رفتن به مطلب

فروش PS4 PRO کم کارکرد و تمیز

Recommended Posts

با درود

قصد فروش یک کنسول PS4 PRO (7016B)  ریجن 2 و یک ترابایت و تک دسته رو دارم .کنسول سالم و بسیار کم کارکرد بوده ( کاملا از دسته ی کنسول مشخص هست )

دسته ی کنسول اورجینال و کاملا سالم هست و خود کنسول و دسته مربوطه تا حالا باز نشدن و کاملا پلمپ هستن. فقط یک خط که به سختی دیده میشه سمت چپ قاب وجود داره که سعی کردم که طوری عکس بگیرم که قابل دیدن باشه ( من یکم شخصا زیادی حساس هستم روی فروش ) .

تمام متعلقات از جمله دسته و کابل ها و .. همگی اورجینال خود کنسول و کاملا سالم هستند و دستگاه همراه جعبه تحویل داده میشود.

روی این کنسول تاحالا اکانت هکی و ظرفیتی و ... ریخته نشده و فقط چند بازی اورجینال از استور خریداری شده برای همین برای اتصال به اینترنت هم هیچ مشکلی ندارید.

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

یک عدد دکمه های پشتی قابل تنظیم دسته پلی استیشن 4 ( Back button attachment ) همراه کنسول به فروش میرسد . بسیار کم کارکرد و تمیز و همراه جعبه و اخیرا خریداری شده . این دکمه های اضافه دسته ی کنسول رو به یک دسته ی بازی حرفه ای تبدیل میکند که بازی کردن رو بسیار راحت تر و سریعتر و دقیقتر میکنه . ساخت خود شرکت سونی هست و قابلیت برنامه ریزی و صفحه نمایش OLED دارد و با جعبه خودش تحویل خریدار می گردد .

ویژگی ها :

• دکمه های پشتی واکنش پذیر و صفحه نمایش OLED با اطمینان بالا: این دو دکمه پشت می توانند تا ۱۶ عمل مختلف مانند مثلث ، دایره ، R1 و R2 را برای مشخص کردن چند مورد تهیه کنند و بازخورد لمسی شگفت انگیزی را ارائه دهند .
  • بسیار قابل تنظیم: مهم نیست که چه بازی ای را بازی می کنید چون دارای یک دکمه اختصاصی به سرعت قابل تنظیم است. علاوه بر این ، شما می توانید تا سه پروفایل مختلف را برای استفاده در بازی های مختلف ذخیره و انتخاب کنید و همچنین یک هدفون برای اتصال هر هدفون سیمی ۳٫۵ میلی متری به کنترلر وجود دارد.
  • توسعه یافته توسط پلی استیشن: این محصول برای همه عناوین مورد علاقه PlayStation 4 و PlayStation VR مورد آزمایش و تأیید قرار گرفته است.

کنسول همراه با مدت تست تقدیم خریدار میگردد و اعتماد سازی هم بصورت کامل انجام می گردد .

قیمت : 9200 ( توجه کنید قیمت دکمه ی پشت دسته در بازار حدود 1700 میباشد )

در تهران میتونم کنسول رو بصورت حضوری تقدیمتون کنم و برای دوستان که شهرستان هم ساکن هستند با پست پیشتاز ارسال میگردد ( هزینه ارسال با خریدار محترم ) .

20201005_122411.jpg

20201005_122426.jpg

20201005_140259.jpg

1426404.jpg

ویرایش شده توسط dooste.man83
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...