رفتن به مطلب

دوستان درخواست مشاوره برای خرید قطعات سیستمم دارم😊

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت دوستان

این مشخصات سیستمی هست  که الان دارمش

رم 3 گیگ

Cpu Intel doal core E5200

GPU AMD 5450 1GB

مادربرد مدلش ECS _G31T-M7

از دوماه پیش تصمیم گرفتم یه سیستم خوب برای گیم بخرم که بتونه بازیای روز رو اجرا کنه  مشخصاتش اینه 

i3 9100 سیپیو:

گرافیگ هم نمیدونم

رم دوتا 4گیگ گینگستون

مادربرد H310

(بودجم هم کم بود و نمیتونستم یه سیستم کامل گیم رو بخرم. بنابرین تصمیم گرفتم قطعهات رو یکی یکی بخرم) 

حتی تونستم که دو عدد رم 4 گیگ هم بخرم (اما بعدش که دیدم قیمت قطعات (مادربرد و گرافیک و سی پیو) بشدت بالارفته بود و توانایی پرداخت قطعات دیگه رو نداشتم و  قید ارتقا سیستم رو زدم😭    رم رو  هم فروختم به کسی دیگه. حالا بنظرتون قیمت قطعات تا کی همینجوری بالا هست؟؟ کی قیمت ها پایین میره؟! 

در این شرایط اصلا فکر خوبی هست که قطعات رو بخرم و سیستمم رو ارتقا بدم  یا فعلا وقت مناسبی نیستش؟؟ 

از  همه دوستان میخوام که منو راهنمایی کنن

باتشکر

ویرایش شده توسط Faridyt
لینک به دیدگاه

تنها نصیحتی که از من یا هر کس دیگه ای تو فروم میشنوی و مطمئن باش که درست هم هست:

بخر تا گرون تر نشده

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Faridyt گفته است :

حالا بنظرتون قیمت قطعات تا کی همینجوری بالا هست؟؟ کی قیمت ها پایین میره؟! 

تا زمانی که قیمت ارز پایین نیاد انتظار کاهش قیمت نداشته باشید.نوسان های مقطعی رو به پایین هم تاثیر زیادی نداره.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، masooyan گفته است :

تا زمانی که قیمت ارز پایین نیاد انتظار کاهش قیمت نداشته باشید.نوسان های مقطعی رو به پایین هم تاثیر زیادی نداره.

خب آره دوست عزیز. ولی خب من میترسم که الان گریم بتونم. دوتا رم بخرم. اما برای باقی قطعات پولی ندارم

بعدش مجبورم برای خرید شون تا 2 ماه صبر کنم که وجه جور بشه (تا اون موقع هم قیمتش از اونی که 2 ماه پیش بود بالاتر رفته) 

لینک به دیدگاه

دوستان دیگر هم نظر بدن لطفا

هنوز نمیدونم که باید چیکار کنم؟؟ 🤔🙂

از دوستانی که در این  زمینه متخصص هستند هم درخواست کمک میشه🌷

لینک به دیدگاه

سلام

والا من بودم با اوضاع الآن هیچ چیز غیر ضروری نمی خریدم,همین.حالا شما ببینید براتون ضروری هست یا خیر

یه نیم نگاهی به انتخابات امریکا داشته باشید ضرر نداره 1ماه دقیقا از این تاریخ منتظر بمونید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منتظر کاهش مقطعی قیمتها نباش هر چی لازم داری بخر

تو این خراب شده کی ارزونی دیدیم این بار دوم باشه اونم با دلغکهایی که سرکارن

عرض 6 سال 10 برابر فقیرتر شدیم  میخواستم یه مانیتور بخرم 20 تومن باید پیاده بشم چقدر باید جون بکنم تا جورش کنم ! گرافیک سری 3000 هم رویا شد

