رفتن به مطلب

مشکل با گرافیک داخلی اینتل و گرافیک داخلی 9400f

MAhmoOD Nazari
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام درود دوستان

یه مشکلی که خیلی برای من پیش اومده، مواجه شدن با پیغام"your system does not meet minimum requirements" در زمان نصب درایو گرافیک اینتل هست!!!از اولین نسل سیپیو های core ix تا نسل نهم!!!!!!!!

خیلی زیاد هم پیش اومده که درایو رو از قبل داشتم و قبلا نصب میکردم، اما اخیرا که میخوام نصب کنم این پیغام رو میده،

درایو های مختلف از سایت های رسمی و غیر رسمی، قدیمی و جدید امتحان کردم ولی همچنان همین پیغام رو میگیرم، تنها راه نصب گرافیک اینتل برام شده آپدیت ویندوز که کلی دردسر داره!

کسی چنین مشکلی داره؟

یه سوال دیگه 9400اف گرافیک داخلی نداره؟ هر کاری کردم نتونستم بدون گرافیک ازش تصویر بگیرم!

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

یه سوال دیگه 9400اف گرافیک داخلی نداره؟ هر کاری کردم نتونستم بدون گرافیک ازش تصویر بگیرم!

نداره.

لینک به دیدگاه

نداره داداش سری f نداره کلا

موقه ای که خریدی مگه مشخصاتشو نخوندی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

نداره داداش سری f نداره کلا

موقه ای که خریدی مگه مشخصاتشو نخوندی

نه دقت نکردم.

چون سیستم گرافیک داشت، الان یه سیستم جدید گرفتم ولی اون بدون گرافیک بود، گرافیک اینو انداختم روی اون.

کسی نمیدونه مشکل درایور اینتل چیه که این پیغامو میده؟

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز خیلی منطقیه، واسه نصب درایور گرافیک داخلی اینتل، شما باید گرافیک داخلی اینتل داشته باشید

خب 9400f هم گرافیک داخلی اینتل نداره، پس خیلی بدیهیه که هیچ گرافیک داخلی اینتلی شناسایی نشه و ارور بگیرید

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

نه دقت نکردم.

چون سیستم گرافیک داشت، الان یه سیستم جدید گرفتم ولی اون بدون گرافیک بود، گرافیک اینو انداختم روی اون.

کسی نمیدونه مشکل درایور اینتل چیه که این پیغامو میده؟

اگه سیستم قبلیه گرافیک داخلی داره،گرافیکو فعلا بزار روی این سیستم که 9400f داره ،یا اگه گرافیک قدیمیا داری،بزار روش برا تصویر تا بعدا یه فکری بحالش کنی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 49 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

سلام

عزیز خیلی منطقیه، واسه نصب درایور گرافیک داخلی اینتل، شما باید گرافیک داخلی اینتل داشته باشید

خب 9400f هم گرافیک داخلی اینتل نداره، پس خیلی بدیهیه که هیچ گرافیک داخلی اینتلی شناسایی نشه و ارور بگیرید

این مشکل درایور رو به طور کلی گفتم، گفتم که از با سیستم با اولین نسل سیپیو تا اخرین نسل با درایور گرافیک داخلی مشکل دارم

در 41 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

اگه سیستم قبلیه گرافیک داخلی داره،گرافیکو فعلا بزار روی این سیستم که 9400f داره ،یا اگه گرافیک قدیمیا داری،بزار روش برا تصویر تا بعدا یه فکری بحالش کنی

یه سیستم 7700 هم بود، گرافیک اونو برداشتم، فعلا اونو بدون گرافیک گذاشتم، برای نصب درایو گرافیک این 7700 عه مشکل دارم، هر چی دانلود میکنم اون پیامه رو میده، نه فقط این سیستم، کل سیستم هایی که پلتفرمشون اینتله و گرافیک داخلی دارن، باهاشون همین مشکلو دارم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

این مشکل درایور رو به طور کلی گفتم، گفتم که از با سیستم با اولین نسل سیپیو تا اخرین نسل با درایور گرافیک داخلی مشکل دارم

در مورد سری F که دوستان گفتند اما در مورد اروری که گفتید منم بارها باهاش مواجه شدم. شما باید درایور کاملا درست رو دانلود کنید و من فقط زمانی تونستم درایور گرافیک مجتمع رو نصب کنم که از سایت خود اینتل دانلود کردم! اگر اینبار به این مشکل خوردید مدل پردازنده رو بگید تا لینک درایور رو براتون قرار بدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 ساعت قبل، Hadi MP گفته است :

به دلیل اینکه درایورهای اینتل پکیجشون برای هر نسل جداست. حتی برای بعضی مدلها تفکیک شده هستن. باید از سایت اینتل مستقیم ورژن مخصوص پردازنتون رو دانلود کنید.

