رفتن به مطلب

بحث و بررسی ارتباط و پینگ در شبکه و بازی‌های آنلاین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من یه زمان استفاده میکردم از چند تا شرکت تا حالا گرفتم فرق خاصی با هم نداشتن جز تعرفه .

آخر سر هم فهمیدم از نرم افزار بهینه سازی اینترنت برای بازی استفاده کنم بهتره . هم قطعی رو کمتر میکنه هم پینگ رو چندده درصدی پایین میاره بدون هزینه ، نگران قطع شدن سرویس هم نمیشم ( بی دلیل سرویس ها یه دفعه قطع میشن ) .

تاثیرگذاری این سرویس های کاهش پینگ به isp و فاصله شما از اون شرکت هم بستگی داره .

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان

عزیزان به احتمال خ زیاد میخوام گیم نت بزنم اونم فقط با ps4 انلاین به تعداد 10 تا

میتونید راهنمایی کنید که برای اتصال تمام مدت و بدون قطعی بهتره از چه شرکتی با چه تعرفه ای بگیرم که خیالم راحت باشه؟

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان

عزیزان به احتمال خ زیاد میخوام گیم نت بزنم اونم فقط با ps4 انلاین به تعداد 10 تا

میتونید راهنمایی کنید که برای اتصال تمام مدت و بدون قطعی بهتره از چه شرکتی با چه تعرفه ای بگیرم که خیالم راحت باشه؟

برای این کار چون سیستم هاتون زیاد هست باید ابتدا یک مودم با قابلیت شر کردن  پرتکل های pptp و l2tp بر روی شبکه رو داشته باشید.

به این صورت که سرویس کاهش پینگ رو بر روی خود مودم فعال میکنید .

بعد سرویس مورد نظر رو خریداری کنید .

در مورد تعرفه ها و سرویس ها دلیل متفاوت بودن هم دیتا سنتر هست  و میزان سرور ها .

دیتا سنتر تبیان بهترین دیتا سنتر برای این  کار هست طبیعتا  تعرفه  دیتای این دیتا سنتر بالا تر از دیتا سنتر های دیگر هست ولی پینگ پایین تر و شبکه پایدار تر دارد.

هر چه میزان سرور ها بیشتر باشه پینگ پایین تر هست و از همه مهم تر در صورت بروش مشکل در سرور میشه به سرور دیگه متصل شد.

خرابی و سرویس  در دیتا سنتر ها  هم غیر قابل پیش بینی هست به همین دلیل  سرویس دهنده هایی که حداقل 2 سرور دارند پیشنهاد میشه .

به یک موضوع هم اشاره میکنم که بعضی از سرویس دهنده ها حجم واقعی به شما نمیدن و کاربر بعد از خرید به کم شدن عجیب حجم خودش شاید پی ببره .

این ها همه و همه دلایل متفاوت  بودن  قیمت ها و تعرفه ها هستند که بر روی کیفیت اراییه سرویس  تاثیر مستقیم داره .

موفق باشید .

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

برای این کار چون سیستم هاتون زیاد هست باید ابتدا یک مودم با قابلیت شر کردن  پرتکل های pptp و l2tp بر روی شبکه رو داشته باشید.

به این صورت که سرویس کاهش پینگ رو بر روی خود مودم فعال میکنید .

بعد سرویس مورد نظر رو خریداری کنید .

در مورد تعرفه ها و سرویس ها دلیل متفاوت بودن هم دیتا سنتر هست  و میزان سرور ها .

دیتا سنتر تبیان بهترین دیتا سنتر برای این  کار هست طبیعتا  تعرفه  دیتای این دیتا سنتر بالا تر از دیتا سنتر های دیگر هست ولی پینگ پایین تر و شبکه پایدار تر دارد.

هر چه میزان سرور ها بیشتر باشه پینگ پایین تر هست و از همه مهم تر در صورت بروش مشکل در سرور میشه به سرور دیگه متصل شد.

خرابی و سرویس  در دیتا سنتر ها  هم غیر قابل پیش بینی هست به همین دلیل  سرویس دهنده هایی که حداقل 2 سرور دارند پیشنهاد میشه .

