خط بالاتر میشه و نویز خیلی پایینتر

یه زنگ بزن به 2020 ببین چی میگن

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

اگه همون adsl معمولی با سرعت بالاس پس vdsl چیه؟

سلام

اگر کافوی محل شما رو برای vdsl آماده بکنن شما با همون مودم adsl می تونید تا 24 مگابیت استفاده کنید (حداکثر سرعت فناوری ADSL ) ولی اگر دوست داشته باشید سرعت بالاتری داشته باشید باید مودم VDSL بخرید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

برای من قبل فیبر کشش خط حداکثر 8 مگ بود با نویز 42 و snr زیر 10 بعد فیبر که گفتم که چجوری شد

با فیبر کشش خط بالاتر میشه و نویز خیلی پایینتر

یه زنگ بزن به 2020 ببین چی میگن

پینگ با فیبر چطوره؟ با apex کمترین پینگ چی میگیری؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، RED گفته است :

پینگ با فیبر چطوره؟ با apex کمترین پینگ چی میگیری؟

تست نکردم چون تایم اوت زیاد داشتم باید با پشتیبانی صحبت کنم که درست کنن چون فعلا مبین نت دارم واسه ایپکس دیگه پیگیرش نشدم واسه استفاده خونه هم نیاز نیست

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

افتخاری دیگر...

پینگ 4.2.2.4 و آمریکا از 90 به 194ms رسیده

اما پینگ 8.8.8.8 تقریبا مثه سابقه

ping_10_azar.jpg

و باز هم سرعت بین الملل پایینه

لینک به دیدگاه

درود دوستان / امیدوارم حال تک تکتون خوش باشه.

خیلی سریع میرم سر اصل مطلب.

--------------------------------------------------

اگه اشتباه نکنم من از سال 95 تا به الان نت شاتل دارم و تو این همه سال خدای همیشه راضی بودم !

و تا به حال منو اذیت نکرده ...

---------------------------------------------

میخوام بخشی از تجربه های که تو این سال ها از این ISP بدست اوردم رو با شما به اشتراک بذارم.

امیدوارم تجربه هام بدردتون بخوره.

تجربه اول / کی باورش میشه هر دو این عکس وضعیت اینترنت من تو بازی (اشغال بازی) اپکس هستش !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خب سوالی که واسه همه پیش می یاد اینه ! مگه میشه ؟ مگه داریم ؟! خب میبینین که شده !!!

Ping 01.jpg

Ping 02.jpg

لینک به دیدگاه

شاتل دیگه مثل قبل نیست! تو این یه سال خیلی اذیت کرده! از پهنای باند گرفته تا پینگ و قطع وصلی های مکرر! قبلا تا 10 مگ پهنای باند ساپورت میکرد و پینگ هم تو بازی ها معمولا بین 80 تا 100 بود. الان هم چندین ماهه که بالای !!140

بعضی وقت ها میاد روی 120 اگه اونم شانس بیاری! پهنای باند هم که بیشتر از 5مگ بالا نمیره!!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، RED گفته است :

شاتل دیگه مثل قبل نیست! تو این یه سال خیلی اذیت کرده! از پهنای باند گرفته تا پینگ و قطع وصلی های مکرر! قبلا تا 10 مگ پهنای باند ساپورت میکرد و پینگ هم تو بازی ها معمولا بین 80 تا 100 بود. الان هم چندین ماهه که بالای !!140

بعضی وقت ها میاد روی 120 اگه اونم شانس بیاری! پهنای باند هم که بیشتر از 5مگ بالا نمیره!!

دوست عزیز میشه محبت کنین سر خود قضاوت نکنین !!!

--------------------------------------------------------------------------------------

من بیش از 15 ساله دارم بازی انلاین میکنم ! اینقدی که من با نت سر و کله زدم که دیگه پوست انداختم !!!

یه جمله کلیدی میگم / امیدوار تا ته مطلب رو گرفته باشی !

