رفتن به مطلب

دلیل شکستگی تصویر در بوت بایوس [*فوری]

MiladZQ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

IMG-20201006-WA0005.thumb.jpg.830296c8211d30d06377baf50b5e725a.jpg

عزیزان دلیل شکستگی تصویر در لحظه ی بوت ویندوز چی هست؟ قسمتی که میخواد لوگوی مادربرد رو نمایش بده، به جای نمایش لوگوی مادربرد چنین تصویری رو به من نشون میده !

ضمنا کارت گرافیک و پاور سیستم تعویض شده و قبل از آن سیستم چنین مشکلی نداشته.

ویرایش شده توسط Only gamer
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Sam-j گفته است :

بوت میشه یا همینجا فریز میشه ؟

عزیز بوت میشه بعد؛ روی مانیتور با کابل دیگه هم تست کردم مشکل پابرجا بود متأسفانه... 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، jj-191 گفته است :

به احتمال زیاد علتش کارت گرافیک هست

بله به نظر خودمم مشکل از کارت هست

----------------------

فیلمی از لحظه ی بوت سیستم رکورد کردم‌.

https://uupload.ir/view/iohb_xiaoying_video_1602024569526_hd.mp4/

لینک به دیدگاه

دلیل نداره که گرافیک ایراد داشته باشه.

بیوس ابدیت کنید.

یا اینکه اگر امکاناتش هست ، ای سی بیوس در بیارید و با فایل دامپ دوباره پروگرام کنید.

در ضمن لحظه روشن شدن دکمه دیلیت بزنید ببینید وارد تنظیمات بیوس میشه یا نه. ؟ اگر وارد بیوس شد ، از اونجا لوگو اسکرین غیر فعال کنید.

یک نکته دیگه : پاور خاموش کنید-  باطری در بیارید-  و کلیر سی موس بکنید. ( به دفترچه مادربرد رجوع کنید)

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Only gamer گفته است :

درود

IMG-20201006-WA0005.thumb.jpg.830296c8211d30d06377baf50b5e725a.jpg

عزیزان دلیل شکستگی تصویر در لحظه ی بوت ویندوز چی هست؟ قسمتی که میخواد لوگوی مادربرد رو نمایش بده، به جای نمایش لوگوی مادربرد چنین تصویری رو به من نشون میده !

ضمنا کارت گرافیک و پاور سیستم تعویض شده و قبل از آن سیستم چنین مشکلی نداشته.

اگه داخل ویندوز بعد نصب درایور کارت گرافیک این مشکل پا برجا باشه مشکل از گرافیک هست یا کابلش مشکل داره یا مشکل خرابی داخلی داره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، naderblue گفته است :

اگه داخل ویندوز بعد نصب درایور کارت گرافیک این مشکل پا برجا باشه مشکل از گرافیک هست یا کابلش مشکل داره یا مشکل خرابی داخلی داره

بله عزیز درایور های کارت گرافیک نصب شده؛ ابتدا نسخه‌ی بتا (20.9.2) رو نصب کردم و بعد که دیدم چنین مشکلی داره نسخه ی 20.9.1 رو ریختم و متأسفانه همچنان مشکل پابرجا بود !

در 4 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

دلیل نداره که گرافیک ایراد داشته باشه.

بیوس ابدیت کنید.

یا اینکه اگر امکاناتش هست ، ای سی بیوس در بیارید و با فایل دامپ دوباره پروگرام کنید.

در ضمن لحظه روشن شدن دکمه دیلیت بزنید ببینید وارد تنظیمات بیوس میشه یا نه. ؟ اگر وارد بیوس شد ، از اونجا لوگو اسکرین غیر فعال کنید.

یک نکته دیگه : پاور خاموش کنید-  باطری در بیارید-  و کلیر سی موس بکنید. ( به دفترچه مادربرد رجوع کنید)

بایوس آپدیته و کلیر سی موس هم انجام دادم و مشکل همچنان پابرجا بود. ضمن اینکه بعید میدونم به بایوس ارتباطی داشته باشه چون قبل از اینکه این کارت (RX 570) رو روی سیستم سوار کنم؛ کارت Msi 1060 gaming x 6GB و بعد از آن هم همین GT210 خودم روش سوار بوده.

