رفتن به مطلب

سوالات و مشکلات سیستم و کارت گرافیک من

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 11 ساعت قبل، amirali. گفته است :

سلام الان فرمت تموم شد همون درایوی که ویروسی بود رو اسکن کنم یا همه ی درایو هارو؟ممکنه در این مدت کوتاه ویروس تکثیر شده باشه؟

ویروس که تکثیر نمیشه کرم ها خودشون رو تکثیر میکنن ولی باز هم حتما همه جارو چک کن برای انتی ویروس هم کسپرسکی قویترینه اون رو هم نصب کن و تست کن

لینک به دیدگاه

سلام خب دوستان همینطور که از اسم تاپیک پیداست مشکل اینه: بعد از اینکه سیستم رو shut down میکنم مثل وقتی میشه که بدون سیستم عامل از تو بایوس خاموش میکنم اینو میگم چون قبل از اینکه ویندوز رو نصب کنم چندبار تو بایوس با دکمه خاموش کردم اون موقع هم دقیقا همین صدا رو میداد ولی تازگیا به طور معمول هم خاموش میکنم این صدارو میده اینم فیلمش:

الان چیکار کنم؟

و یه نکته دیگه اینکه وقتی LED های مادربرد رو از تو بایوس روشن میکنم اون صدا همزمان با نور LED ها کم و زیاد میشه:

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، amirali. گفته است :

و یه نکته دیگه اینکه وقتی LED های مادربرد رو از تو بایوس روشن میکنم اون صدا همزمان با نور LED ها کم و زیاد میشه:

MOV05049.MPG 3.85 MB · 7 downloads

سلام.شما اون پاور رو عوض کردید؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.شما اون پاور رو عوض کردید؟

بله مطمعن باشید صدا از پاور نیست 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، amirali. گفته است :

پاورتون همون پاور مضخرفه تو فیلم.فکر نکنم دلیل دیگه ای داشته باشه.یه پاور از دوستی کسی گیر بیار با وات بالا و مارک معتبر بزن ببین چطور میشه.یا کارت گرافیک رو در بیار از آنبورد تصویر بگیر ببین صدا میده.اگه نده احتمالش کمه از گرافیک باشه.از پاور ممکنه باشه که بار سنگین گرافیک روش نیست.

لینک به دیدگاه

صدا از پاور هم نباشه احتمال اومدن اون صدا از مادربرد یا هر قطعه دیگه ای پاوره!

ببین کدوم خروجی داره فشار میاره که قبل سوختن داره جیغ میکشه!

مادربرد بیچاره

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، amirali. گفته است :

ولی شما با اون پاور سیستم رو میسوزونید.با این وضع باید بیاید رو سوکت 775.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

سلام-- با پاور دیگه تست کردم گفتم که از اون نیست یه پاور 500 گرین وات گرفتم مطعنم صدا از مادربرده-- لازم به ذکره این مشکل از روز اولی که مادربرد رو گرفتم بود ولی بعد از نصب سیستم عامل بر طرف شد ولی الان به سیستم عامل هم سرایت کرده--- مادربرد رو بفرستم گارانتی؟یا خودم کاری بکنم؟

لینک به دیدگاه

مشکلتون از استند بای پاوره

پاور گرینی که استفاده میکنید  بسیار قدیمیه فکر میکنم قدمتش به حدود سال 84 هست

حتما تعویضش کنید 

در 1 ساعت قبل، amirali. گفته است :

سلام-- با پاور دیگه تست کردم گفتم که از اون نیست یه پاور 500 گرین وات گرفتم مطعنم صدا از مادربرده-- لازم به ذکره این مشکل از روز اولی که مادربرد رو گرفتم بود ولی بعد از نصب سیستم عامل بر طرف شد ولی الان به سیستم عامل هم سرایت کرده--- مادربرد رو بفرستم گارانتی؟یا خودم کاری بکنم؟

این پاور در ادامه به سیستمون هم صدمه خواهد زد 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amirali. گفته است :

اگه از مادربرد باشه همون پاوره کار دستش داده.اگه مطمئنی که از مادربرده به گارانتی بگو بهانه هم آوردن زیر بار نرو.