--------------------------------------------------------------------------------------------

داشتن نت خوب / تجربه / حال و حوصله و صد البته تهجیزات خوب میخواد. که الان نت من شده این !!!

در اخر / چرا شما مشکل دارین چرا من تو این همه سال نداشتم و ندارم !؟

اگه اجازه بدین و عجولانه قضاوت و حرف نزنین من دلیل تمام این چیزارو مو به مو بهتون میگم !!!

من این تاپیک رو زدم که بتونم کمکی کرده باشم به شم دوستان ... پس محبت کنین فقط به چیزایی که مینویسم دقت کنین و عمل !

اگه اوضاع نتتون خوب نشد / هرچی میخواهین بگین.

--------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، invoker گفته است :

دوست عزیز میشه محبت کنین سر خود قضاوت نکنین !!!

--------------------------------------------------------------------------------------

من بیش از 15 ساله دارم بازی انلاین میکنم ! اینقدی که من با نت سر و کله زدم که دیگه پوست انداختم !!!

یه جمله کلیدی میگم / امیدوار تا ته مطلب رو گرفته باشی !

--------------------------------------------------------------------------------------------

داشتن نت خوب / تجربه / حال و حوصله و صد البته تهجیزات خوب میخواد. که الان نت من شده این !!!

در اخر / چرا شما مشکل دارین چرا من تو این همه سال نداشتم و ندارم !؟

اگه اجازه بدین و عجولانه قضاوت و حرف نزنین من دلیل تمام این چیزارو مو به مو بهتون میگم !!!

من این تاپیک رو زدم که بتونم کمکی کرده باشم به شم دوستان ... پس محبت کنین فقط به چیزایی که مینویسم دقت کنین و عمل !

اگه اوضاع نتتون خوب نشد / هرچی میخواهین بگین.

--------------------------------------------------------------------------------

یجوری میگین که انگار فقط من مشکل دارم با شاتل! 😂 باشه شما 15ساله نت داری.. من خودم هم بیشتر از 10 ساله آنلاین میزنم. تو خود همین apex وضعیت با شاتل افتضاحه! همراه اول رو که تست میکنی مشکل کمی حل میشه! 😂 تو فروم بگردین میبینن اوضاع خوب نیست با شاتل! البته همشون یکین ولی بیشتر شاتل بدتر شده..

ولی خب شما راه حلتون رو بگید.. اگه راه حلی باشه! 😉 موفق باشی.

لینک به دیدگاه

من از سال 91 شاتل دارم

این دو سال اخر مخصوصا 8-9 ماه اخیر واقعا خستم کرده

پینگم که همیشه 90-100 بالا نمیرفت الان باید برای رسیدن به 150خیلی تلاش کنم و با ریستارت مودم و دردسر های فراوان

سرعت هم پرنوسان

لینک به دیدگاه

من که اصلا راضی نیستم برام سرویس با سرعت نا محدود دادن سرعت دانلودم از ۲۰۰ کیلو بایت بیشتر نمیره هی هم قطع و وصل میشه زنگ میزنم به شاتل میگم سرعتم چرا اینقدر کمه میگن فاصله مرکزی داری همسایه طبقه بالامون هم شاتل داره سرعت دانلودش ۶ مگ هست  واقعا برا شاتل متاسفم😪😪😴😴

لینک به دیدگاه

منم که راضیم 
البته این مسئله که نتم شاتل نیست خیلی تاثیر داشته رو راضی بودنم😁

لینک به دیدگاه

دوستان برای بار هزارم هر شهری اینترنت متفاوت هست تازه همون شهرم هر کسی یک پینگی می گیره حالا معلومه یک عده راضین و یک عده ناراضی حالا هر سرویس دهنده اینترنتی که باشه فرقی نمی کنه بازی apex هم تا جایی که من یادمه پینگم بین 120 تا 150 بوده روی سرور فرانکفورت بحرینم میاد زیر 100 که شخصا بازی نمی کنم پر از پلیر trash هست به نظرم البته نت من شاتل نیست اما استارتر عزیز شما وقتی پکت لاس 50 درصد داری در بازی با ریست مودم و بازی برطرف میشه بازی apex سروراش جالب نیستن و این به کسی پوشیده نیست معجزه ای نشده من با این اینترنتم هم پکت لاس 50 درصد رو روی apex دیدم با ریست مودم و بازی برطرف شد

