رفتن به مطلب

چرا ریگ به صورت مکرر قطع میشه؟؟

Recommended Posts

سلام دوستان من یک ماهی هست یه ریگ بستم، با کارت گرافیک سافایر RX580 نیترو پلاس 8 گیگ

12 کارته هسش، چند روز اول خوب کار میکرد اما بعدش هی قطع میشه،

نت ایرانسل هسش، مودم رو عوض کردم، نوسان برق رو چک کردم و یک تثبیت کننده (محافظ خیلی خوب) خریدم دستگاه بهش وصله که ولتاژ بالا پایین میشه آسیب نزنه

از لحاظ دما هم کارت ها کمترین دما 48 و بیشترین 60 هسش، که البته یه پنکه قرار دادم هوای گرم رو به بیرون هدایت کنه که دما پایینترم میاد

سیستم عامل هم simplemining هستش

هش ریت هم کلی 370 هسش

وقتی قطع میشه ریست میکنم مجدد راه اندازی بشه بلکه درست بشه گاهی اوقات با ریست مشکل برطرف میشه اما گاهی اوقات بوت فلش مموری انگار پاک میشه و دستور ریبوت از داخل simplemining عمل نمیکنه

ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنن

simple.png

ویرایش شده توسط samane
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

باید کلاک رم رو کم کنی

ولتاژ رو تغییر بدی

کلاک جی پی یو رم هم همچنین 

باید وارد باشی باید شبکه شخصی انتقال داده بزنی چون ایران رو قطع میکنند سرور ها

لینک به دیدگاه

در در 1 آبان 1399 در 01:27، samane گفته است :

سلام دوستان من یک ماهی هست یه ریگ بستم، با کارت گرافیک سافایر RX580 نیترو پلاس 8 گیگ

12 کارته هسش، چند روز اول خوب کار میکرد اما بعدش هی قطع میشه،

نت ایرانسل هسش، مودم رو عوض کردم، نوسان برق رو چک کردم و یک تثبیت کننده (محافظ خیلی خوب) خریدم دستگاه بهش وصله که ولتاژ بالا پایین میشه آسیب نزنه

از لحاظ دما هم کارت ها کمترین دما 48 و بیشترین 60 هسش، که البته یه پنکه قرار دادم هوای گرم رو به بیرون هدایت کنه که دما پایینترم میاد

سیستم عامل هم simplemining هستش

هش ریت هم کلی 370 هسش

وقتی قطع میشه ریست میکنم مجدد راه اندازی بشه بلکه درست بشه گاهی اوقات با ریست مشکل برطرف میشه اما گاهی اوقات بوت فلش مموری انگار پاک میشه و دستور ریبوت از داخل simplemining عمل نمیکنه

ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنن

simple.png

بررسی و آموزش ۳ سیستم‌عامل مخصوص ماینینگ مبتنی بر لینوکس - ارزدیجیتال (arzdigital.com)

از یک سیستم عامل دیگه استفاده کن سیمپل ماین رایگان نیست و همچنین ظاهرا طبق گفته این مقاله وقتی سرعت نت توی ایران میاد پایین با مشکل مواجه میشه واسه هیلتر شکن که دوستمون هم گفتن ببین توی لینوکس هیلتر شکن با فصای گرافیکی هست میتونی بخری  بخری ولی چون این سیستم عامل ها فرق دارن شاید نصب نشه به همین خاطر از طریق ترمینال باید به هیلتر شکن وصل شی برو توی سایت proton @ پی ان و اکانت بساز هفت روزه رایگان میتونی خریداری هم کنی بعد طبق اموزش هاش واسه اجرا در لینوکس باید یکسری دستورات رو توی ترمینال وارد کنی میدونم دردسره ولی خب گزینه دیگه ای نیست 

اینترنت هم حتما با سیم وصل کن و سرعت نت نیاز نیست خیلی بالا باشه ولی پایدار باشه که یهو نیاد زیر 1 مگ از مودم ثابت هم استفاده کنی بهتره 

سیستم عامل پیسنهادی هم Hashr8 OS هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...