رفتن به مطلب

اخبار، بحث و بررسی اینترنت شرکت مخابرات

Analyser
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 11 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

یکی می تونه من رو راهنمایی کنه الان برای من چه طور است؟ 

Screenshot_۲۰۱۸-۱۰-۰۹-۲۳-۲۳-۲۹-۳۴۱_com.android.chrome.png

زیاد از این چیزا سر رشته ندارم ولی snr شما روی 20 هستش که خیلی خوبه اونم تو این مملکت

عکس نصفه هستش و نمیشه گفت خط روی 6 مگ بسته شده یا مکس ریت 6 هستش ، فکر کنم خط روی 6 مگ بسته شده

فاصله شما با مرکز مخابراتی هم حدود 1.5 کیلومتره که اونم هر چی کمتر باشه بهتره واسه من حدود 5 کیلومتره

لینک به دیدگاه

• ارسال 1.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

یه برگه بیار روش بنویس که ما از کیفیت خیلی بد خط تلفن ناراضی هستیمو درخواست داریم که بیاید فیبر نوری کنینو از این حرفا . چند تا از همسایه ها هم پاشو امضا کنن . فقط اگه فیبر کنن فقط میتونی مخابرات بگیری .

الان کیفیت خط رو داشته باش

Screenshot_2018-02-16-12-42-42.png

لینک به دیدگاه

دوستان امروز یه مامور از مخابرات امد مودم رو سرخط وصل کردم گفت نویز خطت بالاست تو فاصله 10 متری از خونه ما یه باکس مخابرات بود گفت احتمال داره سیم ها سولفاته کرده باشن باکس رو باز کرد و سر سیم ها رو که رسوب گرفته بود قطع کرد از اول سیم ها رو لخت کرد و وصل کرد شاید کلا 20 ثانیه کارش طول کشید شکر خدا وضعیت خط خیلی بهتر شد و قطعی خط خیلی کمتر شده شاید ساعتی یک بار

قبل از سولفاته گیری از سیم ها

zai_1.jpg

بعداز سولفاته گیری از سیم ها

z9rv_2.jpg

مامور مخابرات از اصطلاح سولفاته گیری استفاده میکرد اگر شما همه راها رو تست کردید و مشکل از داخل نبود به مامور مخابرات بگید اولین باکس مخابرات نزدیک به خونتون رو سیم هاش رو برش بده لخت کنه و از نوع ببنده این مشکل به خاطر بارندگی و نفوذ آب داخل باکس پیش میاد

لینک به دیدگاه

دوستان منم  نتم 8مگ مخابرات..دقیقا مشکل استارتر رو دارم یک هفتست اعصاب واسم نزاشته هی مدام در روز قطع میشه 5دقیقه بعد وصل میشه جالبتر اینکه بیشتر موقعی که تو بازی انلاین هستم قطع میشه اما مواقع دیگه کمتر هست

این وضعیت خط . نویز زیاد هست ایا؟

scuv_asl.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

امروز پیامک قبض تلفن ثابت اومده به مبلغ 562 هزار تومن از کجا میتونم شکایت کنم؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام دوستان

استاد o.O چند دوره پرداخت نکردید ...داستانش چی هست ...اگر اشتباهی شده برید امورمشترکین یا تماس با 195

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام دوستان

یا علی 562 هزار تومان چه خبره

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

استاد o.O چند دوره پرداخت نکردید ...داستانش چی هست ...اگر اشتباهی شده برید امورمشترکین یا تماس با 195

ما 5/1 تا 7/1 هستش بدهی هم نداره اصلا فقط 482 هزار تومان اینترنت ADSL اومده که قرار بوده ماهی 40 هزار تومان بیادش که تو دوره دو ماهه میشه 80 هزار تومان ولی الان 6 برابرش اومده یعنی هزینه سرویس یکساله به صورت یکجا. الان پول یک سال رو برای دو ماه می خوان ?