لینک به دیدگاه

یه پاور 500 وات گرین گرفتمم--- میفرستم گارنتی مادربرد رو ممنون از راهنمایی دوستان

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، amirali. گفته است :

یه پاور 500 وات گرین گرفتمم--- میفرستم گارنتی مادربرد رو ممنون از راهنمایی دوستان

چه مدلی پاورتون دقیقا؟ 

باز یه مدل کارکرده تاریخ مصرف گذشته نگرفته باشید؟

ولتاژ استندبای(سیم بنفش)  رو حتما با مولتی متر جدا شده از مادربرد تست کنید 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، amirali. گفته است :

به قول دوستمون یه وات بالا تره اونی که داشتید رو نگرفته باشید.حداقل به شرط سالمی کامل مثلا gp530ab اونم برا این سیستم فقط برای تست.نه برا همیشه.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

چه مدلی پاورتون دقیقا؟ 

باز یه مدل کارکرده تاریخ مصرف گذشته نگرفته باشید؟

ولتاژ استندبای(سیم بنفش)  رو حتما با مولتی متر جدا شده از مادربرد تست کنید 

در 3 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

به قول دوستمون یه وات بالا تره اونی که داشتید رو نگرفته باشید.حداقل به شرط سالمی کامل مثلا gp530ab اونم برا این سیستم فقط برای تست.نه برا همیشه.

سلام دوستان---نه از دیجی کالا نو گرفتم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، amirali. گفته است :

سلام دوستان---نه از دیجی کالا نو گرفتم

خوبه.مشخصات دقیق سیستم رو ندارم که ببینم کافی هست یا نه ولی از این چیزی که دارید خیلی بهتره.خیلی بهتره.

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

خوبه.مشخصات دقیق سیستم رو ندارم که ببینم کافی هست یا نه ولی از این چیزی که دارید خیلی بهتره.خیلی بهتره.

سلام توان مصرفی سیستم حدود 450 وات هست

در 27 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

مدل دقیق مادر برد بفرمایید

سلام

asus prime h310 plus r2.0

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، amirali. گفته است :

سلام توان مصرفی سیستم حدود 450 وات هست

سلام

asus prime h310 plus r2.0

ایراد مادر برد است احتمال داره سی پی یو بسوزنه

این صدای چوک های مادر برد است. به خاطر نوسان فرکانس تو قسمت اسیلاتور کنترل کننده ولتاژ است که این صدا رو میده و بشدت خطرناک است

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

ایراد مادر برد است احتمال داره سی پی یو بسوزنه

سلام--- cpu رو بسوزونه؟!؟!؟!؟!؟! ببخشید این رو از کجا فهمیدید؟ نکنه اینم یکی از دسته گل های ایسوسه؟ چون یه دوست داشتیم تو همین فروم مادربردش ایسوس نمیدونم چی بود فک کنم x99 یه همچین چیزی بود یکی از دوستان گفتن کل مادربرد های این مدلی نمیدونم چیشون میسوزه...... دقیقا یادم نمیاد مال منم دسته گله؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، amirali. گفته است :

سلام--- cpu رو بسوزونه؟!؟!؟!؟!؟! ببخشید این رو از کجا فهمیدید؟ نکنه اینم یکی از دسته گل های ایسوسه؟ چون یه دوست داشتیم تو همین فروم مادربردش ایسوس نمیدونم چی بود فک کنم x99 یه همچین چیزی بود یکی از دوستان گفتن کل مادربرد های این مدلی نمیدونم چیشون میسوزه...... دقیقا یادم نمیاد مال منم دسته گله؟

من اطلاع کامل از مدارش ندارم ، ولی چون اون چوک ها نزدیک به ناحیه سی پی یو است پس بیشتر این چوکها مربوط به تغذیه سی پی یو است. شاید برای مصارف دیگه هم باشه. پس وقتی صدا میده یعنی ولتاژ نوسان داره و این نوسان میفته رو سی پی یو.

من جای شما باشم سیستم روشن نمیکنم.

