رفتن به مطلب

استفاده از دو کانکشن در دو برنامه مجزا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود :

دوستان من دو تا کنکشن اینترنت دارم که میخوام از دوتاش استفاده کنم اما نه اینکه بخوام دوتا رو لود بالانس کنم نه . پس چی :

میخوام از یه کانکشن تو بروزرم استفاده کنم و از کانشن دیگه واسه دانلود .

آیا برنامه ای سراغ دارید واسه این کار ؟

یا حداقل یه دانلود منیجر که بشه توش کانکشن مورد استفاده رو انتخاب کرد .

ممنون دوستان گل . blushsmiley.gif

لینک به دیدگاه

:-? . :-B حالا میشه بی خیال بشی یکی یکی استفاده کنی؟ :D :D (شوخی)

up

لینک به دیدگاه

دوست عزيز نوع کانکشن هاى شما چيست

بله از نظر فنى اينکار شدنى است

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کیهان جان هر دوتا کانکشن شبکه شخصی انتقال داده از نوع L2TP/ipsec هستند .

ممنون :wub:

چه خبر از بچه های بالا هومن جان ؟ :D

لینک به دیدگاه

کیهان جان هر دوتا کانکشن شبکه شخصی انتقال داده از نوع L2TP/ipsec هستند .

ممنون :wub:

چه خبر از بچه های بالا هومن جان ؟ :D

قربان شما. .

شما سلامتی . خوبی ؟ کم پیدا هستی. . من که اون بالا ها نیستم ولی اونهایی از اون بالاها اومدن میگن ملالی نیست جز دوری شما. ;)

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون برادر .

حالا این چطوری کار میکنه ؟

آموزشی چیزی نداری

ممنونم

لینک به دیدگاه

محمد جان ببینم درس متوجه شدم:

در این حالت عملا غیرممکن است چرا؟

1. شما یک کارت شبکه دارید میخواهید با شبکه شخصی انتقال داده-1 متصل کنید و بعد شبکه شخصی انتقال داده-2 را وصل نمایید؟!

در این حالت میتوان کاری کرد که مثلا برنامه ای از طریق شبکه شخصی انتقال داده-2 و دیگری از شبکه شخصی انتقال داده-1 رد شود اما هیچ تفاوتی در سرعت شما نخواهد داشت و در ضمن اگر کارت دسترسی اینترنت شما از نوع ADSL باشد و با توجه به تنظیمات اکثر سرویس دهنده های ایران به احتمال زیاد دچار نواساناتی از قبیل پریدن لینک مودم میشوید

2. شما دوتا کارت شبکه دارید و روی هر کدوم هم یک دسترسی مجزا به اینترنت دارید؟!

خوب بخاطر نوع طراحی Virtual Private Network که در ویندوز است لا اقل من چیزی ندیدم که بتوان تعیین کرد هر *-شبکه شخصی انتقال داده به اینترفیس خاصی متصل شود.

در مورد ForceBindIP که دوستمون معرفی کرده به اینصورت است که شما از طریق Windows Sockets یکبار تعریف میکنید که چه فایل اجرایی به چه اینترفیسی برای اتصال وصل شود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

محمد جان ببینم درس متوجه شدم:

در این حالت عملا غیرممکن است چرا؟

1. شما یک کارت شبکه دارید میخواهید با شبکه شخصی انتقال داده-1 متصل کنید و بعد شبکه شخصی انتقال داده-2 را وصل نمایید؟!

در این حالت میتوان کاری کرد که مثلا برنامه ای از طریق شبکه شخصی انتقال داده-2 و دیگری از شبکه شخصی انتقال داده-1 رد شود اما هیچ تفاوتی در سرعت شما نخواهد داشت و در ضمن اگر کارت دسترسی اینترنت شما از نوع ADSL باشد و با توجه به تنظیمات اکثر سرویس دهنده های ایران به احتمال زیاد دچار نواساناتی از قبیل پریدن لینک مودم میشوید

درست متوجه شدید .

من کار به سرعت ندارم فرض کنید سرعت توسط سرور محدود شده باشه و دوتا شبکه شخصی انتقال داده فقط جوابگو باشه . (فرض کنید)

حالا میشه چیکار کرد ؟

لینک به دیدگاه

ممنون برادر .

حالا این چطوری کار میکنه ؟

آموزشی چیزی نداری

ممنونم

خدمت شما : http://forum.p30worl...ad.php?t=512947

ForceBindIP -i 1.2.3.4 c:\full\path\to\app.exe[/left]

1.اول کانکشنی رو که میخوایید فقط دانلود منیجرتون ازش استفاده کنیه رو وصل کنید.

2.برنامه رو نصب کنید

3.یه command باز کنید، و عین دستور بالا رو داخلش تایپ کنید با این تفاوت که به جای 1.2.3.4 آی پی کانکشن چیز پی انی که میخوایید دانلود منیجرتون ازش استفاده کنه و به جای c:\full.... باید آدرس کامل فایل اجرایی دانلود منیجر رو بهش بدید.

4.کانکشن دوم رو وصل کنید.

چون ویندوز همیشه آخرین کانکشن رو درنظر میگره واسه اینترنت، اینجوری وبگردی و بقیه مسائل میره روی کانکشن دوم و دانلود میره روی کانکشن اول.

بعد از هربار قطع و وصل شدن اگر آی پی شبکه شخصی انتقال داده شما دینامیک هست باید 2 باره دانلود منیجر رو از حافظه خارج کنید و دوباره دستور رو با آی پی جدید اجرا کنید.یا اینکه :

کلید اینترفیس کانکشن رو از مسیر : HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces رجیستری پیدا کنید و دستور رو به این صورت اجرا کنید .

ForceBindIP {4FA65F75-7A5F-4BCA-A3A2-59824B2F5CA0} c:\path\to\app.exe

ویرایش شده توسط mboveiri
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای پی های شبکه شخصی انتقال داده منظور ای پی سرور که نیست ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...