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Vikings گفته است :

دوستان منم  نتم 8مگ مخابرات..دقیقا مشکل استارتر رو دارم یک هفتست اعصاب واسم نزاشته هی مدام در روز قطع میشه 5دقیقه بعد وصل میشه جالبتر اینکه بیشتر موقعی که تو بازی انلاین هستم قطع میشه اما مواقع دیگه کمتر هست

این وضعیت خط . نویز زیاد هست ایا؟

scuv_asl.jpg

؟

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

؟

زیاد سر رشته ندارم از این چیزا فقط میدونم snr زیر 10 وضعیت خوب نیست بالای 10 خوب ، بالای 20 عالی ، بالای 30 پرفکت

الان مال شما 15 هستش که خوبه مال من دور بر 6 میپلکه

فکر کنم ایراد از مخابراته ، قبلا آسیاتک بودم چون سرعت خطم خیلی پایین تر از الان بود و به طبع snr بالاتر بود حدود 13-15 ، اما وضعیت خوبی نداشتم و به خصوص روزهای تعطیل و مواقع شلوغ سرعت به شدت کاهش داشتم حدود یک سوم

زنگ میزدیم پشتیبانی  یا میگفتن مودم ببر سر خط یا خطت نویز داره ، میگفتم چرا روزهای عادی مشکلی ندارم و فقط روزهای تعطیل مشکل دارم !

تا آخر مهر هم دیده بان جشنواره گذاشته اگه کسی خواست عجله کنه ، خودم نزدیک یکساله دارم شکر خدا راضیم اوایل اذیت میکرد بعدش یکی دو بار به 195 شکایت زدم درست شد

لینک به دیدگاه

image.thumb.png.bfaf241f323412c4d24d84181af774f3.png

قبض من ?

کلاه برداری جدیده

امروز مخابرات بودم همه همین مشکل رو داشتند

رنج همه قبض ها 300 به بالا بود

لینک به دیدگاه

دوستان ببخشید یه سوال

کسی میدونه " تعویض  رانژه  پپ  خط  تلفن" یعنی چی ؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوستان من یک ماهی میشه از اینترنت مخابرات طرح غزال ? استفاده میکنم 512 با تعرفه 4 برابر سرعت (مثلا )

اوایل سرعت خوب تا 250 کیلوبایت نهایتا میرسید ولی قطعی داشت بعد از یه هفته سرعت افت شدید و قطعی زیاد داره

خطممون هم از طرح نامحدود ( طرح قبل از اینکه طرح غزال بگیرم ) نویز گرفته بود شدید و خر خر میکرد  مخابرات میگفت ایراد داخلیه و هر نصابی میومد میگفت مشکلی نداره

هنوزم نویز داریم البته تلفن بیسیم خیلی بیشتر هستش نویز گیر داشتم مشکلی نداشت تا زمانی که یکی از طبقات تلفنش قطع شده بود اومدن درست کردن مال ما الان نویز داره اسپیلیتر هم عوض کردم باز درست نشد

الان هم قطعی داریم هم سرعت پایینه هم نویز داریم (خر خر ) اینم تنظیمات مودم یکی تحلیل کنه ممنون میشم

سرعت که معلومه تنظیمش کردن رو همون 40-50 کیلوبایت ? انگار فک نکنم زنک هم بزنم کاری کنن

راستی الان یه سره دارم وصل میشم تمامی تلفن ها رو از پریز دراوردم و مودم مستقیم بدون اسپیلیتر با یه سیم از این کابل ساده های تلفن وصل شده

01234.thumb.jpg.7ab09a4776f98a031a838c29d697b46c.jpg

ویرایش شده توسط amirhoseinkqz
لینک به دیدگاه

منم این طرح رو دارم اصلا باید اینترنت مخابرات رو بندازی دور

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

منم این طرح رو دارم اصلا باید اینترنت مخابرات رو بندازی دور

از کجا بگیرم بهتره ؟

شرق تهرانم ، سرعت چندان مهم نیست در حد 100 کیلوبایت بر ثانیه یه ذره کمتر بیشتر کارم راه میفته (ولی نه دیگه 50تا بعد با این همه قطعی )

حجمش ولی برام مهمه چون زیاد مصرف داریم

اگه سایر دوستان هم میبینن مورد مناسب پیشنهاد بدن ممنون میشم

اینی که عکسش رو گذاشتم کسی استفاده کرده خوبه ؟

01114.jpg

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، amirhoseinkqz گفته است :

