رفتن به مطلب

اخبار، بحث و بررسی اینترنت شرکت مخابرات

Analyser
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

همچین مشکلی رو همکارم تو پروژه ساختمانی داشتند و 4-5 بار هم از اسفند 1394 تا هفته پیش از مخابرات اومدن برا تعمیر و عیب یابی که آخرسر گفتن باید نوع سرویستون رو عوض کنیم از 2 مگ تبدیل کردن به 512، تا حدودی خوب شده ولی باز همچنان مشکل پابرجاست. اینترنت رو هم از مخابرات گرفتن

سلام.. اتفاقا منم تا وقتی 512 بود هیچ  مشکلی نداشت از وقتی که 1 مگ گرفتم اینطوری شد

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • ارسال 1.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

با سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی این انجمن.

وقت دوستان رو نمیگیرم !

من یک شماره تلفن ثابت درخواست دادم که امروز وصل شد و هدفم فقط و فقط برای استفاده از اینترنت با سرعت بالا بود.

کارمند مخابرات که امروز آمده بود برای وصل کردن خط میگفت که خط شما روی فیبر نوری هست و فقط می تونید از خود مخابرات خدمات اینترنت بگیرید و هیچ شرکتی نمی تواند به شما خدمات دهد !

همچنین می گفت مرکز فیبر نوری از منزل شما 200 متر بیشتر فاصله ندارد و سرعتتون بالا هست !

نظر دوستان در این مورد چیست ؟

اینترنت مخابرات خوب هست ؟

ضمنا مگه میشه شرکت دیگری نتونه به من خدمات بده ؟ میتونم شکایت کنم از مخابرات ؟ چون خطی به من دادن که روش فیبر نوری هست و من درخواست چنین خطی ندادم.

شاد و سلامت باشید.

ممنونم.

لینک به دیدگاه

داداش این دیگه مشورت کردن ....نداره ..... خط شما DLC  هست و باید از مخابرات سرویس بگیرید ...خوب یا بد بودنش هم باید تست کنید ......در بحث شکایت هم اصلا بهش فکر نکن چه بخوای که عملی کنی...هیچ کاری صورت نمیدن ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تو شهر ما بنظرم بهترین اینترنت رو چه از نظر قیمت چه از سرعت مخابرات استان اصفهان میده...!  ^_^

بعدم فیبر نوری که خوبه باید خوشحال باشید ... اینکه میگه مخابرات فقط می تونید بگیرید احتمالا بخاطر این هست که دیگر شرکت ها نمی تونند رو فیبر نوری خدمات بدن تو شهر تون...  :-?

البته این نظر منه شاید اشتباه باشه منتظر بشین بقیه که اطلاعات دقیقتر و بهتری دارند نظر بدن ^_^

لینک به دیدگاه

درود

تو شهر ما بنظرم بهترین اینترنت رو چه از نظر قیمت چه از سرعت مخابرات استان اصفهان میده...! ^_^

بعدم فیبر نوری که خوبه باید خوشحال باشید ... اینکه میگه مخابرات فقط می تونید بگیرید احتمالا بخاطر این هست که دیگر شرکت ها نمی تونند رو فیبر نوری خدمات بدن تو شهر تون... :-?

البته این نظر منه شاید اشتباه باشه منتظر بشین بقیه که اطلاعات دقیقتر و بهتری دارند نظر بدن ^_^

چرا باید بخاطر فیبر نوری بودن خوشحال بود ؟چون مال منم فیبر نوری هست

!Dictator!

لینک به دیدگاه

بله منم متاسفانه با مخابرات گیر افتادم و چون نوری هستیم فقط باید از خودشون سرویس بگیریم که اصلا هم از سرویسشون راضی نیستم , قبل از اینکه منطقه ما رو نوری کنن پارس آنلاین بودم و خیلی راضی بودم ولی الان اصلا خوب نیست مخصوصا اینکه دانلود شبانش محدوده چه از نظر حجم چه از نظر سرعت

لینک به دیدگاه

فیبر نوری از لحاظ کیفیت خط خیلی سر تر از مسی هست.

تا جایی که میدونم خود مخابرات پروت هایی که فیبرنوری هستش رو به شرکت ها اجاره نمیده.

ضمنا فیبر نوری از لحاظ فاصله تا مرکز مخابراتی نسبت به مسی خیلی فرق داره و تقریبا میشه گفت فاصله تو کیفیت خط تاثیری نداره.

مخابرات های وب و پارس انلاین رو دارم ولی از لحاظ کیفیت سرویس فقط مخابرات خوبه. ولی واسه دانلود های وب. پارس افلاینم فقط وقتی بقیه خط ها به شمکل بخورن استفاده میکنم. یعنی کلا به هیچ دردی نمیخوره.

