رفتن به مطلب

بحث و بررسی ارتباط و پینگ در شبکه و بازی‌های آنلاین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

چجوری به این قسمت چک کردن کیفیت خط میشه دسترسی پیدا کرد؟

نرم افزاره یا تنظیم روتر

ممنون

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

درود

چجوری به این قسمت چک کردن کیفیت خط میشه دسترسی پیدا کرد؟

نرم افزاره یا تنظیم روتر

ممنون

Sent from my D5503

درود

داخل مودم هست .. بستگی به برند داره که کجا باشه

من Zyxel - Dlink - TP-link رو بلدم . 

شما برند بفرمایید شاید بتونم کمک کنم

لینک به دیدگاه

درود

داخل مودم هست .. بستگی به برند داره که کجا باشه

من Zyxel - Dlink - TP-link رو بلدم .

شما برند بفرمایید شاید بتونم کمک کنم

TP-link

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

ADSL Line Status SHOWTIME.L0 ADSL Mode G992.5 Up Stream 1114 kbps Down Stream 2047 kbps Attenuation Down Stream(db) 22 Attenuation Up Stream(db) 11 SNR Margin Down Stream(db) 38.3 SNR Margin Up Stream(db) 6.5 Attainable Down Rate 21052 kbps Attainable Up Rate 1114 kbps Vendor ID RETK Firmware Version 2920bc12 CRC Errors 0 Up Stream BER 0e-7 Down Stream BER 0e-7 Up Output Power 12 Down Output Power 19 Down Stream ES 0 Up Stream ES 0 Down Stream SES 0 Up Stream SES 0 Down Stream UAS 0 Up Stream UAS 0

با اجازه صاحب تاپیک :

دوستان وضعیت خط من اینه مشکل اینه که نت هی ریست میشه یعنی هم چراق ADSL و هم چراغ نت به پشتیبانی ام زنگ میزنن میگن مشکل شیم کشی داخلیه در صورتی که من روکار و مستقیم به مودم وصله خواستم بدونم کیفیت خط مشکلی چیزی داره؟

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه

بچه ها یک سوال کیفیت خط بنده چطور است؟

attachicon.gif2002.jpg

اگه خوب نیست چی کار کنم؟

و یک سوال سیم تلفن که داری چند رنگ مختطف است باید کدوم وصل سیم اصلی بیرون بشه؟الان من سیم نقره ای و سیم سیاه رو وصل کردم به سیمی که از بیرون میاد

ممنون

موفق باشین :x

شما وضعیت خطتت خوبه

بعضی از مودمها قابلیت این رو دارند که نویز رو بشه کم زیاد کرد با وارد شدن به صفحه ی تنظیمات مودم در بخش Stability Adjustment (ADSL)

میتونید نویز رو کم و زیاد کنید به صورتی که 10عدد مثبت و 10عدد منفی وجود داره همش رو تست کنید  تا  وضعیت قابل قبولی بگیرید

البته اگه مودمتون این امکان رو داشته باشه

ویرایش شده توسط Lord_Crusader
لینک به دیدگاه

شما وضعیت خطتت خوبه

بعضی از مودمها قابلیت این رو دارند که نویز رو بشه کم زیاد کرد با وارد شدن به صفحه ی تنظیمات مودم در بخش Stability Adjustment (ADSL)

میتونید نویز رو کم و زیاد کنید به صورتی که 10عدد مثبت و 10عدد منفی وجود داره همش رو تست کنید  تا  وضعیت قابل قبولی بگیرید

البته اگه مودمتون این امکان رو داشته باشه

سلام

خیلی ممنون از شما ولی بدشانسی این گزینه نبود و نتونستم پیدا کنم

موفق باشی :x :x

درود

تمامی موارد رو دوست عزیزمون توضیح دادن فقط من یه چیز کوچولو اضافه کنم که درک مطلب ساده تر شه ..

هرچی شما سرعت خط رو ببرید بالاتر .. فشار روی خط بیشتر میشه .. در نتیجه افت SNR دارید ...

SNR تا 13 قابل قبوله برای Stable یا همون پایدار موندن خط .. که برای شما 15 هست 

فقط تماس بگیرید ببینید اگر امکانش هست .. آپلود شمارو با توجه به SNR به 1024 یا 1092 تغییر بدن

درود

ماشالا !

واقعا از اطلاعات کاملتون لذت بردم  @};-

درود

منظور ایشون برمیگرده به جواب اولی که بالا دادم ..

اگر شما بیشتز از کشش خط ..یا حتی تا لب مرز قدرت خط یا همون کش خط بهش فشار بیارید .. دچار چندتا مشکل فنی میشید ..

یا پک لاست داخلی میشید ..