شما هم بخر ، منتظر نتایج انتخابات و کوفت زهرمار نباش تا این دولت سرکارهه وضعیت همینه بعدش شاید یکیو بندازن جلو بخوان اعتماد مردم دوباره جلب کنن که بعد یکی دو سال بازم به فنا میریم الان افتادیم تو سراشیبی

لینک به دیدگاه

سلام والا من 2 ماه پیش خواستم خرید کنم خریت کردم و خرید انجام ندادم الان پشیمون هستم 

شما بودجتون چقدره ؟ اگر میخواهید قطعات تک تک خرید کنید الان زمان مناسبی نیست به نظر من 

البته برای خرید فقط سی پی یو که گفتید قیمتش کمی متعادل تر هست هرچند اصلا بالا 2 ملیون 

ارزش خرید نداره اما خوب در این بازار زیبا ناچار هستیم بخریم

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، naderblue گفته است :

سلام والا من 2 ماه پیش خواستم خرید کنم خریت کردم و خرید انجام ندادم الان پشیمون هستم 

شما بودجتون چقدره ؟ اگر میخواهید قطعات تک تک خرید کنید الان زمان مناسبی نیست به نظر من 

البته برای خرید فقط سی پی یو که گفتید قیمتش کمی متعادل تر هست هرچند اصلا بالا 2 ملیون 

ارزش خرید نداره اما خوب در این بازار زیبا ناچار هستیم بخریم

سلام به شما. بله درست میفرمایید 

اصلا نمیصرفه سیپیو i3 9100 رو دو ملیون رو پنصد خرید 😭. تازه مادربرد و گرافیک که دنبالشون بودم امروز قیمتشون بالای 2.500 هست متاسفانه که پولم نمی‌کشه همه رو با هم بخرم

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Faridyt گفته است :

سلام به شما. بله درست میفرمایید 

اصلا نمیصرفه سیپیو i3 9100 رو دو ملیون رو پنصد خرید 😭. تازه مادربرد و گرافیک که دنبالشون بودم امروز قیمتشون بالای 2.500 هست متاسفانه که پولم نمی‌کشه همه رو با هم بخرم

هرچقدر داری بخر فقط بگیر که گرونتر نشه

لینک به دیدگاه

درود شما یک ps4 کارکرده کپی خور به نظرم بهترین انتخاب هست برات با توجه به وضعیت مالی که داری و اکثر بازی های روز رو می تونی رایگان روش بازی کنی کیفیتش انچنان بالا نیست فریم هم روی 30 قفل هست ولی با بودجه پایین شما انتخاب بهتری نیست ps4 هم قیمتش کپی خور اسلیم بین 5700 تا 6 تومن به نظرم عادلانه هست موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Faridyt گفته است :

باسلام خدمت دوستان

رم 3 گیگ

GPU AMD 5450 1GB

از دوماه پیش تصمیم گرفتم یه سیستم خوب برای گیم بخرم که بتونه بازیای روز رو اجرا کنه  مشخصاتش اینه 

i3 9100 سیپیو:

گرافیگ هم نمیدونم

رم دوتا 4گیگ گینگستون

مادربرد H310

(بودجم هم کم بود و نمیتونستم یه سیستم کامل گیم رو بخرم. بنابرین تصمیم گرفتم قطعهات رو یکی یکی بخرم) 

حتی تونستم که دو عدد رم 4 گیگ هم بخرم (اما بعدش که دیدم قیمت قطعات (مادربرد و گرافیک و سی پیو) بشدت بالارفته بود و توانایی پرداخت قطعات دیگه رو نداشتم و  قید ارتقا سیستم رو زدم😭    رم رو  هم فروختم به کسی دیگه. حالا بنظرتون قیمت قطعات تا کی همینجوری بالا هست؟؟ کی قیمت ها پایین میره؟! 

در این شرایط اصلا فکر خوبی هست که قطعات رو بخرم و سیستمم رو ارتقا بدم  یا فعلا وقت مناسبی نیستش؟؟ 

باتشکر

یه سوالی میتونم بپرسم.