758852979_ApexLegends12_3_20208_53_09PM.png.9cb4a49c8012d5ffea031dc1c0de6722.png

91866426_ApexLegends12_3_20209_04_33PM.png.ae1d9f67c865c33e65088c35cd093930.png

ویرایش شده توسط matrix.trixx
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، RED گفته است :

یجوری میگین که انگار فقط من مشکل دارم با شاتل! 😂 باشه شما 15ساله نت داری.. من خودم هم بیشتر از 10 ساله آنلاین میزنم. تو خود همین apex وضعیت با شاتل افتضاحه! همراه اول رو که تست میکنی مشکل کمی حل میشه! 😂 تو فروم بگردین میبینن اوضاع خوب نیست با شاتل! البته همشون یکین ولی بیشتر شاتل بدتر شده..

ولی خب شما راه حلتون رو بگید.. اگه راه حلی باشه! 😉 موفق باشی.

مشکل شما تنها تو یه جمله خلاصه میشه ! اونم تمسخرتون جای خوندن چند کلمه و فهمیدن مفهوم اون هستش !!!

مجدد متن رو بخونین خودتون به جواب خودتون میرسین ! و میفهمین مشکل از کجاس !

ممنون میشم. محبت کنین کمی صبوری بفرمایید من کامل توضیح بدم بعد شما به مسخره بگیرین !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در غیر این صورت اگه نمیتونین و همچنان فکر میکنین مشکل از جای دیگه اس . لطفا" تاپیک رو ترک کنین و  جای دیگه دنبال رهکار بهتری باشین !

در 18 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است :

من که اصلا راضی نیستم برام سرویس با سرعت نا محدود دادن سرعت دانلودم از ۲۰۰ کیلو بایت بیشتر نمیره هی هم قطع و وصل میشه زنگ میزنم به شاتل میگم سرعتم چرا اینقدر کمه میگن فاصله مرکزی داری همسایه طبقه بالامون هم شاتل داره سرعت دانلودش ۶ مگ هست  واقعا برا شاتل متاسفم😪😪😴😴

در 6 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

دوستان برای بار هزارم هر شهری اینترنت متفاوت هست تازه همون شهرم هر کسی یک پینگی می گیره حالا معلومه یک عده راضین و یک عده ناراضی حالا هر سرویس دهنده اینترنتی که باشه فرقی نمی کنه بازی apex هم تا جایی که من یادمه پینگم بین 120 تا 150 بوده روی سرور فرانکفورت بحرینم میاد زیر 100 که شخصا بازی نمی کنم پر از پلیر trash هست به نظرم البته نت من شاتل نیست اما استارتر عزیز شما وقتی پکت لاس 50 درصد داری در بازی با ریست مودم و بازی برطرف میشه بازی apex سروراش جالب نیستن و این به کسی پوشیده نیست معجزه ای نشده من با این اینترنتم هم پکت لاس 50 درصد رو روی apex دیدم با ریست مودم و بازی برطرف شد

758852979_ApexLegends12_3_20208_53_09PM.png.9cb4a49c8012d5ffea031dc1c0de6722.png

91866426_ApexLegends12_3_20209_04_33PM.png.ae1d9f67c865c33e65088c35cd093930.png

درود

طلفا" کمی صبوری بفرمایید من در حال تایپ و توضیح دادن کامل این مساعل هستم !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

و بعد از اتمامش نظره همه شما دوستان تغییر میکنه ! چونکه واسه من چنین بودش !

کمی صبر و صبوری بفرمایید لطفا" و خواهشا" ....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...