به یک موضوع هم اشاره میکنم که بعضی از سرویس دهنده ها حجم واقعی به شما نمیدن و کاربر بعد از خرید به کم شدن عجیب حجم خودش شاید پی ببره .

این ها همه و همه دلایل متفاوت  بودن  قیمت ها و تعرفه ها هستند که بر روی کیفیت اراییه سرویس  تاثیر مستقیم داره .

موفق باشید .

باتشکر از شما دوست عزیز 

فقط یه لطفی میکنین یکم زیر سیکل در این مورد توضیح بدین من خیلی مبتدی هستم تو این زمینه

لینک به دیدگاه

باتشکر از شما دوست عزیز 

فقط یه لطفی میکنین یکم زیر سیکل در این مورد توضیح بدین من خیلی مبتدی هستم تو این زمینه

برای مثال مودم زیر این قابلیت رو داره .

IPSec Pass-Throuth, PPTP Pass-Through, L2TP Pass-Through, PPTP Server

ASus N66 U

در مورد نرم افزار هم که دوستان اشاره کردند در دست ساخت هست .

با قابلیت های فراوان .

فقط دوستان لطف کنند  IP  های سرور گیمی که بازی میکنند اراییه بدند تا در قسمت تست پینگ در نرم افزار درج بشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من اینترنتم point to point هستش و پینگ 4.2.2.4 ام بین 150 تا 200 در تغییر بود و پینگ 8.8.8.8 هم بالای 200

چند روز پیش اینترنتم یک روز کامل قطع بود و به محض وصل شدنش این اتفاق افتاده:

mosledh1kmgoz1bc2g4_thumb.jpg

اون قسمت کانکشن سمت راست رو هم باز گذاشتم تا مشخص باشه نتورک دیگه ای باز نیست... الان طوری شده که سرویس کاهش پینگ استفاده میکنم پینگم خرابتر میشه و میره روی 90 =))

بالاخره GTA به راحتی قابل اجرا شد برام بدون استفاده از سرویس کاهش پینگ :D  انگار وقتی قطع بوده یه دستی به سر و گوشش کشیدن :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

من اینترنتم point to point هستش و پینگ 4.2.2.4 ام بین 150 تا 200 در تغییر بود و پینگ 8.8.8.8 هم بالای 200

چند روز پیش اینترنتم یک روز کامل قطع بود و به محض وصل شدنش این اتفاق افتاده:

mosledh1kmgoz1bc2g4_thumb.jpg

اون قسمت کانکشن سمت راست رو هم باز گذاشتم تا مشخص باشه نتورک دیگه ای باز نیست... الان طوری شده که سرویس کاهش پینگ استفاده میکنم پینگم خرابتر میشه و میره روی 90 =))

بالاخره GTA به راحتی قابل اجرا شد برام بدون استفاده از سرویس کاهش پینگ :D انگار وقتی قطع بوده یه دستی به سر و گوشش کشیدن :دی

سلام فرجام عزیز میشه بگی تعرفه این اینترنت چجوریه و شما ماهی چند میدید؟نامحدوده؟یکجا خوندم هزینه اولیش حدود 400هزار تومان هست و راجب تعرفه ماهیانش ننوشته بودند.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام فرجام عزیز میشه بگی تعرفه این اینترنت چجوریه و شما ماهی چند میدید؟نامحدوده؟یکجا خوندم هزینه اولیش حدود 400هزار تومان هست و راجب تعرفه ماهیانش ننوشته بودند.

سلام امیر جان

هزینه را اندازیش که همون حدودیه که گفتی و قیمت تعرفه هاش هیچ فرقی با تعرفه های ADSL نداره و در واقع تعرفه ها یکی هستن اما شما بصورت P2P سرویس رو استفاده میکنی

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام خدمت دوستان گرامی .

همانطور که احتمالا میدونید یکی از اولین ملزومات آنلاین بازی کردن داشتن Nat Type بصورت Open هست .

اینترنت های ما اکثرا دارای نت تایپ باز هستند اما مشکل اونجایی شروع میشه که میرسیم به بحث پینگ تایم !

ما برای کاهش پینگ تایم های نجومی اینترنت خودمون نیاز به خرید سرویس های کاهش پینگ داریم ! این سرویس های خوب عمل میکنن و پینگ تایم رو به اندازه چشمگیری کاهش میدهند اما مشکل اصلی اینجاست که تقریبا همه این سرویس ها دارای Nat Type نوع 3 یعنی Strict هستند که بدترین نوع کانکشن رو در بازی های آنلاین بوجود میارن !