دسته گل بودنش نمیدونم. انشاله که ایراد جزیی باشه. یادم با همون ایکس99 کذایی ایسوس، یه بار که سیستم خاموش کردم چنان جیغی از چوکها کشید که زهلم رفت . زودی از کلید اصلی خاموش کردم دلیلش هم نفهمیدم چون کاری نکرده بودم که علت داشته باشه.

شما مادر برد بدون سی پی یو ببر تعمیرگاه بهش مشکلش بگو ،  تا با سی پی یو خودش تست کنه.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

من اطلاع کامل از مدارش ندارم ، ولی چون اون چوک ها نزدیک به ناحیه سی پی یو است پس بیشتر این چوکها مربوط به تغذیه سی پی یو است. شاید برای مصارف دیگه هم باشه. پس وقتی صدا میده یعنی ولتاژ نوسان داره و این نوسان میفته رو سی پی یو.

من جای شما باشم سیستم روشن نمیکنم.

دسته گل بودنش نمیدونم. انشاله که ایراد جزیی باشه. یادم با همون ایکس99 کذایی ایسوس، یه بار که سیستم خاموش کردم چنان جیغی از چوکها کشید که زهلم رفت . زودی از کلید اصلی خاموش کردم دلیلش هم نفهمیدم چون کاری نکرده بودم که علت داشته باشه.

شما مادر برد بدون سی پی یو ببر تعمیرگاه بهش بگو مشکل تا با سی پی یو خودش تست کنه.

سلام این نوسان ولتاژ که میگید بخاطر چی هست؟

در 3 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

یادم با همون ایکس99 کذایی ایسوس، یه بار که سیستم خاموش کردم چنان جیغی از چوکها کشید که زهلم رفت

اها پس اون دوست شما بودید

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، amirali. گفته است :

سلام این نوسان ولتاژ که میگید بخاطر چی هست؟

قسمت کنترلر و درایو تغذیه سی پی یو ،  با اون چوکها در ارتباط هستن.

نمیشه حدس زد. شاید خازنها خراب باشه که بیشتر هم دلیلش همینه . ولی مادربرد شما مگه چقد کار کرده که بخواد خازنهاش خراب بشه.

لینک به دیدگاه

قسمت کنترلر و درایو تغذیه سی پی یو ،  با اون چوکها در ارتباط هستن.

نمیشه حدس زد. شاید خازنها خراب باشه که بیشتر هم دلیلش همینه . ولی مادربرد شما مگه چقد کار کرده که بخواد خازنهاش خراب بشه.

والا حداکثر 3 ماه😟 تازه از روزی که این سیستمو اسمبل کردم فک کنم یکی چشش زده😂 هرروز یه اتفاق بد براش میفته☹️😭 برم اسفند دودکنم...... خب الان مادربرد رو بفرستم گارانتی یا ببرم تست؟

لینک به دیدگاه

الان عکس مادربردتو نگاه کردم. ظاهرا 5 تا فاز تغذیه  برای سی پی یو داره.

خازنهاشم جنسش خوبه.

احتمال داره یکی از فازهای تغذیه مشکل پیدا کرده باشه. چون تا اونجا که من اطلاع داره فازها به صورت موازی کار میکنن. پس یکیش هم خراب بشه احتمال روشن شدن سیستم وجود داره.

دوستان خبره ناراحت نشن من نظرم گفتم شاید یه جاهاش اشتباه باشه

در 5 دقیقه قبل، amirali. گفته است :

والا حداکثر 3 ماه😟 تازه از روزی که این سیستمو اسمبل کردم فک کنم یکی چشش زده😂 هرروز یه اتفاق بد براش میفته☹️😭 برم اسفند دودکنم...... خب الان مادربرد رو بفرستم گارانتی یا ببرم تست؟

اگه گارانتی داره که اصلا دستش نزن بفرس گارانتی. به هیچ عنوان هم سی پی یو برا تست نبر.

اسفند خوب امدی حتما دود کن. 

من خیری از مادربردهای ایسوس (هی سوز!) ندیدم . دیگه هم نمیخرم.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

اگه گارانتی داره که اصلا دستش نزن بفرس گارانتی. به هیچ عنوان هم سی پی یو برا تست نبر

سلام ممنون از راهنماییتون فردا بفرستم گارانتی.....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...