رفتن به مطلب

محوطه سیاه رنگ به همراه خط افقی روی مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

مانیتور لپ‌تاپ من LED هست و بر اثر یه ضربه 3 روز قبل قسمتی از صفحه‌نمایش رنگش سبز شد یا به اصطلاح Stuck شد و قسمت دیگه‌ای هم سیاه رنگ و سوخت پیکسل‌هاش.

اولش اون محوطه خیلی کم بود و همراه یه خط افقی زیرش بود ولی بعد از هر روز یا خاموش و روشن کردن لپ تاپ (که بین خاموش و روشن شدن لپ تاپ مدت تقریبا بیشتر از 2 ساعت گذشته باشه) این محوطه‌های سیاه رنگ بیشتر و خط افقی خیلی به طرف سمت چپ پیشروی میکنه و اولش که نصفش سبز بود الان همه سیاه شدن و سوختن پیکسل‌ها فکر کنم.

وقتی هم لپ تاپو خاموش میکنی و مانیتور هم خاموش میشه اون محوطه باز معلومه و میتونی ببینیش (تو حالتی که مانیتور کاملا خاموشه.) در ضمن، اون محوطه بالاتر از جایی قرار داره که ضربه خورده.

مشکل چیه و چطوری میتونم جلوش رو بگیرم تا بیشتر از این پیشرفت نکنه؟؟ احتمال داره چیزی مثل پخش شدن مایع کریستالی باشه؟ و اینکه آیا به نظرتون میشه بدون تعویض پنل مانیتور تعمیرش کرد؟

عکس صفحه رو پیوست کردم.

web.jpg

ویرایش شده توسط sina.81
بعضی اصلاحات
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، sina.81 گفته است :

مانیتور لپ‌تاپ من LED هست و بر اثر یه ضربه 3 روز قبل قسمتی از صفحه‌نمایش رنگش سبز شد یا به اصطلاح Stuck شد و قسمت دیگه‌ای هم سیاه رنگ و سوخت پیکسل‌هاش.

سلام.ضربه از کجا بهش وارد شد؟این احتمالا ترکی چیزی هست که مایع اونجا جمع میشه.فکر نکنم راهی داشته باشه.من هم دوستم لپتاپش قدیمی بود از پایین صفحه یه ضربه خورده بود پایینش قد 1 سانت سیاه شد و از اون جا یه خط عمود(البته نا مرتب مثل مال شما نبود) روش افتاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بهتره خودتون رو آماده کنید که تو کل صفحه پخش بشه...

برای لپتاپ من هم دقیقا چنین مشکلی پیش اومد. اولش هم به همین اندازه بود،(البته هیچ ضربه ای هم بهش وارد نشد) اما کمی ضخیم تر شد، بعدش به دو سر مانیتور رسید، بعد یه مدت هم دوباره از گوشه بالاش شروع کرد به سیاه شدن و پخش شدن،

یه مدت که بگذره، تصویر تو اون نقاط تشکیل میشه، اما تاریکه، انگاری که نور بکلایت بهش نمیرسه،

من یه مقدار با فشاد دادن اون نقاط، تونستم میزان تاریکیشون رو  کم کنم، انگاری که مایع کریستالیش رفته کنار و بار فشار دادن، میاد سر جاش، البته نه فشار عادی، فشار خیلی زیاد، در حدی که اگه یذره دیگه بیشتر فشار میدادم، باید کلا مینداختمش دور.

یه بار هم السیدی گوشیم اینجوری شد، وقتی  تو شارژ بود چون داغ میکرد، کمتر میشد، بعد یه مدت هم کلا رفت...

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، sina.81 گفته است :

عکس صفحه رو پیوست کردم.

عزیز. بزودی اون خط ادامه پیدا میکنه. شک نکن. و زیاد و زیاد تر میشه این مشکل هیچ راهی برای درست شدن نیست فقط تعویض قیمت led و lcd لپتاپ هم بسیار بالارفته. صفحه از 1700 شروع میشه تا نزدیک 4 تومن. 

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.ضربه از کجا بهش وارد شد؟این احتمالا ترکی چیزی هست که مایع اونجا جمع میشه.فکر نکنم راهی داشته باشه.من هم دوستم لپتاپش قدیمی بود از پایین صفحه یه ضربه خورده بود پایینش قد 1 سانت سیاه شد و از اون جا یه خط عمود(البته نا مرتب مثل مال شما نبود) روش افتاد

سلام ممنون از اینکه پاسخ دادی.

ضربه یه مقدار در حد پنج شش سانت پایین تر از محوطه سیاه بهش خورد و چند ساعت بعد اون ماجرا که نگاش کردم دیدم جایی که ضربه خورده بود مثل رد چاقو بریده شده البته معلوم نبود اصلا باید خیلی دقت میکردی بهش ولی در حد یه قطره نقطه سیاه روش بود وقتی دستمو روش کشیدم یه چیز سیاه (در حد همون یه قطره خشک شده) رو دستم اومد که احتمالا همون مایع کریستالی باشه.

خط‌ها تو لپ تاپ دوستتون تا چه حدی بیشتر شد؟

در 21 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

بهتره خودتون رو آماده کنید که تو کل صفحه پخش بشه...