یا دیسکانکت های مکرر دارید

یا همه چیز اوکی هست .. تا زمانی که به خط فشار بیاد .. مثلا فایل بذاری دانلود .. سرعت دانلود به حدی برسه که کس خط پرشه .. همون موق مودم ریست میکنه .. ( اینم حاصل تجربه شخصیه که خدمتت عزض کردم )

ممنون از شما فقط یک سوال تماس بگیرم و دقیق چی بگم میشه راهنمایم بکنی

موفق باشی @};-

لینک به دیدگاه

سلام

موفق باشی @};-

درود

با پشتیبانی صحبت کنید ..

بپرسید امکان داره ..مقداره Upstream ( آپ استیریم ) رو توی پروفایلتون افزایش بدن .

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

سلام

خیلی ممنون از شما ولی بدشانسی این گزینه نبود و نتونستم پیدا کنم

موفق باشی :x :x

موفق باشی @};-

البته قبلش یه گزینه هست به اسمdynamic lineکه باید غیر فعال بشه

tp linkیه مارک درپیته به نظرم مودمت رو تعویض کن

من سیم کشی ساختمون رو یک ماه پیش عوض کردم خط تلفنم 15متر بود الان شده 1متر اسپلینتر نو گرفتم هیچکدوم تاثیر نداشت تا اینکه  مودم خریدم

http://uupload.ir/files/xc97_untitled.png

ویرایش شده توسط Lord_Crusader
لینک به دیدگاه

سلام من snr margin حدود 30 تا 40 هست

سرعتم از 500 بالاتر نميره و پينگم تو سرور هاي ايران حدود 35 تا 40 هست

چرا؟

لینک به دیدگاه

من سیم کشی ساختمون رو یک ماه پیش عوض کردم خط تلفنم 15متر بود الان شده 1متر اسپلینتر نو گرفتم هیچکدوم تاثیر نداشت تا اینکه  مودم خریدم

والا مودل مودم من D-Link DSL-2750U New N300 ADSL2+ Wireless Router است که ازش راضی ام

ممنون از شما که وقتتو برای کمک به من گذاشتی :x

میگم این گزینه dynamic line لاین گذاشت؟

لینک به دیدگاه

سلام من snr margin حدود 30 تا 40 هست

سرعتم از 500 بالاتر نميره و پينگم تو سرور هاي ايران حدود 35 تا 40 هست

چرا؟

دوست خوب مگه هرکی اس ان ار بالا داشت سرعت خوبه نه این یک گزینه جهت دیدن نویز خط هست

signal to nosie rate

یعنی سیگنالی که از طرف مخابرات به  سمت مودم ارسال میشه چقدر تلفات داره :D

بهترین اعداد هم مربوط به خط های نوری است.پس باید خط های نوری سرعت بالا داشته باشن خیر اکثر عزیزانی که خط نوری دارن الان اکثرا تا 2 مگ بیشتر قدرت دریافت ندارن اونم بستگی به هانت پست نوری سمت محله شون داره.

پینک هم  یعنی یک بسته چقدر زمان میبره ارسال بشه دریافت بشه اما مهم مسیر عبور خط اینترنت شما و اتصال به کدوم سرور است تا تعیین سرعت بشه.

در کل سرت درد نیارم فقط فقط سرعت بستگی به نصب تجهیزات بهره برداری اینترنت برای شما است.که تعیین میکنه شما توسط چه پورت با چه سرعتی از کدام درگاه عبور کنی به دهکده جهانی نصب بشید. :(  :(

درود

با پشتیبانی صحبت کنید ..

بپرسید امکان داره ..مقداره Upstream ( آپ استیریم ) رو توی پروفایلتون افزایش بدن .

با توجه به محدودیت مشترک از سوی پشتیبانی جهت درخواست های خارج از دسترسی.

کلا لاین پروفایل مربوط به مرکز ارایه دهنده اینترنت است که اونم به سختی لاین پروفایل دست کاری میکنن مگر در زمان مشکل جهت پایداری خط یا محدودیت خط

چرا چون اون فردی بخواد تغییرات رو انجام بده باید با دادن یک سری اعداد معیار های خاص تا موفق بشه از سمت مودم شما جواب دریافت کنه و اینجاست که کسی حال اینو نداره بشین این مقادیر رو دستکاری کنه مگر اینقدر پیگیر شید.....تــــــــــــــــا شاید فرجی بشه

لینک به دیدگاه

درود

دوستان وضعیت خط من اینه خوبه یا بده؟؟

b77b338419f5ef8351b41d25ee27449c.jpg

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

درود

دوستان وضعیت خط من اینه خوبه یا بده؟؟

b77b338419f5ef8351b41d25ee27449c.jpg

Sent from my D5503

بد

حتی ممکنه قطعی داشته باشی

به طور کلی down streamنباید کمتر از 11باشه کمتر از 7یعنی خیلی وضعیت خرابه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

ببینید سرویس دهنده adsl شما یک ایپی پویا دراختیار شما قرارمیده شما میتونید n پورت رو روی ایپی nat کنید و شما صاحب اختیار هستید 

ولی سرویس دهنده های کاهش پینگ چون از ایپی اشتراکی برای همه کاربران استفاده میکنند قابلیت nat کردن یک پورت رو برای دو یا چند کاربر به صورت همزمان ندارن یعنی چنین چیزی عملا امکان پذیر نیست 