لینک به دیدگاه

منم همین مشکلو دارم.چند ساله رو مخابرات دارم.

چند وقت پیش خواستم تغییرش بدم به شاتل ولی گفتن فقط از مخابرات میتونی سرویس بگیری

یعنی مشکل از ISP های دیگه س که فیبر نوری نمیتونن سرویس بدن؟ امکانش هست در آینده بتونن؟

لینک به دیدگاه

بله شرکت هایی مثل شاتل و پارس انلاین دارن سعی میکنن سرویس فیبر نوری  ارائه بدن

سیم های مسی دیگه دورشون خیلی وقته به سر اومده

اگه اشتباه نکنم چند وقت پیش یه خبری بود که دیگه مخابران میخواد خط نوری ارائه بده و دیگه خبری از مسی نخواهد بود

فکر می کنم اون خط نوری هم که براتون وصل کردن دلیلش همین بود

لینک به دیدگاه

سلام.من روی فیبر نوری اینترنت مخابرات در استان فارس میگیرم و فوق العاده راضیم ! در حدی که سرعت دانلود روی 1.2 دانلود میشه ....

لینک به دیدگاه

من گیم نت دارم که اینترنت این روزا یکی از واجبات گیم نت . در کل با تمام داستان هایی که با مخابرات داشتم باید بگم مخابرات یک کلاه بردار به تمام معناست . خط گیم نت هم فیر نوری هست . اما با کشیدن سیسم مسی حدود 150 متر از یک خیابان پشت که کلی همسایه ها رو اذیت کردم . اما بالاخره با SNR پایینتر از یک شرکت خصوصی نت بهتر گرفتم .

دلایل شخصی من برای نگرفتن اینترنت از مخابرات

1 : Dictator بودن (چون فیبر نوریه باید از مخابرات نت بگیری)

2: پشتیبان های بسیار خنده دار (یادمه هر دفعه زنگ زدم برای خرابی اینترنت بهم گفتن برو سره خط در صورتی که من خودم کاملا در جریان SNR خوب بد هستم)

3 : دانلود شبانه (ساعت 1 که بشه نت یعنی تعطیل)

4 : Stable نبودن اینترنت 

5 : بخیال شدم الان دوستان میگن فقط مال تو اینجوری بوده خخخ

ویرایش شده توسط testjafar
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام من سرویس 512KB نامحدود مخابرات دارم 60k سرعت دانلود میده چون گیمرم نیاز به حجم دارم چون به محض اینکه GTA V رو میزاری تو دستگاه آپدیت 10 گیگی اش شروع میشه خسته شدم اینقدر کنسل ش کردم تا الان فکر کنم 14-15 گیگ دان کرده باشم و18 گیگ دیگه هم نیاز دارم!!! که حداقلش میگن 9 گیگه حداکثرش تو سایتش نیست والا الان این حجم اضافه که استفاده کردم کجا مشخص میشه(اصلا اضافه مصرف کردم؟؟؟) باید بپردازم یا نامحدود واقعی بالاخره تو مملکتمون شد

ویرایش شده توسط Alone In THE Darkness
لینک به دیدگاه

سلام.

تعرفه های قدیمی کلا نامحدوده

تعرفه چدید 3 نفر تا الان تایید کردن که حداقل مصرف اعمال نمیشه. @};-

حداقل مصرف هم این طوری بود که بعد از تموم شدنش هر گیگ هزینه ش حساب میشه. گیگی 1600 بود فک کنم. که گویا اچرا نشده.

@};-  @};-

لینک به دیدگاه

منم اين سوال برام پيش اومده كه به طور متوسط ماهيانه چهقدر ميشه دانلود كرد و هزينه اضافي پرداخت نكرد تو سرويس نامحدود

لینک به دیدگاه

من طرح قدیمی 2 سال پیش مخابرات رو دارم 2 مگ ماهی 9 گیگ، سرعت هم روی 1100 کیلوبایت، شبانه رایگان 1 تا 7 صبح سرعت هم روی 1100 کیلوبایت ماهی 600 گیگ دانلود میکنم

لینک به دیدگاه

من طرح قدیمی 2 سال پیش مخابرات رو دارم 2 مگ ماهی 9 گیگ، سرعت هم روی 1100 کیلوبایت، شبانه رایگان 1 تا 7 صبح سرعت هم روی 1100 کیلوبایت ماهی 600 گیگ دانلود میکنم

دوست عزیز بند هم 2مگ دارم ماهی 4 گیگ اما سرعت دانلودم 150 کیلوبایت هم نمیرسه(شبانه) جالبه مخابرات تا اونجایی که میدونم 2 تا 6 صبح رایگان هستش؟ و سرعتش 1 به 8(یعنی دومگ توی شبانه قانونیش 250کیلوبایت میشه سرعتش)؟؟؟ واقعا عجیبیه برای شما همچین تعرفه ای با این سرعت و...!