کاربرد و هدفی که از خرید دارید چیه؟یه پیشنهاد دارم براتون

همین سیستم فعلیتون رو واسه فیلم و وبگردی و .. نگه دارید و  کنسول ایکس باکس سریز ایکس(حالا معلوم هم نیست چه قیمتی روش میزان و 300 دلار اگه با دلار 30 تومنی بیاد میشه 9 تومن و  دلار 50 تومنی الان  دوربرد 15 تومنی میشه.)

این سیستم مد نظر شما بدون کارت گرافیک میشه 11 میلیون.و با این سیستم نمیتونید اونطور که میخواهید بازی کنید و ...

پس به طور خلاصه  

میشه ایکس باکس سریز اس گرفت(و با گیم پسش نیازی به هزینه زیاد نداری.) یا هم پی اس فور نو یا دست دو( هر طور مایل باشید )

در خصوص ارز هم نمیشه نظری داد.ما که تو این چند سال ارزونی ندیدیم.مگر اتفاق عجیبی رخ بده و دلار بیاد زیر 20.پس به اینها دل خوش نکنید.از موقعی که لپ تاپ خواستم بخرم 19 اونم اسفند و به دلایلی نشد ،الان  قید خریدشو زدم.دلار واقعی اگر حساب کنی میبینی دوربر 40 به بالا هست.و کم کمش تا یک سال اینده همین وضعه.

ویرایش شده توسط Yasin.s
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

درود شما یک ps4 کارکرده کپی خور به نظرم بهترین انتخاب هست برات با توجه به وضعیت مالی که داری و اکثر بازی های روز رو می تونی رایگان روش بازی کنی کیفیتش انچنان بالا نیست فریم هم روی 30 قفل هست ولی با بودجه پایین شما انتخاب بهتری نیست ps4 هم قیمتش کپی خور اسلیم بین 5700 تا 6 تومن به نظرم عادلانه هست موفق باشید

ممنون که نظری ارسال کردید🌷

در 8 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است :

یه سوالی میتونم بپرسم.

همین سیستم فعلیتون رو واسه فیلم و وبگردی و .. نگه دارید و  کنسول ایکس باکس سریز ایکس(حالا معلوم هم نیست چه قیمتی روش میزان و 300 دلار اگه با دلار 30 تومنی بیاد میشه 9 تومن و  دلار 50 تومنی الان  دوربرد 15 تومنی میشه.)

این سیستم مد نظر شما بدون کارت گرافیک میشه 11 میلیون.و با این سیستم نمیتونید اونطور که میخواهید بازی کنید و ...

پس به طور خلاصه  

میشه ایکس باکس سریز اس گرفت(و با گیم پسش نیازی به هزینه زیاد نداری.) یا هم پی اس فور نو یا دست دو( هر طور مایل باشید )

در خصوص ارز هم نمیشه نظری داد.ما که تو این چند سال ارزونی ندیدیم.مگر اتفاق عجیبی رخ بده و دلار بیاد زیر 20.پس به اینها دل خوش نکنید.از موقعی که لپ تاپ خواستم بخرم 19 اونم اسفند و به دلایلی نشد ،الان  قید خریدشو زدم.دلار واقعی اگر حساب کنی میبینی دوربر 40 به بالا هست.و کم کمش تا یک سال اینده همین وضعه.

باسلام به شما عزیز کاربردم فقط گیمه. آره دیگه همون ps4 بنظرم اگه بعدا پولم برسه بتونم بخرمش عالی میشه😁😊

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است :

یه سوالی میتونم بپرسم.