تنها راه حل مناسب برای شما تهیه سرویس کاهش پینگ اختصاصی هست میتونید پ.خ بدید تا راهنماییتون کنم  @};-

لینک به دیدگاه

یکی از مشکلاتی که من رو از کنسول ها فراری داد(چون صرفا گنسول رو برا مولتی خریده بودم)همین مشکل وحشتناک بود

sent from my Lumia 730 Dual SIM with Windows 10 Mobile

لینک به دیدگاه

منم این مشکل دارم 

همه سرویس ها چک کردم اما نشد که نشد 

لینک به دیدگاه

شما وارد تنظیمات مودمت شو و IPکامپیوتر یا کنسولت هر چی که هست رو وارد DMZبکن(کاری به IP publicندارم بلکه IPکه خود مودم میده که برای کامپیوتر 99درصد مواقع 192.168.1.2هستش)

DMZتمامی پورت ها رو باز میکنه وopen nat typeمیشه اما امکان هک بسیار بالا میره برای کامپیوتر بسیار خطرناکه ولی برای کنسول خیر

اینکه گزینه ی DMZکجای مودتون هست خودتون باید پیدا کنید

کسایی که بدون کاهش پینگ این مشکل رو دارند باید مودمشون رو تعویض کنند همین روش بالا هم امکان داره جواب نده

post-19769-0-80055300-1451862269_thumb.png

لینک به دیدگاه

با توجه به محدودیت مشترک از سوی پشتیبانی جهت درخواست های خارج از دسترسی.

کلا لاین پروفایل مربوط به مرکز ارایه دهنده اینترنت است که اونم به سختی لاین پروفایل دست کاری میکنن مگر در زمان مشکل جهت پایداری خط یا محدودیت خط

چرا چون اون فردی بخواد تغییرات رو انجام بده باید با دادن یک سری اعداد معیار های خاص تا موفق بشه از سمت مودم شما جواب دریافت کنه و اینجاست که کسی حال اینو نداره بشین این مقادیر رو دستکاری کنه مگر اینقدر پیگیر شید.....تــــــــــــــــا شاید فرجی بشه

درود

بله بعضی از ISP ها چند تا پروفایل از پیش تایین شده دارند که برای شما ست میکنن .. و هرکدوم جوابگو بود براتون روی خط میبندن ..

من خودم سرعت خطم توی امضاء هست .. کلی تست زدم تااین پروفایل روی خطم Stable شد

لینک به دیدگاه

سرعت اینترنتم 256 هست لطفا بگید شرایطش چطوره؟؟؟؟؟

i53ri58ciwtj7bb1him8.png

کاملا مناسب و خوب هست ، مخصوصا SNR آپلودتون 60 کامل هست و عالی هست ، البته بخشی از این کیفیت خوب به علت سرعت نه چندان بالای آپلود هست ( برای بازی های آنلاین همین سرعت هم کافی هست )

لینک به دیدگاه

کاملا مناسب و خوب هست ، مخصوصا SNR آپلودتون 60 کامل هست و عالی هست ، البته بخشی از این کیفیت خوب به علت سرعت نه چندان بالای آپلود هست ( برای بازی های آنلاین همین سرعت هم کافی هست )

یعنی تو بازی آنلاین کیفت خوبی دارم؟؟

البته هرچند سونی ps3 مو بن کرده فرقی نمیکنه آنلاین بازی کردن یا نکردن

ضممنا اینترنتم نامحدود هستش آیا فرقی داره تو کیفت با غیر نامحدود؟

لینک به دیدگاه

اینکه پینگ پایین داشته باشین یا قطعی نداشته باشین به ISp هم مربوط میشه ولی حداقل میتونید مطمئن باشید که مشکلی در ارتباط بین مودم با مرکز مخابراتی ندارین و اگه مشکلی مثل تایم اوت و غیره پیش بیاد مشکل از اون طرف هست و نه شما .

و در ضمن محدود و نامحدود نباید فرقی داشته باشه ولی بسته به شرکت سرویس دنده ممکنه تو یکی از این حالت ها پینگ بهتری داشته باشین ، معمولا اینترنت نامحدود تا جایی که من تو نظرات خوندم پینگ خوبی دارن البته این به این معنی نیستش که محدود ها پینگ بدی داشته باشن ، ممکن هست برای شخصی اینترنت محدود سرعت و پینگ و کیفیت بهتری داشته باشه .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

خط من چطوره؟

آپلودم خیلی پایین نیست؟

6l9dxzw8rpk62upyrw57.png

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

snr تون لب مرز هست نمیدونم چرا ، سرعت آپلودتون هم به نسبت دانلودتون خوب هست ( 1 مگ آپلود و 4 مگ دانلود )

از اون طرف attn تون هم  کم هست مخصوصا برای آپلود و این خیلی خوبه .

شاید اگه سرعت آپلودتون پایین تر بیاد snr بهتر بشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...