سلام دوستان من یک ماهی میشه از اینترنت مخابرات طرح غزال 1f644.png استفاده میکنم 512 با تعرفه 4 برابر سرعت (مثلا )

اوایل سرعت خوب تا 250 کیلوبایت نهایتا میرسید ولی قطعی داشت بعد از یه هفته سرعت افت شدید و قطعی زیاد داره

خطممون هم از طرح نامحدود ( طرح قبل از اینکه طرح غزال بگیرم ) نویز گرفته بود شدید و خر خر میکرد  مخابرات میگفت ایراد داخلیه و هر نصابی میومد میگفت مشکلی نداره

هنوزم نویز داریم البته تلفن بیسیم خیلی بیشتر هستش نویز گیر داشتم مشکلی نداشت تا زمانی که یکی از طبقات تلفنش قطع شده بود اومدن درست کردن مال ما الان نویز داره اسپیلیتر هم عوض کردم باز درست نشد

الان هم قطعی داریم هم سرعت پایینه هم نویز داریم (خر خر ) اینم تنظیمات مودم یکی تحلیل کنه ممنون میشم

سرعت که معلومه تنظیمش کردن رو همون 40-50 کیلوبایت 1f636.png انگار فک نکنم زنک هم بزنم کاری کنن

راستی الان یه سره دارم وصل میشم تمامی تلفن ها رو از پریز دراوردم و مودم مستقیم بدون اسپیلیتر با یه سیم از این کابل ساده های تلفن وصل شده

درود

مشکل کاملا از سمت سیستم خط تلفن شما است دوست عزیز

برای دریافت سیگنال مناسب، SNR Margin باید حداقل 120 الی 150 با توجه معیار (0/1dB) باشد.

از سر خط منزل چک کردید؟ اگر مشکل از سر خط همچنان پا برجا بود باید تماس بگیرید کل سیم کشی ورودی به آپارتمان یا منزل توسط مخابرات تعویض بشه!

ویرایش شده توسط RONIN021
  • لایک 3
لینک به دیدگاه

درود

طرح 4 مگ که میشه 512 کیلوبایت  دانلود رو بگیر هزینه 15 اضافی میرزه

لینک به دیدگاه

درضمن چندین ساله از مخابرات نت میگیرم چون شرکت دیگه ساپورت نمیکنه خطمونو اوایل فقط یه چند ماهی اذیت کردن و هی قطعی و کمبود سرعت حتی قطعی روزانه داشت ولی بعد چند بار تماس گرفتن مکرر و ... اومدن رسیدگی کردن و الان هیچ مشکلی نداره احتمالا بخاطر سیمکشی منزل یا  خط و اینچیزاست.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، RONIN021 گفته است :

درود

مشکل کاملا از سمت سیستم خط تلفن شما است دوست عزیز

برای دریافت سیگنال مناسب، SNR Margin باید حداقل 120 الی 150 با توجه معیار (0/1dB) باشد.

از سر خط منزل چک کردید؟ اگر مشکل از سر خط همچنان پا برجا بود باید تماس بگیرید کل سیم کشی ورودی به آپارتمان یا منزل توسط مخابرات تعویض بشه!

سلام راستیش دو نفر اومدن نفر اول برای اینکه خط یکی از طبقات قطع بود اومد وصلش کنه تا قبل از این موضوع من مشکلی نداشتم ولی بعد از اون تاریخ نویز داریم نفر بعدی که اومد چک کرد خودمون هم چک کردیم سیم تلفن طبقات البته نفر دوم سیم اصلی که از خیابون هم میاد رو نگاهی کرد حالا نمیدونم چیزی فهمید یا نه ولی چند بار به 117 زنگ زدیم میگن ایراد داخلیه یعنی تا دم درب تلفن مشکلی نداره

اینم تنظیمات با اسپیلتر که دوباره گرفتم بازهم هیچ تلفنی وصل نیست فقط مودم وصل شده

این محدوده سرعت هم مربوط به خودمون میشه یا مخابرات اذیت میکنه ؟

0124.jpg

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درضمن چندین ساله از مخابرات نت میگیرم چون شرکت دیگه ساپورت نمیکنه خطمونو اوایل فقط یه چند ماهی اذیت کردن و هی قطعی و کمبود سرعت حتی قطعی روزانه داشت ولی بعد چند بار تماس گرفتن مکرر و ... اومدن رسیدگی کردن و الان هیچ مشکلی نداره احتمالا بخاطر سیمکشی منزل یا  خط و اینچیزاست.

