رفتن به مطلب

پرش صفحه مانیتور

maahaan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید

من چند وقت پیش به یه مشکل خوردم و این بود که ناگهان با پرش صفحه لپتاپ به صورت خیلی شدید که عصبی میکنه ادم رو مواجه شدم

از اون موقع درایور هارو چند بار حذف و از جای جدید ریختم ، جواب نداد

3 بار ویندوز عوض کردم، بازم تفاوتی نکرد

گفتم شاید مشکل از کارت گرافیک باشه ولی وقتی با hdmi وصل میکنم به تلوزیون رو تلوزیون پرشی دیده نمیشه

گفتم شاید مشکل از مانیتور باشه ولی دیدم وقتی صفحه پرش داره 3/4 بار اگه sleep کنم و دوباره روشن کنم پرش تا موقعی که لپتاپ خاموش نشه و یا sleep نره رفع میشه

فرقی هم نمیکنه اگه مثلا حتی 24 ساعت روشن هم باشه مشکلی نداره ولی تا یه لحظه اسلیپ بره دوباره باید 5/6 بار اسلیپ برد و دراود تا پرش رفع بشه

در ضمن یکبار هم که مشکل پرش نداشتم وارد یه بازی شدم و صفحه ناگهان پرش دار شد

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، maahaan گفته است :

سلام و خسته نباشید

من چند وقت پیش به یه مشکل خوردم و این بود که ناگهان با پرش صفحه لپتاپ به صورت خیلی شدید که عصبی میکنه ادم رو مواجه شدم

از اون موقع درایور هارو چند بار حذف و از جای جدید ریختم ، جواب نداد

3 بار ویندوز عوض کردم، بازم تفاوتی نکرد

گفتم شاید مشکل از کارت گرافیک باشه ولی وقتی با hdmi وصل میکنم به تلوزیون رو تلوزیون پرشی دیده نمیشه

گفتم شاید مشکل از مانیتور باشه ولی دیدم وقتی صفحه پرش داره 3/4 بار اگه sleep کنم و دوباره روشن کنم پرش تا موقعی که لپتاپ خاموش نشه و یا sleep نره رفع میشه

فرقی هم نمیکنه اگه مثلا حتی 24 ساعت روشن هم باشه مشکلی نداره ولی تا یه لحظه اسلیپ بره دوباره باید 5/6 بار اسلیپ برد و دراود تا پرش رفع بشه

در ضمن یکبار هم که مشکل پرش نداشتم وارد یه بازی شدم و صفحه ناگهان پرش دار شد

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید

سلام.با برق هم مشکل داره؟اگه درست متوجه شده باشم یه سیستمی داخل لپتاپ ها هست برا اینکه باتری کم مصرف بشه.توی صفحه تیره به صورت پرشی نور رو کم میکنن توی صفحه روشن زیاد میکنن.دقیقا مثل پرش صفحه هم هست.اما با برق اینطور نیستن.تست کن بگو با برق درست میشه یا نه.

لینک به دیدگاه

در در 18 مهر 1399 در 22:40، amir.t.1261 گفته است :

سلام.با برق هم مشکل داره؟اگه درست متوجه شده باشم یه سیستمی داخل لپتاپ ها هست برا اینکه باتری کم مصرف بشه.توی صفحه تیره به صورت پرشی نور رو کم میکنن توی صفحه روشن زیاد میکنن.دقیقا مثل پرش صفحه هم هست.اما با برق اینطور نیستن.تست کن بگو با برق درست میشه یا نه.

امتحان کردم بازم مشکل داره

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، maahaan گفته است :

امتحان کردم بازم مشکل داره

یه ویندوز دیگه امتحان کن.

لینک به دیدگاه

در در 20 مهر 1399 در 20:19، amir.t.1261 گفته است :

یه ویندوز دیگه امتحان کن.

سه تا نسخه ویندوز مختلف ریختم ولی انجا مطمین شدم مشکل از ویندوز نیست که نه تنها تو صفحه نصب ویندوز بلکه حتی تو BIOS هم پرش داشتم!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز،

مشکل احتمالا از های ولتاژ مانیتور هست،

من هم دقیقا همین مشکل رو وقتی که لپتاپ با باطری کار میکنه دارم، اگه باطری پر باشه و یکسره اجازه بدم لپتاپ کار کنه تا خالی شه، مشکلی نیست، ولی اگه یکبار لپتاپ خاموش بشه یا بره اسلیپ، بعدش دیگه بکلایت مانیتور شروع میکنه به چشمک زدن، ولی وقتی که لپتاپ رو به برق میزنم مشکل حل میشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از من میشنوی از نرم افزاری نیس ببر یه جایی ک متخصص اینکاره 

مشکل از خود داخله لبتاپه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...