رفتن به مطلب

مشکل بسیار عجیب مانیتور

M4ST3R
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

امروز بنده داشتم یوتیوب ویدئو نگاه میکردم اتفاقی پیش اومد یک ساعتی پشت سیستم نبودم بعد اومدم دیدم به شکل عجیبی مانیتور اینجوری شده:

http://s16.picofile.com/file/8411103984/IMG_20201017_110227.jpg

اینکه از مانیتور هم هست معلومه چون سیستم هم که خاموشه هم روشن بازم این مشکل هست انگار تو مانیتور حک شده! تا حالا همچین چیزی ندیده بودم! توی پس زمینه های تیر تر هم واضح تره! در ضمن حالت چشمک زن هم داره!

آیا قابل تعمیره یا ممکنه به مرور زمان بره؟ کسی از دوستان همچین مشکلی تا حالا براش پیش اومده؟

ویرایش شده توسط M4ST3R
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، M4ST3R گفته است :

سلام

امروز بنده داشتم یوتیوب ویدئو نگاه میکردم اتفاقی پیش اومد یک ساعتی پشت سیستم نبودم بعد اومدم دیدم به شکل عجیبی مانیتور اینجوری شده:

http://s16.picofile.com/file/8411103984/IMG_20201017_110227.jpg

اینکه از مانیتور هم هست معلومه چون سیستم هم که خاموشه هم روشن بازم این مشکل هست انگار تو مانیتور حک شده! تا حالا همچین چیزی ندیده بودم! توی پس زمینه های تیر تر هم واضح تره! در ضمن حالت چشمک زن هم داره!

آیا قابل تعمیره یا ممکنه به مرور زمان بره؟ کسی از دوستان همچین مشکلی تا حالا براش پیش اومده؟

مدل مانیتور چیه ؟
متن تصویر چیه ؟

لینک به دیدگاه

به این مشکل میگن برنینگ هیچ وقت نباید تصویر ثابت برای مدت طولانی بزارید و قابل تعمیر هم نیست یعنی باید عوض بشه اگه گارانتی داره بفرستید گارانتی. از این انیمیت های RGB به مدت چند ساعت پخش کنید تا حد زیادی درست میشه.

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

به این مشکل میگن برنینگ هیچ وقت نباید تصویر ثابت برای مدت طولانی بزارید و قابل تعمیر هم نیست یعنی باید عوض بشه اگه گارانتی داره بفرستید گارانتی. از این انیمیت های RGB به مدت چند ساعت پخش کنید تا حد زیادی درست میشه.

برای همه ی مانیتور ها این اتفاق میتونه بیوفته؟

من مواقعی که با مانیتور کاری ندارم دکمه ی خاموشش رو میزنم، اما به برق وصله، و سیستم هم روشنه، این کار از این مشکل جلوگیری میکنه؟

ممنونم.

لینک به دیدگاه

screensaver برا همینه دیگه.

البته داخل بازی فعال نمیشه

بهتر مدت طولانی رو صفحه ثابت میخواین برید به کاری برسید مانیتور رو خاموش کنید یا اگر کار مهمی انجام نمیدادین sleep کنید 

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، HosseinRF گفته است :

برای همه ی مانیتور ها این اتفاق میتونه بیوفته؟

من مواقعی که با مانیتور کاری ندارم دکمه ی خاموشش رو میزنم، اما به برق وصله، و سیستم هم روشنه، این کار از این مشکل جلوگیری میکنه؟

ممنونم.

بله برای همه مانیتورها پیش میاد معمولا برای مانیتورهای بالای 3 سال بیشتر عمر دارن رخ میده.

بله وقتی مانیتور کاری ندارین حتما خاموش کنید یا اسکرین سیور استفاده کنید. 

لینک به دیدگاه

خوشبختانه رفع شد مشکل! تشکر از همه دوستان

البته فکر نکنم از ثابت بودن صفحه باشه، شده بنده 7-8 ساعت کاری برام پیش اومده باشه و مشکلی هیچ وقت پیش نیومده(اینکه چرا از اسکرین سیور و حالت اسلیپ استفاده نمیکنم اینکه چون یک بار همین ویندوز 10 سیستم رفت اسلیپ چوری مشکل رجیستری پیدا کرده بود که مجبور شدم کلا هارد درایور ویندوز رو فرمت کنم!)

احتمالا موس رو کناره لینک پیش نمایش ویدئو بعدی بوده و هی به حساب چشمک میزده تند تند و تو این یک ساعت حسابی مانیتور رو از خجالت در آورده!

حالا باز خوب شد کارم بیشتر طول نکشید وگرنه یه واترمارکی میشد که روی مانتیور کاملا خاموش هم دیده میشدxD

ویرایش شده توسط M4ST3R
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...