فرمایشات شما درست ولی فعلا همین طرح با سرعت 512 چهار برابر هم فعلا به ما نمیرسه نهایت 50-60 تاست با قطعی های فراوون اگه مشکل حل بشه همین هم من رو بسته چون میاد رو محدود 100 کیلوبایت دانلود که خوبه فقط یه سوال این طرح غزاله یکسالس ؟! 40گیگ حجم بین الملل ماهیانه یعنی 480 در سال ؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، amirhoseinkqz گفته است :

سلام راستیش دو نفر اومدن نفر اول برای اینکه خط یکی از طبقات قطع بود اومد وصلش کنه تا قبل از این موضوع من مشکلی نداشتم ولی بعد از اون تاریخ نویز داریم نفر بعدی که اومد چک کرد خودمون هم چک کردیم سیم تلفن طبقات البته نفر دوم سیم اصلی که از خیابون هم میاد رو نگاهی کرد حالا نمیدونم چیزی فهمید یا نه ولی چند بار به 117 زنگ زدیم میگن ایراد داخلیه یعنی تا دم درب تلفن مشکلی نداره

اینم تنظیمات با اسپیلتر که دوباره گرفتم بازهم هیچ تلفنی وصل نیست فقط مودم وصل شده

اگر از جعبه‌تقسیم مخابرات تا منزل شما کابل‌ها مشکلی نداشته باشند کار شما راحت است و تنها کاری که باید انجام بدید گرفتن چند متر (بسته به فاصله تا داخل واحد) کابل تلفن است. بعد از اون از سر خط  منزل به کابل اصلی تلفن متصل کنید.

ویرایش شده توسط RONIN021
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، amirhoseinkqz گفته است :

عرض ادب راستش ازین عکس و این دان استریم و اپ استریم سر درنمیارم نمیدونم چی به چیه..ولی مخابرات گمون نمیکنم سرعت را دستگاری بکنه یا کم بکنه .

کاری نداره که عیب یابیش داداش.شما اگه تلفنت نویز داره برو از اولین پریزی که به خط تلفن وصله چک کن اگر اولین پریز هم نویز داره برو دم در و اونجایی که سیمی که از جعبه خطهای کوچه اومده به خونتون رو سیمهارو از سیمکشی تلفن ساختمان جدا کن و وصل کن به تلفن ببین نویز داره یا نه اگر بازم نویز داشته باشه همون جا بزنگ به پشتیبانی بگو بیان خودشون ببینن اگر هم اونجا نویز نبود و مودم رو هم که وصل کردی سرعت نتت اوکی بود سیم ساختمانو به سیم تلفن جعبه خطها وصل کن و بیا اولین پریز رو وصل کن اگر نویز داره پریز رو از جعبش در بیار و سیمی که ادامه رفته به پریزای دیگه رو یکیشو در بیار و باز چک کن ببین نویز داره یا نه اگر نویز نداشت یعنی بعد از اون پریز سیمکشی اتصالی چیزی داره ..هی به همین ترتیب چک کن تا مشکل و مسیر سیم پریز به پریز مشکل دار رو پیدا کن.سیمای تلفن هم برق خیلی ضعیفی داره که اصلا خطر نداره.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، RONIN021 گفته است :

اگر از جعبه‌تقسیم مخابرات تا منزل شما کابل‌ها مشکلی نداشته باشند کار شما راحت است و تنها کاری که باید انجام بدید گرفتن چند متر (بسته به فاصله تا داخل واحد) کابل تلفن است. بعد از اون از سر خط  منزل به کابل اصلی تلفن متصل کنید.

میشه قبل از خریدن کابل تست کرد که اوکی میشه یا خیر ؟ چون ما تلفن رو پایینم تست زدیم سیم رو دو شاخه کردیم متصل کردیم به دو سیم تلفن باز هم نویز داشت اون رو منظورتونه یا مورد دیگه ای باید عوض بشه

اگه کسی اومد بگم دقیقا چی رو تست کنه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...