برخی از این مشکلات عبارتند از ! عدم پیدا کردن هم تیمی در بازی هایی که دارای Matchmaking هستند ! یا تاخیر بسیار زیاد در پیدا کردن آن

عدم توان چت بصورت صوتی با بازیکنان دیگر 

و ............

متاسفانه تمام سرویس هایی که من تا بحال تست کردم دارای نت تایپ نوع 3 هستند .

هدف از ایجاد این تاپیک اینه که اگر شما سرویس کاهش پنگی رو میشناسید که این مشکل رو نداشته باشه معرفی کنید تا ما هم استفاده کنیم .

ممنون .

لینک به دیدگاه

سلام من مدتیه بتلفیلد 4 بازی میکنم و پینگم همیشه

بالای 150 هست تا 250

انتی ویروس فایروال هم ندارم مال ویندوزم بستم

چه نرم افزار هایی کمک به پینگ میکنن

نرم افزار cfosespeed رو نصب کردم پینگم بد تر شد به جای بهتر ...

ویندوز 10 به نظر شما الان مناسبه برای گیم ؟!

لینک به دیدگاه

سلام پینگ چیزی نیست که با نرم افزار درست بشه اونم پینگ ما ایرانی ها منم نرم افزار رو قبلا تست کردم خداییش نمیدونم تاثیر داشت یا نه اما شما پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو بگیر و پینگ باتل لاگ رو بگیر با سرور مثلا المان ببین به کدوم نزدیکتر بعد یک راهکار اینه که مودم رو ریست کنی پینگ بگیری ببینی کی بهت یک گذرگاه خوب میده ...این کلا شانسیه!پریروز پیگ 109 با سرور المان رو بهم داد که با کاهش پیگ اینقدر نمیداد! تریس گرفتم دیدم گذرگاه فرانکفورته:دی دو سه ماه پینگ درست ندارم...

راه دیگه بهتر و موثر تر و گرانتر! خرید اکانت کاهش پینگ هست...

اما کلا پینگ 170 هم خوبه من اکثر اوقات 160 تا 190 رو خوب میرم پاکت لاست نباشه کیفم با 210 هم کوکه!

لینک به دیدگاه

منم بازی میکنم نسبتا راحتم اما ادمین کیکم میکنه حتی با اینکه خوب کیل میگرفتم کیکم کرد.خب این کاری که میگی اموزشش رو بزار مینگ گرفتم رو بلدم چه جوری گذرگاه میزارید متوجه نمیشم

ویرایش شده توسط sasan999
لینک به دیدگاه

در بحث کاهش پینگ در خارج  نرم افزار هایی هست  مثل cfosespeed  که میاد ترافیک لن شما رو مدیریت میکه و Tcp Delay  رو کم میکنه . یا مادربورد هایی که این قابلیت رو دارند مثل چیپ های Killer

ولی در ایران این دیگه معنایی نداره به دلیل اینکه مشکل از جای دیگه هست .

البته اون مورد اول ثاثیر داره مثلا طرف پینگش 30 تا 50 هست یا  100 یا هر عدد دیگه ای در حالت عادی و میبینید یک نرم افزار میاد به طور خودکار از ترافیک شبکه استفاده میکنه بیش از حد و یا غیر اصولی  اینجاست که Killer lan  و نرم افزار های مدیریت به کار میاد .

البته این رو  هم در نظر داشته باشید راه های موثر در اصل با تانل کردن دیتا کاربر هست   نمونه های خارجی  Pingzaper  و wtf fast    ولی این نرم افزار ها در ایران کاربرد ندارند  به دلیل اینکه سرور در ایران ندارند .

امیدوارم مفید بوده باشه .

لینک به دیدگاه

الان میشه به من بگین چی کار کنم.

الان میگن تبلیغ میکنی  :D

اینجا برو .

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=37989#entry446096

لینک نرم افزار اختصاصی  رو هم براتون پخ میکنم .

لینک به دیدگاه

الان میشه به من بگین چی کار کنم.