عزیز برای برنامه ریزی آی سی پروگرمر میخوایم که متأسفانه در دسترس ندارم و آشنایی با برنامه ریزی آی سی هم ندارم... 

ممنونم از شرکت دوستان در تاپیک 🙏🏻

راستی یه مشکل دیگه هم بود حالا چون نسخه ی بتای درایور کارت گرافیک روی سیستم سوار بود گفتم شاید مشکل جدی ای نباشه ... حین استفاده درایور کارت گرافیک بنده پرید؛ حالا خوشبختانه نسخه ی اصلی رو که نصب کردم و ۱-۲ ساعت استفاده کردم مشکلی نبوده که اگر باز هم چنین مشکلی پیش اومد حتما توی همین تاپیک اطلاع رسانی میکنم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Only gamer گفته است :

بله عزیز درایور های کارت گرافیک نصب شده؛ ابتدا نسخه‌ی بتا (20.9.2) رو نصب کردم و بعد که دیدم چنین مشکلی داره نسخه ی 20.9.1 رو ریختم و متأسفانه همچنان مشکل پابرجا بود !

بایوس آپدیته و کلیر سی موس هم انجام دادم و مشکل همچنان پابرجا بود. ضمن اینکه بعید میدونم به بایوس ارتباطی داشته باشه چون قبل از اینکه این کارت (RX 570) رو روی سیستم سوار کنم؛ کارت Msi 1060 gaming x 6GB و بعد از آن هم همین GT210 خودم روش سوار بوده.

عزیز برای برنامه ریزی آی سی پروگرمر میخوایم که متأسفانه در دسترس ندارم و آشنایی با برنامه ریزی آی سی هم ندارم... 

راستی یه مشکل دیگه هم بود حالا چون نسخه ی بتای درایور کارت گرافیک روی سیستم سوار بود گفتم شاید مشکل جدی ای نباشه ... حین استفاده درایور کارت گرافیک بنده پرید؛ حالا خوشبختانه نسخه ی اصلی رو که نصب کردم و ۱-۲ ساعت استفاده کردم مشکلی نبوده که اگر باز هم چنین مشکلی پیش اومد حتما توی همین تاپیک اطلاع رسانی میکنم.

گرافیک در حال خراب شدنه. دمای کارت چنده؟ با دوستانی که دلید میکنن مشورت کنید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Only gamer گفته است :

با gpuz بیوس کارت ابدیت هم ابدیت کن.البته حتما قبلش از بیوس بکاب بگیر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا مشکل از دیوار بتا هستش

اگه مشکلی توی گیمینگ ندارید و رفتار کارت عادیه کارتتون سالمه

دست به بایوس کارت هم نزنید

لینک به دیدگاه

با توجه به فیلمتون مشکل بایوس گرافیکتون هست

احتمالا گرافیک 570 ماینی هست و بایوس ادیت شده زدن برای ماین. بهتره بایوس اصلی خودش رو بریزید

یه عکس از برنامه gpuz  قرار بدین دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، jj-191 گفته است :

گرافیک در حال خراب شدنه. دمای کارت چنده؟ با دوستانی که دلید میکنن مشورت کنید.

دمای کارت به نظر عادی میومد؛ با توجه به اینکه کیس بنده اصلا تهویه مناسبی نداره و فن هم فقط یدونه داره تو ۱۵ دقیقه گیم (Shadow of the Tomb Raider) شد طرفای ۷۰ درجه

تست شده با نرم افزار : CPUID HWMonitor

در 2 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

در 31 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

عزیزان با توجه به اینکه زمان زیادی نمی‌گذره که بنده این کارت رو خریداری کردم با فروشنده صحبت کردم و قرار شد که کارت رو پس بدم بهشون ، ممنونم از تمامی دوستانی که در تاپیک شرکت کردند و نظرات و تجربیات و... خودشون رو با من به اشتراک گذاشتند. 🙏🏻

ویرایش شده توسط Only gamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...