پس به طور خلاصه  

در خصوص ارز هم نمیشه نظری داد.ما که تو این چند سال ارزونی ندیدیم.مگر اتفاق عجیبی رخ بده و دلار بیاد زیر 20.پس به اینها دل خوش نکنید.از موقعی که لپ تاپ خواستم بخرم 19 اونم اسفند و به دلایلی نشد ،الان  قید خریدشو زدم.دلار واقعی اگر حساب کنی میبینی دوربر 40 به بالا هست.و کم کمش تا یک سال اینده همین وضعه

سلام بله درست میگید. اگه پولم برسه همون ps4 رو بگیرم که خیلی عالی میشه

ولی خب بازی کردن با کامپیوتر یه چیز دیگست. (که با بازی کردن با کنسول قابل مقایسه نیست) 

منم پول جمع میکنم تا یه کامپیوتر گیمینگ بتونم بخرم

در 14 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است :

یه سوالی میتونم بپرسم.

پس به طور خلاصه  

در خصوص ارز هم نمیشه نظری داد.ما که تو این چند سال ارزونی ندیدیم.مگر اتفاق عجیبی رخ بده و دلار بیاد زیر 20.پس به اینها دل خوش نکنید.از موقعی که لپ تاپ خواستم بخرم 19 اونم اسفند و به دلایلی نشد ،الان  قید خریدشو زدم.دلار واقعی اگر حساب کنی میبینی دوربر 40 به بالا هست.و کم کمش تا یک سال اینده همین وضعه

سلام بله درست میگید. اگه پولم برسه همون ps4 رو بگیرم که خیلی عالی میشه

ولی خب بازی کردن با کامپیوتر یه چیز دیگست. (که با بازی کردن با کنسول قابل مقایسه نیست) 

منم پول جمع میکنم تا یه کامپیوتر گیمینگ بتونم بخرم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Faridyt گفته است :

باسلام خدمت دوستان

رم 3 گیگ

GPU AMD 5450 1GB

i3 9100 سیپیو:

گرافیگ هم نمیدونم

رم دوتا 4گیگ گینگستون

مادربرد H310

باتشکر

سلام.به نظر من اگه میخوام بخری سریع تر بخر.نظرم اینه برا اینکه زیاد خرج نکنی همون روی سوکت 775 مانور بده.یه مادربرد ep41 به بالا بگیر.یه q9400.یه فن قوی.رم  تا جایی که میتونی.بقیش هم خودت میدونی.من 6-7 ماه پیش رفتم سراغ 775.😂😂.باز خودت میدونی.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

سلام

والا من بودم با اوضاع الآن هیچ چیز غیر ضروری نمی خریدم,همین.حالا شما ببینید براتون ضروری هست یا خیر

یه نیم نگاهی به انتخابات امریکا داشته باشید ضرر نداره 1ماه دقیقا از این تاریخ منتظر بمونید

اونقدی که انتخابات عمروکا تو سرنوشت ما تاثیر داره ، انتخابات خودمون تاثیر نداره.

بازم حاج تراب رای میاره.

منتظر نمون هرچی ضروری  است با همین گرونی بخر اگه ضرورت نداره نخر. بجاش مواد غذایی بخرید.

لینک به دیدگاه

از همه دوستان بابت نظراتشون تشکر میکنم🌷🌷

ولی خب. این سیستم فعلی خودم فعلا جوابگو تمام کارهام هست (البته سیستمم خیلی قدیمی سال 92 هست) . من فقط برای این میخواستم یه سیستستم دیگه بگیرم که فقط ازش برای گیم استفاده کنم. که الانم قصد خرید ندارم دیگه. کلا منصرف شدم

ویرایش شده توسط Faridyt
لینک به دیدگاه

والا ما که همیشه به دوستان گفتیم ومیگیم بخرید منتظر معجزه نباشید.قیمت دلار به عوامل زیادی بستگی داره یکیش همین تحریمهاست.فاکتور دیگری که از تحریمها مهمتر نقدینگی که هرسال بیشتر میشه .کلا این میخوام بگم که با این اوضاع منتظر کاهش دلار نباشید.این خانه از پای وبست ویران است.شما همون دوماه پیش هم خرید کرده بودید الان کلی جلو بودی.شما با این بودجه همونps4بخری بهتر. موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...