رفتن به مطلب

راهنمایی برای ارتقا رم.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. دوستام من یه رم apacer 2gb 1333 ddr3 داشتم روی مادر برد msi g41m-p26 دیروز یه رم kingston 4gb 1333 ddr3  گرفتم ولی بالا نمیاد سیستم. بصورت تکی و جفت هم تست کردم نیومد بالا در حالی که تو یوتیوب رو مادر برد تا 8 گیگ هم نصب کردن در ضمن cpu. Pentium e5700 هست میتووه مشکل از cpu باشه؟ بایوس هم ابدیت کردم نیومد بالا. وقتی که با رم اولم میرم تو بایوس و رم دوم رو تو همون حالت روشن نصب میکنم بایوس میشناسه ولی جلوش مینویسه 1600 فرکانسش رو در حالی که باید 1333 باشه

لینک به دیدگاه

سلام

مشکل که همون عدم سازگاری هست. با آپدیت بایوس حل نشه با هیچی حل نمیشه. فرکانس رو از CPU-Z در ویندوز و تب مموری چک کنید ببینید فرکانس رو زده 666 یا 800؟ (همون فرکانس کاری 1333 یا 1600) 

البته اگه مادربورد شما قابلیت Hot Plug :دی  داشته باشه خیلی هم خوبه! منتها تست کنید دفعه‌ی بعد که سیستم رو روش کردید بازم رم رو میشناسه یا نه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...