در 6 ساعت قبل، Mehdi_FXX گفته است :

در مورد سری F که دوستان گفتند اما در مورد اروری که گفتید منم بارها باهاش مواجه شدم. شما باید درایور کاملا درست رو دانلود کنید و من فقط زمانی تونستم درایور گرافیک مجتمع رو نصب کنم که از سایت خود اینتل دانلود کردم! اگر اینبار به این مشکل خوردید مدل پردازنده رو بگید تا لینک درایور رو براتون قرار بدم

بله. من دقیقا مطابق با مدل پردازنده و از سایت اینتل دانلود میکنم، ولی باز هم همون آش و همون کاسه، حدود 2 سالی میشه که نتونستم درایو اینتل رو به صورت عادی و دستی نصب کنم، همش از تسک منیجر و آپدیت ویندوز بوده که موفق به نصب شدم،

مدل پردازنده 7700 بدون پسوند هست...ممنون میشم لینک دانلود مناسب قرار بدید

لینک به دیدگاه

سلام ، پردازنده اگه گرافیک داخلی نداره که نمیشه تصویر گرفت. و اینکه کسایی هم که گرافیک داخلی دارند ولی بازم این ارور رو میده باید توی bios گرافیک پردازنده رو از حالت auto به on تغییر بدن.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

بله. من دقیقا مطابق با مدل پردازنده و از سایت اینتل دانلود میکنم، ولی باز هم همون آش و همون کاسه، حدود 2 سالی میشه که نتونستم درایو اینتل رو به صورت عادی و دستی نصب کنم، همش از تسک منیجر و آپدیت ویندوز بوده که موفق به نصب شدم،

مدل پردازنده 7700 بدون پسوند هست...ممنون میشم لینک دانلود مناسب قرار بدید

درایور رو از لینک زیر دانلود کنید اگه چیلتر بود از بشکن استفاده کنید:

https://downloadcenter.intel.com/download/29904/Intel-Graphics-Windows-10-DCH-Drivers?v=t

به نسخه ویندوز هم دقت کنید. تو توضیحات نوشته که از 7700 هم ساپورت میکنه طبق عکس زیر:

Screenshot_20201013_051846_com.android.chrome.thumb.jpg.ba3473c9173ad40f70d4cc652cd3c1c2.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

این مورد رو تست کنید

1-توسط نرم افزار DDU تمام درایورهای گرافیکی رو بطور کامل از روی سیستم پاک کنید. سیستم ریستارت کنید مجددا اقدام به نصب کنید

2-توسط نرم افزار driver river (در صورت نصب نبودن درایور اینتل شناسایی میشه ) و با اتصال به اینترنت بصورت خودکار درایور نصب میشود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام ، پردازنده اگه گرافیک داخلی نداره که نمیشه تصویر گرفت. و اینکه کسایی هم که گرافیک داخلی دارند ولی بازم این ارور رو میده باید توی bios گرافیک پردازنده رو از حالت auto به on تغییر بدن.

ممنون چک میکنم

در 7 ساعت قبل، Mehdi_FXX گفته است :

درایور رو از لینک زیر دانلود کنید اگه چیلتر بود از بشکن استفاده کنید:

https://downloadcenter.intel.com/download/29904/Intel-Graphics-Windows-10-DCH-Drivers?v=t

به نسخه ویندوز هم دقت کنید. تو توضیحات نوشته که از 7700 هم ساپورت میکنه طبق عکس زیر:

Screenshot_20201013_051846_com.android.chrome.thumb.jpg.ba3473c9173ad40f70d4cc652cd3c1c2.jpg

عاره، قبلا همینو دانلود کردم، ولی بازم ارور داده

در 3 دقیقه قبل، MEHDI-GTX گفته است :

سلام

این مورد رو تست کنید

1-توسط نرم افزار DDU تمام درایورهای گرافیکی رو بطور کامل از روی سیستم پاک کنید. سیستم ریستارت کنید مجددا اقدام به نصب کنید

2-توسط نرم افزار driver river (در صورت نصب نبودن درایور اینتل شناسایی میشه ) و با اتصال به اینترنت بصورت خودکار درایور نصب میشود

شاید بخاطر گرافیک قبلیه، قبلش 1070 روش بود، اینم امتحان میکنم

ممنون از راهنمایی دوستان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...