رفتن به مطلب

کاهش سرعت هارد بعد از آپدیت بایوس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من چند هفته پیش بایوس مادربردم رو آپدیت کردم و حالا سرعت هاردم کم شده

مادربرد

MSI P55-GD65

هارد: اصلی

2x500GB Samsung F3 on Intel P55 Raid0

هارد: آرشیو

2TB Seagate Barracuda LP

قبلا وفتی از اصلی به آرشیو یا برعکس فایل حجم بالا کپی میکردم (مثلا فایل ایمیج دی وی دی 4گیگ) سرعت حدود 80-90 مگ در ثانیه بود اما الان حدود 30 هستش!

ضمنا اینم عکسهایی از نتیجه برنامه HD Tune

قبل از آپدیت بایوس - هارد اصلی HD Tune 2.55

post-6593-0-61971200-1335962174_thumb.png

بعد از آپدیت بایوس - هارد اصلی HD Tune Pro 4.60

post-6593-0-07159500-1335962110_thumb.png

قبل از آپدیت بایوس - هارد آرشیو HD Tune 2.55

post-6593-0-44602000-1335962184_thumb.png

بعد از آپدیت بایوس - هارد آرشیو HD Tune Pro 4.60

post-6593-0-44674500-1335962159_thumb.png

(درسته ورژن برنامه ها متفاوته اما فکر نکنم این همه اختلاف بخاطر این اختلاف ورژن باشه ضمن اینکه در عمل هم کاملا کاهش سرعت قابل احساسه)

البته این نکته رو بگم که:

یادم نیست قبل از آپدیت بایوس، رو AHCI بودم یا IDE اما الان روی AHCI هستم

ضمنا الان تو ویندوز کنار ساعت، آیکون Safe Remove میاد که میشه هارد آرشیو رو Safe Remove کرد اما قبلا اینطوری نبود. حالا نمیدونم این بخاطر AHCI هست یا چیز دیگه و دلیل کاهش سرعت همین هست یا چیز دیگه

نکته آخر اینکه هارد اصلی همونطور که نوشتم بصورت Raid0 و روی چیپ P55 هست اما هارد آرشیو روی چیپ JMicron

مرسی

ویرایش شده توسط Arash S
لینک به دیدگاه

عوامل محتلفی داره . ولی کاملا مشخصه که تنظیمات بایوس بعد از آپدیت برگشته به صورت پیش فرض . اگه یادتون هست برگردونید به همون تنظیمات قبل.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم با مین بوردم همین مشکل رو داشتم که درگاه ساتا رو عوض کردم درست شد.یه امتحان بکنید و اگر نتیجه نداد برگردید به بایوس قبلی.این سرعت اصلا قابل قبول نیست.

لینک به دیدگاه

این مشکل ممکنه به خیلی چیزا مربوط باشه !

اول از همه همون کاری که دوستمون گفتن رو بکنید یعنی اتصال هارد با یک درگاه ساتای دیگر.

اون safe remove هیچ کار به سرعت هارد ندره و خیالتون راحت باشه !

احتمالش هست بایوس جدید با هارد سیگیت تو حالات AHCI مشکل داشته باشه یا باگی وجود داشته باشه. تو حالتIDE هم یک تست بکنید تا مطمئن بشید !

بسیار بعیده به چیپ ها مربوط باشه . اگر با انجام این کارها درست نشد برگردید به بایوس قبلی و تست کنید. من خودم تست کردم و دیدم بعضی بایوس ها با مدل های خاصی از هاردها مشکل دارن !

لینک به دیدگاه

عوض کردن پورت ساتا

تست حالت IDE

آپدیت فریمور هارد

برگشت آپدیت بایوس

به زودی اینها رو تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم :)

لینک به دیدگاه

خب بالاخره امروز فرصت شد تا تست کنم

پورت هارد آرشیو (2ترابایت) رو عوض کردم بردم روی چیپ اینتل و درست شد. سرعت خیلی عالی و مناسب هست.

چیپ اینتل هم که در حالت رید هست و الان از چیپ جی-ماکرون استفاده نمیکنم پس فرقی نداره که دیگه AHCI باشه یا IDE که البته من رو AHCI گذاشتم

اما چیزی که برام جالبه اینه که چطور با بایوس قبلی روی پورت جی-مایکرون هم سرعت عالی بود اما الان باید بزارم رو اینتل!!

به هرحال از همتون ممنون

(اگه وقت کردم بایوس رو برگردوندوم به ورژن قبلی، نتیجه رو اعلام میکنم)

لینک به دیدگاه

جالبه . کارخانه سازنده به جای ارتقا نرم افزار ، در اصل یکجورایی downgrade کرده...!! :blink:

شما احتمالا این آپدیت رو ریختی که عکسش رو پایین گذاشتم.

شرکت msi دقیقا تو آپدیش برای شناسایی هارد های 2 ترا تغییرات ایجاد کرده که ممکنه باعث ایجاد یک باگ شده باشه.

post-7143-0-61352000-1336309438_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

آره آره... دقیقا خودشه!

واقعا جالبه که آپدیت واسه هاردهای 2 و بالاتر اومده اما برعکس باعث کاهش سرعت شده :-w :lol:

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان برگشت آپدیت بایوس به چه نحو هستش؟منم بعد آپدیت به مشکل برخوردم سرعت سیستم خیلی کند شده ممنون میشم کمکم کنید

Asus p8p67 deluxe

xp 64bit

ورژن بدون مشکل 2302

ورژن با مشکل 3207

لینک به دیدگاه

دوستان برگشت آپدیت بایوس به چه نحو هستش؟منم بعد آپدیت به مشکل برخوردم سرعت سیستم خیلی کند شده ممنون میشم کمکم کنید

Asus p8p67 deluxe

xp 64bit

ورژن بدون مشکل 2302

ورژن با مشکل 3207

لینک

لینک به دیدگاه

ممنون دوست من ممکنه لطف کنید همینجا توضیح بدید که بعضی از دوستان که مثل من آماتور هستن استفاده کنند با تشکر از توجهتون @};-

لینک به دیدگاه

ببخشید یه جایی دیدم میشه با bupdater هم برگشت به آپدیت قبلی ، کسی از دوستان باش کار کرده؟ممنمون میشم راهنمایی کنید؟

لینک به دیدگاه

به نظر من که به سادگی آموزش داده . مشکل شما کدوم قسمتشه ؟ اگه اینگلیسیش رو متوجه نمیشید از مترجم گوگل استفاده کنید . اگر هم تجربه ندارید پیشنهاد می کنم اصلا دنبال انجام این کار نرید . چون بایوس قلب سیستم هست و با از کار افتادنش درد سر های زیادی پیدا می کنید .

در کل موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...