رفتن به مطلب

سوال درباره آپدیت بایوس z370

reza__sh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من مادربورد asus prime z370-a رو خریدم که تو سایتش نوشته واسه نسل 9 و 8 عه ولی رو جعبش نوشته نسل 8 یکم که گشتم فهمیدم واسه نسل 9 آپدیت بایوس میخواد حالا واسه اینکه بایوسش بالا بیاد که بتونم آپدیت کنم حتما باید سی پی یو نسل 8 بندازم آپدیت کنم بعد نسل 9 بذارم یا با همون نسل 9 بالا میاد که بتونم آپدیت کنم؟ ؟

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

اول اینکه از کجا خریدی ؟! مثلا از  لیون خریده باشی خودشون میگن میخواهی اپدیت بایوس واست انجام بدیم یا نه ....

خودتون هم میتونین سی پی یو چه نسل 8 چه نسل 9 بذارین سیستم بوت میشه و مشکلی نیست . بعد از اینکه بالا امد باید سریعا" اپدیت بایوس رو انجام بدین !

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، reza__sh گفته است :

سلام

من مادربورد asus prime z370-a رو خریدم که تو سایتش نوشته واسه نسل 9 و 8 عه ولی رو جعبش نوشته نسل 8 یکم که گشتم فهمیدم واسه نسل 9 آپدیت بایوس میخواد حالا واسه اینکه بایوسش بالا بیاد که بتونم آپدیت کنم حتما باید سی پی یو نسل 8 بندازم آپدیت کنم بعد نسل 9 بذارم یا با همون نسل 9 بالا میاد که بتونم آپدیت کنم؟ ؟

ممنون

اگر بایوس آپدیت نشده باشه باید پردازنده نسل ۸ داشته باشی واسه آپدیت بایوس که اگر حرفه ای نیستی بده واست انجام بدن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...