ای داد 😩

الان پنل ماینتور برای این مدل لپ تاپ نزدیک 2 تا 2.6 میلیونه😥

برای لپتاپ من هم دقیقا چنین مشکلی پیش اومد. اولش هم به همین اندازه بود،(البته هیچ ضربه ای هم بهش وارد نشد) اما کمی ضخیم تر شد، بعدش به دو سر مانیتور رسید، بعد یه مدت هم دوباره از گوشه بالاش شروع کرد به سیاه شدن و پخش شدن،

خب کل صفحه رو گرفت؟ منظورم اینه که تمام مانیتور سیاه شد؟؟

من یه مقدار با فشاد دادن اون نقاط، تونستم میزان تاریکیشون رو  کم کنم، انگاری که مایع کریستالیش رفته کنار و بار فشار دادن، میاد سر جاش، البته نه فشار عادی، فشار خیلی زیاد، در حدی که اگه یذره دیگه بیشتر فشار میدادم، باید کلا مینداختمش دور.

با این روش تونستی درستش کنی؟ 

ممنون از اینکه جواب دادی.

در 19 ساعت قبل، zen گفته است :

عزیز. بزودی اون خط ادامه پیدا میکنه. شک نکن. و زیاد و زیاد تر میشه این مشکل هیچ راهی برای درست شدن نیست فقط تعویض قیمت led و lcd لپتاپ هم بسیار بالارفته. صفحه از 1700 شروع میشه تا نزدیک 4 تومن. 

آره از اون وقتی که این تاپیک رو باز کردم بیشتر شده. البته گسترشش بیشتر روی اون خط افقی هست و تمایلش به سمت چپ، نمیدونم چرا.

به نظرت کل صفحه رو میگیره؟!

و آره قیمت پنل مانیتور هم خیلی گرون شده، برای این مدل پرسیدم از 2 تا 2.6 میلیون قیمتشه.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، sina.81 گفته است :

سلام ممنون از اینکه پاسخ دادی.

ضربه یه مقدار در حد پنج شش سانت پایین تر از محوطه سیاه بهش خورد و چند ساعت بعد اون ماجرا که نگاش کردم دیدم جایی که ضربه خورده بود مثل رد چاقو بریده شده البته معلوم نبود اصلا باید خیلی دقت میکردی بهش ولی در حد یه قطره نقطه سیاه روش بود وقتی دستمو روش کشیدم یه چیز سیاه (در حد همون یه قطره خشک شده) رو دستم اومد که احتمالا همون مایع کریستالی باشه.

خط‌ها تو لپ تاپ دوستتون تا چه حدی بیشتر شد؟

ای داد 😩

الان پنل ماینتور برای این مدل لپ تاپ نزدیک 2 تا 2.6 میلیونه😥

خب کل صفحه رو گرفت؟ منظورم اینه که تمام مانیتور سیاه شد؟؟

با این روش تونستی درستش کنی؟ 

آره از اون وقتی که این تاپیک رو باز کردم بیشتر شده. البته گسترشش بیشتر روی اون خط افقی هست و تمایلش به سمت چپ، نمیدونم چرا.

به نظرت کل صفحه رو میگیره؟!

و آره قیمت پنل مانیتور هم خیلی گرون شده، برای این مدل پرسیدم از 2 تا 2.6 میلیون قیمتشه.

مال دوستم یه ضربه کوچیک بدون پاره شدن خورده بود پایینش.بعد یه خط عمودی تا بالا رفته بود اثر خطه یجوری بود مثل خط مال شما مرتب نبود انگار مایع اونجا جمع شده بود.عرض خطه تقریبا یه سانت بود.بعد هم متوقف شد.ولی مال شما که میگید مایع اومد رو دستتون خیلی وضعش خرابه.وقتی هم میشکنن ترکشون معلوم نیست.به احتمال زیاد بیشتر میشه.و فعلا خودت رو برا عوض کردنش آماده کن.مدل لپتاپ چیه؟

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

مال دوستم یه ضربه کوچیک بدون پاره شدن خورده بود پایینش.بعد یه خط عمودی تا بالا رفته بود اثر خطه یجوری بود مثل خط مال شما مرتب نبود انگار مایع اونجا جمع شده بود.عرض خطه تقریبا یه سانت بود.بعد هم متوقف شد.ولی مال شما که میگید مایع اومد رو دستتون خیلی وضعش خرابه.وقتی هم میشکنن ترکشون معلوم نیست.به احتمال زیاد بیشتر میشه.و فعلا خودت رو برا عوض کردنش آماده کن.مدل لپتاپ چیه؟

آخه اونجایی که ضربه خورده اصلا هیچ مشکلی نداره و یکم بالاترش اینطوری شده.

واسه من اونجایی که محوطه هست و بیشتره، زیاد پیشرفت نمیکنه و هربار در حد دو سه پیکسل اضافه میشه بهش ولی خط افقی زیرش در راستای سمت چپ و راست هی زیاد میشه احتمالا تا آخر صفحه برسه.

مدل لپ تاپم HP EliteBook 8570p هست.

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، sina.81 گفته است :

آخه اونجایی که ضربه خورده اصلا هیچ مشکلی نداره و یکم بالاترش اینطوری شده.

واسه من اونجایی که محوطه هست و بیشتره، زیاد پیشرفت نمیکنه و هربار در حد دو سه پیکسل اضافه میشه بهش ولی خط افقی زیرش در راستای سمت چپ و راست هی زیاد میشه احتمالا تا آخر صفحه برسه.

مدل لپ تاپم HP EliteBook 8570p هست.

فکر نکنم بشه کاریش کرد.اگه خودتون راهی پیدا نکردید باید ببینید تا کجا میرم و متوقف میشه.خطه به احتمال زیاد تا ته میره ولی لکه اگه زیاد بزرگ نمیشه تا پول براش جور کنید کار میکنه.ولی باز نمیشه گفت شاید یه دفعه وسط کار از اونجا صفحش سیاه شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...