رفتن به مطلب
  • 0

کسی تجربه تعویض lcd گوشی j7 pro داشته؟

indianboy
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان

ابتدا از دوستانی که وقت میذارن و تجربیاتشون رو در اختیار من میذارن تشکر میکنم

قضیه این هست که دو نفر از اعضای خونواده ام گوشیشون j7 pro هست و هر دوشون ال سی دیشون با ضربه خراب شده و تا بحال هم دو بار تعویضش کردند. میخواستم ببینم کسی تجربه تعویض ال سی دی این گوشی رو با مدلهای ارزون تر که گفته میشه کپی چینی یا کره ای هست داشته؟

کسی میتونه تفاوت این ال سی دی ها رو بگه؟ چون یه نفر توی سایت موبایل دات آی آر گفته بود با ال سی دی کره ای 500 تومنی تعویض کرده و بد نبوده. 

یعنی ال سی دی های ارزونتر به راحتی قابل تشخیص هست و کیفیتش خیلی پایین هست؟

لینک به دیدگاه

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در 32 دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است :

سلام

نکته اول اینکه lcd به نام کره ای نداریم !! همچین چیزی توی بازار عملا نیست!! در کل ما ندیدیم!

4 مدل lcd  هست

تشکر از کمکتون

شما خودت توی کار تعمیرات موبایل هستی؟

تعویض هم میکنی خودت؟ مدلهای مختلفی که گفتی رو داری برای j7 pro?

ویرایش شده توسط indianboy
لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است :

ic تعویض هست که این مدل هم خوبه و در حد همون اورجینال هست با این تفاوت که قبلا تعمیر شده ولی خوبه

السیدی ic تعویض🤐؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه سری السیدیا هستن که تولید شرکن های متفرقه و در حد اورجینال هستن، با این تفاوت که به جای مدار مجتمع خازن ها و مقاومت، یدونه آیسی دارن!!!!!نه اینکه ایسیشون عوض شده!

در 3 ساعت قبل، indianboy گفته است :

من ترتیب بندی دوستمون رو تغییر میدم

در مورد j730:

1-السیدی اورجینال و شرکتی(بهش میگن سرویس پک سامسونگ)

که دقیقا همون السیدی فابریک گوشی هست و اصلا تفاوتی با فابریک نداره، قیمت روزش هم 1.880 هست.

2-السیدی گلس تعویض

السیدی توی خط تولید یا روی یه گوشی دیگه، به اینصورت که شیشه ی السیدی شکسته اما السیدی و تاچ آسیبی ندیدن، فقط گلسشون تعویض شده، کیفیت این مدل هم دقیقا همانند فابریک هست، با این تفاوت که ممکنه به مرور زمان پلاریزه های السیدی آسیب ببینن و رنگ صفحه تغییر کنه. اما این مورد خیلی کم پیش میاد، این مدل معمولا 300 ارزون تر از نوع اورجینال هست.

3-السیدی ic یا oled

این مدل هم دقیقا با کیفیت اورجینال هست، با این تفاوت که توسط کارخونه اصلی تولید نشده و بالاتر درباره اینکه چرا بهش میگن آیسی توضیح دادم، چون که ساختار صفحه هم oled هست، بهش oled هم میگن.حدود 1 هفته پیش از همین مدل خرید داشتم، 780 بود

4-السیدی tft متال

نوع پنل tft عه که با کیفیت اورجینال خیلی تفاوت داره، قطر بیشتری داره و روی گوشی نمیشینه. جنس شیشه هم طلق هست و با کوچکترین ضربه میشکنه، موقع وارد شدن فشار به صفحه هم رنگش تغییر میکنه(من همین مدل رو روی گوشیم دارم، به لحاظ کیفیت خوبه، اما همین زیاد بودن قطرش که روی گوشی نمیشینه و اینکه یبار ازدستم افتاد و گوشه اش کاملا خرد شده، اما بدون مشکل داره کار میکنه) این مدل بخاطر داشتن بکلایت مصرف بیشتری داره و ممکنه به برد گوشی هم آسیب بزنه.قیمت هم حدود350-400

5-السیدی tft

دقیقا مثل مدل بالاییه و یکم قطور تر، در اصل السیدی متال همون مدل tft هست که پشتش یه قیمت فلزی داره که باعث میشه قطر السیدی کمتر بشه...حدود قیمت حدود300

تا مدل سومی که گفتم گوشی کاملا مثل اولش کار میکنه، ولی مورد سوم چون تولید خود سامسونگ نیست، بجای آرم سامسونگ یه آرم دیگه داره، مثلا یه پر(البته میگن اگه اون آرم رو بخراشی زیرش سامسونگه، ولی خب چرا باید گلس رو خط خطی کنیم که به سامسونگ برسیم؟)

مورد 4و5 هم فقط اگه میخواید گوشی رو راه بندازید بکار میاد، وگرنه اگه بندازید، اولین بار که بذارید داخل جیب میشکنه، به غیر از اینکه السیدی رو باید با چسب نواری روی شاستی مهار کرد...

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

• 0
در 15 ساعت قبل، indianboy گفته است :

تشکر از کمکتون

شما خودت توی کار تعمیرات موبایل هستی؟

تعویض هم میکنی خودت؟ مدلهای مختلفی که گفتی رو داری برای j7 pro?

بله عزیزم

اگر خواستید بگید تا شماره و ادرس فروشگاه رو براتون ارسال کنم

لینک به دیدگاه

• -1

سلام

نکته اول اینکه lcd به نام کره ای نداریم !! همچین چیزی توی بازار عملا نیست!! در کل ما ندیدیم!

4 مدل lcd  هست

بهترینش و اورجینال 

Super AMOLED  هست که گرونترینه

مدل بعد

ic تعویض هست که این مدل هم خوبه و در حد همون اورجینال هست با این تفاوت که قبلا تعمیر شده ولی خوبه

مدل بعد

گلس تعویض هست که اینم بد نیست از سر همون مدل اورجیناله ولی تاچ روش عوض شده

مدل بعد

TFT هست که اشغال ترین مدل موجوده و ارزانترین مدله که خیلی هم پوست پیازی هست و سریع میگه پخ رنگش هم نگاه کنی زمین تا اسون فرق میکنه..

شما تا اونجای که میتونی از ic تعویض پایین تر نیا 

هر کاری هم بکنی lcd بازم میشکنه و نمیشه کاریش کرد و البته اگر مدل ارزون تر انداخته باشی سریعتر به فاک عظما میره

فقط جای معتبر تعویض کن و همونجا هم وایسا قشنگ تست کن تاچ رو تا از عملکردش کامل مطمئن بشی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...