اکانت کاهش پینگ از معین بخر سرورهاش خوبن استفاده میکنم 

پینگ خیلی خوب میشه  :D

لینک به دیدگاه

با توجه به اینکه اقا معین اکانت تست نمیدن دوستانی که خریدن پینگ قبل و بعدشون رو بگن

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه
بچه ها یک سوال کیفیت خط بنده چطور است؟

post-18126-0-86060700-1451813622_thumb.jpg

اگه خوب نیست چی کار کنم؟
و یک سوال سیم تلفن که داری چند رنگ مختطف است باید کدوم وصل سیم اصلی بیرون بشه؟الان من سیم نقره ای و سیم سیاه رو وصل کردم به سیمی که از بیرون میاد
ممنون
موفق باشین :x

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

خط شما میشه گفت وضعیت نرمالی داره 

کلا خط 11 مگ کشش داره که روی 9 مگ بسته شده که در نتیجه SNR 15 رو گرفته ای میشه گفت قابل قبوله اما نه به صورت یک خط کیفیت بالا

آپلود هم تا 2 مگ کشش داره که 380 بسته شده یعنی یک چیزی از 256 بالاتر.که SNR 39 گرفته ای که قابل قبوله پایداره

حالا اگر واقعا 9 مگ سرعت داری چیزی حدود 1500~تا 1800 کیلو در ثانیه که هیچ اگر نداری میتونی درخواست بدی به بخش فنی که لاین پروفایل رو کمی کمتر کنن تا پایداری خط بالا بره SNR بیشتر بشه.

در مورد رنگ سر خط اونو مخابرات تعیین میکنه که بهش مختصات خط میگن.

سوال بیشتر در خدمتم :x

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

کلا خط 11 مگ کشش داره که روی 9 مگ بسته شده که در نتیجه SNR 15 رو گرفته ای میشه گفت قابل قبوله اما نه به صورت یک خط کیفیت بالا

آپلود هم تا 2 مگ کشش داره که 380 بسته شده یعنی یک چیزی از 256 بالاتر.که SNR 39 گرفته ای که قابل قبوله پایداره

حالا اگر واقعا 9 مگ سرعت داری چیزی حدود 1500~تا 1800 کیلو در ثانیه که هیچ اگر نداری میتونی درخواست بدی به بخش فنی که لاین پروفایل رو کمی کمتر کنن تا پایداری خط بالا بره SNR بیشتر بشه.

سلام داداش

راستیش داداش الان سرعت تا 1.5 میرسه ولی وقتی کیفیت خط رو دیدم گفتم اگه بهتر کنم شاید بیشتر بشه و سرعت یکمم بالا بره

در مورد سیم من یک سیم تلفن خریدم که چندتا سیم دوباره داخل به رنگ های سیاه و آبی و زرد و سبز و یکی هم سیم نقره ای جدا که خودم سیم نقره ای و سیاه رو به سیم بیرون وصل کردم و از اون ور همین رنگ ها رو به سیم داخل اتاق که تلفن توش است وصل کردم

به نظرت درسته کاری که من کردم یا نه اشتباه است؟

مودم هم اینطوری نصب شده چون تلفن تو یک اتاق دیگه است:

post-18126-0-63728700-1451816555_thumb.jpg

ممنون از شما

موفق باشی :x :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

سلام داداش

راستیش داداش الان سرعت تا 1.5 میرسه ولی وقتی کیفیت خط رو دیدم گفتم اگه بهتر کنم شاید بیشتر بشه و سرعت یکمم بالا بره

در مورد سیم من یک سیم تلفن خریدم که چندتا سیم دوباره داخل به رنگ های سیاه و آبی و زرد و سبز و یکی هم سیم نقره ای جدا که خودم سیم نقره ای و سیاه رو به سیم بیرون وصل کردم و از اون ور همین رنگ ها رو به سیم داخل اتاق که تلفن توش است وصل کردم

به نظرت درسته کاری که من کردم یا نه اشتباه است؟

مودم هم اینطوری نصب شده چون تلفن تو یک اتاق دیگه است:

attachicon.gifD-link-ADSL-2.jpg

ممنون از شما

موفق باشی :x :x

سلام

snr خط 15 و بالاتر ایده ال محسوب میشه و خط شما هیچ ایرادی نداره

ارتباطی بین رنگ و کیفیت سیم وجود ندارد از هر رنگی  میتوانید استفاده کنید

لینک به دیدگاه

اها گرفتم چی شد نه زیاد لازم نیست حساس بشید.

