رفتن به مطلب

اتصال چند یوزر همزمان به یک سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

یه سیستم هست که با استفاده از RDS خود ویندوز، بهش ریموت میزنم، ریموت هم با استفاده از یک یوزر دیگه هست...

موقع اتصال به سیستم مrصد، یوزر پشت سیستم باید logoff کنه تا من بتونم از طریق یوزر دیگه بهش دسترسی داشته باشم و سیستم مقصد دیگه نمیشه باهاش کار کرد.

هدف اینه که سیستم مقصد با همون یوزری که هست فعال بمونه و من از طریق یوزر دیگه بهش وصل شم و کارم رو انجام بدم، بدون اینکه نیاز باشه یوزر دیگه logoff کنه.

چند تا مطلب سرچ کردم خوندم، ولی یه سریاش چند تا فایل باید نصب میکردم، ولی نتونستم انکودشون کنم و ببینم محتوی شون چیه،از ترس اینکه شاید ویروس داشته باشه، انجام ندادم...

کسی راهی بلده؟

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب ظاهرا کسی راهی نداشت، شایدم خیلیا با خوندن سوال من رفتن روی مود WTF?! و گفتن این دیگه کیه و اصلا مطلب رو نگرفتن🤣

بالاخره با تلاش های فراوان تونستم توی github راهش رو پیدا کنم.

طبق فایلی که توی این لینکه میشه سرویس termservice رو تغییر داد، این سرویس باعث میشه که موقع ریموت زدن، فقط 1 یوزر لاگین باشه و یوزر های دیگه رو غیر فعال میکنه...

این روش خیلی کاربردیه، مثلا نیازی نیست برای نصب برنامه روی یک سیستم یا تغییر دادن بخشی از اون، یوزر پشت اون سیستم بلند بشه و من بشینم پشت سیستم تا کارم رو انجام بدم، به راحتی میتونم به اون سیستم بدون اینکه کار یوزر پشت سیستم مختل بشه دسترسی پیدا کنم و کارمو انجام بدم،

حتی با برنامه RD client روی گوشی هم میشه این کار رو انجام داد...مثلا شما نشستید و یکی از سیستم های مجموعه احتیاج به انجام یه سری کار داره، خیلی راحت با سیستم جلوتون یا گوشی، به سیستمش دسترسی پیدا میکنید و راحت، بدون مختل شدن کار افراد، کارتون رو انجام میدید...

284922056_Screenshot2020-10-20113002.thumb.png.bf94411106f7df66a2bcdf78231ef000.png

همونطور که مشخصه، دو تا یوزر لاگین هستن، یکی پشت سیستم مقصد و یکی هم از طریق سیستم من، بدون اینکه کار  یوزر پشت سیستم مختل بشه...هر چند تا یوزر دیگه هم که بخوان میتونن متصل بشن...

البته اصرار من برای انجام این کار، بدلیل اینکه چند وقته مغازه شلوغه و هی بار میاد، بود. میخواستم بدون اینکه نیاز باشه برنامه حسابداری جدید بخرم، چند تا برنامه روی چند تا سیستم باز کنم و کارمو انجام بدم، از طرفی مشتری میاد و اجناسش باید فاکتور شه، از یه طرف هم فاکتور های خرید باید وارد بشه...اینجوری تمام برنامه ها روی سیستم مقصد اجرا میشه و دیتابیس اونها هم چون روی همون سیستم هست، باهم کاملا هماهنگ کار میکنن🥰

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...