ویرایش شده توسط Radeon.AMD
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بند هم 2مگ دارم ماهی 4 گیگ اما سرعت دانلودم 150 کیلوبایت هم نمیرسه(شبانه) جالبه مخابرات تا اونجایی که میدونم 2 تا 6 صبح رایگان هستش؟ و سرعتش 1 به 8(یعنی دومگ توی شبانه قانونیش 250کیلوبایت میشه سرعتش)؟؟؟ واقعا عجیبیه برای شما همچین تعرفه ای با این سرعت و...!

چون مخابرات هر استان /شهر سیاست جداگانه در پیش گرفته، چون مال بنده هم تا چندماه پیش روی 240 کیلوبایت قفل بود 1 تا 3 صبح روی 600 کیلو

3 تا 7 صبح 1100 کیلو

این سرعت الانه:

cu9a_1w4r5254.png

ویرایش شده توسط EDK-OverVolt
لینک به دیدگاه

بنده مخابرات 10 مگ دارم . بعد از یک مدت متوجه شدم که سرعت کم شده گفتم شاید شلوغ باشه و اینا تا این که مودم رو چک کردم که روی 6 مگ بستن خط رو

SNR down 30 up 25

نویز هم روی 18.1 هست

تماس گرفتم. بعد از چند بار که پشتیبانی گفتن نه نه همچین چیزی نیست (فکر کرده با گاگول طرفه) گفت سیستم قطعه فردا تماس بگیرید!

منتظرم دوره تمام بشه برم پارس آنلاین یا شاتل.

لینک به دیدگاه

بنظر من کاملا نامحدوده چونکه با سرعت 60 کیلوبایت جون آدم بر سر می رسه بخواهد تا یک گیگ رو دانلود کنه برای مثال من تو طول ساعت 11 شب تا 8 صبح فقط میتونم 1 گیگ دانلود کنم که این اصلاً خوب نیست

لینک به دیدگاه

از اولی که اینترنت اومده ایران کلا سیستمشون یجورایی کره از اب گرفتن بوده...چون از اول اینجوری بوده طفلکیا نمیتونن ازین سود هنگفت دست بکشن و منصف و خداترس باشن.من چندبار سرویس عوض کردم و چون دیدم نمیصرفه و منم که خیلی اهل دانلود و استفاده نیستم یه سالی هست سرویس 256 ترافیک 5گیگ گرفتم که البته معمولا زودتر تموم میشه و یکی دو گیگ ازاد میخرم ...ماهی 13 ت و ازاد هم گیگی تقریبا 4ت...جالبه که روز سرعتش نزدیک 2 مگه اما شب چون رایگانه خیلی وقتها که بیدار بودم و خواستم استفاده کنم سرعت دانلودش تازه با لگ معمولا زیر 10 کیلو میزنه :wacko: و یجورایی دایل اپ میشه و باور کنین صفحه اینترنتی رو مثل دایل اپ کلی طول میکشه لود کنه =)) .البته بعضی وقتها هم شده که شانسی سرعتش خوب بوده(از ده شبی که شده روشنش کنم شاید 1شب) ...چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم یبار طرف گفت از رایگان چه توقعی داری و همینی که هست :eek: .میگم نمیخوایم دانلود کنیم لااقل صفحه رو بشه باز کرد باهاش!! 

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان

منبع:http://goo.gl/srD3h8

جالبه اول یکی دوماه میان حرف میندازن 50 درصد قراره تعرفه افزایش پیدا میکنه. بعد میان میگن 10 درصد که مردم شاد بشن و بگن باز خداروشکر 10 درصد بهتر از 50 درصده

اصلا چرا باید گران بشه . ایا درامد حال حاضر حاصل از قبض ها کفاف تعمیر و نگهداری رو نمیده که هی باید جای خوشحال کردن مردم مبنی بر ارزان شدن درصدد افزایش نارضایتی با گران کردن باشند

در اخر ذکر کرده این افزایش قیمت حق این مجموعه بعد از 13سال بعنوان یکی از ارگان های خدمات رسان است. خب پس یه سوال پیش میاد ایا ارگان های دیگه هم با استناد به این موضوع باید افزایش قیمت در خدمات خودشون بوجود بیارن.

****هر چه دل تنگت میخواهد و به ضرر سایت نباشد بگو****

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تا بوده همین بوده...  :-?

لینک به دیدگاه

اینترنت ارزون شده دیگه  =))  =))

باید از یجایی برطرف بشه =))  =))  =))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...