اون سیم میتونید با سیم رنگی عوض کنید.

ولی در سیم کشی مهم ترین مسئله که مهمه عبور از کنار سیم برق سعی کن اطراف سیم برق تلفن رد نکنی.

طریقه وصل کردن هم خوبه دقیقا همینه داخل عکس است.

خوب وقتی تا این حد سرعت دریافت داری پس نیازی به بیشتر شدن نیست چرا چون اگر بیشتر کنی پایداری خط از بین میره پکت لاست یا از بین رفتن بسته اطلاعاتی رو برو میشی.

مقوله یک خط خوب به فاصله تا مرکز مخابرات مهمه نصب تجهیزات بهره برداری اینترت توسط شرکت ارایه دهنه مهمه  سیم کشی ساختمان مهمه از کدوم ارایه دهنده سرویس بگیرید هم مهمه اینها همه فاکتور هایی هست که میتونه یک خط خوب به ارمغان بیاره @};-

اینم وضعیت خط خودم 

از مخابرات طرح دوساله کمپین تابستانه.

سرعت دریافت بین 1000 تا 1300 کیلو در ثانیه.

post-7805-0-87022800-1451818056_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اها گرفتم چی شد نه زیاد لازم نیست حساس بشید.

اون سیم میتونید با سیم رنگی عوض کنید.

ولی در سیم کشی مهم ترین مسئله که مهمه عبور از کنار سیم برق سعی کن اطراف سیم برق تلفن رد نکنی.

طریقه وصل کردن هم خوبه دقیقا همینه داخل عکس است.

خوب وقتی تا این حد سرعت دریافت داری پس نیازی به بیشتر شدن نیست چرا چون اگر بیشتر کنی پایداری خط از بین میره پکت لاست یا از بین رفتن بسته اطلاعاتی رو برو میشی.

:-?

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از همگی الان مطئن شدم که مشکلی نداره و می تونم راحت استفاده کنم

با تشکر از همگی که کمک کردید

موفق باشین :x :x :x

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه

بچه ها یک سوال کیفیت خط بنده چطور است؟

attachicon.gif2002.jpg

اگه خوب نیست چی کار کنم؟

و یک سوال سیم تلفن که داری چند رنگ مختطف است باید کدوم وصل سیم اصلی بیرون بشه؟الان من سیم نقره ای و سیم سیاه رو وصل کردم به سیمی که از بیرون میاد

ممنون

موفق باشین :x

درود

تمامی موارد رو دوست عزیزمون توضیح دادن فقط من یه چیز کوچولو اضافه کنم که درک مطلب ساده تر شه ..

هرچی شما سرعت خط رو ببرید بالاتر .. فشار روی خط بیشتر میشه .. در نتیجه افت SNR دارید ...

SNR تا 13 قابل قبوله برای Stable یا همون پایدار موندن خط .. که برای شما 15 هست 

فقط تماس بگیرید ببینید اگر امکانش هست .. آپلود شمارو با توجه به SNR به 1024 یا 1092 تغییر بدن

سلام دوست عزیز

درود

ماشالا !

واقعا از اطلاعات کاملتون لذت بردم  @};-

چرا چون اگر بیشتر کنی پایداری خط از بین میره پکت لاست یا از بین رفتن بسته اطلاعاتی رو برو میشی. :-?

درود

منظور ایشون برمیگرده به جواب اولی که بالا دادم ..

اگر شما بیشتز از کشش خط ..یا حتی تا لب مرز قدرت خط یا همون کش خط بهش فشار بیارید .. دچار چندتا مشکل فنی میشید ..

یا پک لاست داخلی میشید ..

یا دیسکانکت های مکرر دارید

یا همه چیز اوکی هست .. تا زمانی که به خط فشار بیاد .. مثلا فایل بذاری دانلود .. سرعت دانلود به حدی برسه که کس خط پرشه .. همون موق مودم ریست میکنه .. ( اینم حاصل تجربه شخصیه که خدمتت عزض کردم )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...