رفتن به مطلب

فوری تاریخ انتشار بازی ApeX در استیم بالاخره مشخص شد!

invoker
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

بالاخره بعد از مدت ها انتظار ....

تاریخ انتشار ApeX Legend در استیم مشخص شد.

به نقل از استیم :

This game is not yet available on Steam

Planned Release Date: November 4

This game plans to unlock in approximately 10 days

لینک به دیدگاه

این پینگ APEX خیلی رو اعصابه. کمترین پینگی که میگیرم آلمان قبلا بین 90 تا 120 بود. الان اصلا استیبل نیست بالای 130 تا 180. نمیدونم مشکل از شاتله یا کلا ISP ها مشکل پیدا کردن.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، RED گفته است :

این پینگ APEX خیلی رو اعصابه. کمترین پینگی که میگیرم آلمان قبلا بین 90 تا 120 بود. الان اصلا استیبل نیست بالای 130 تا 180. نمیدونم مشکل از شاتله یا کلا ISP ها مشکل پیدا کردن.

مشکل از هر چی که هست از شاتل نیست ! من به شخصه بیش از 5 سال هاشتراک شاتل دارم به جرعت میتونم بگم تو تمام این سال ها پینگ ام فیکس و ثابت بوده ! تو هر بازی که تا الان کردم !!!

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، RED گفته است :

همشون مشکل دارن فرق نداره

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، invoker گفته است :

مشکل از هر چی که هست از شاتل نیست ! من به شخصه بیش از 5 سال هاشتراک شاتل دارم به جرعت میتونم بگم تو تمام این سال ها پینگ ام فیکس و ثابت بوده ! تو هر بازی که تا الان کردم !!!

الان پینگتون تو APEX چنده؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، RED گفته است :

الان پینگتون تو APEX چنده؟

یه مدت کوتاه واسه تنوع بازی کردم الان خیلی وقته دیگه بازی نمیکنم ولی اون موقع هم اغلب پینگ ام بین 80 تا 100 بودش .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 48 دقیقه قبل، RED گفته است :

سرور فرانکفورت ترکیده سعی کنید سوییچ کنید روی هلند من که فول لگ میشم تو سرور المان اونم با پک لاست صفر و پینگ حدود 130

که بعد از جنگ اذربایجان به این ور اینجوری شده !

لینک به دیدگاه

در در 4 آبان 1399 در 00:03، Hassan.SK گفته است :

سرور فرانکفورت ترکیده سعی کنید سوییچ کنید روی هلند من که فول لگ میشم تو سرور المان اونم با پک لاست صفر و پینگ حدود 130

که بعد از جنگ اذربایجان به این ور اینجوری شده !

بنظر ام بیشتر این بدبختی ها به شبکه خصوصی مجازی ربط داره تا چیزه دیگه. پینگت تو استیم چقده !؟ بر فرض اگه پینگت تو سرور های اروپا دوتا 2 بین 105 تا 125 باشه ! نتت هیچ مشکلی نداره مشکل از شبکه خصوصی مجازیه !

جالبه بدونین من تازگی بخاطره بد دهنی و ریپورت شدن های ناعدلانه تو دوتا دارم سرور SE Asiya بازی میکنم ! که میشه گفت بازی کردن تو این سرور واسه ایرانیان غیره ممکنه ! از لحاظ پینگ و پکت لاستش !

لینک به دیدگاه

در در 4 آبان 1399 در 08:39، sajad-tnt گفته است :

دوستان اگه بیاد توی استیم دیگه شبکه خصوصی مجازی لازم نداره، درسته؟ 

تا نیاد معلوم نمیشه،احتمالش هست اکانت استیم رو با اکانت اوریجین لینک کنه یا مستقیم وصل بشه به اوریجین بعد از اجرای بازی از استیم که در هر دو حالت شبکه خصوصی مجازی یا DNS لازم میشه

ولی ای کاش کلا اوریجین لازم نشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 4 آبان 1399 در 00:11، invoker گفته است :

بنظر ام بیشتر این بدبختی ها به شبکه خصوصی مجازی ربط داره تا چیزه دیگه. پینگت تو استیم چقده !؟ بر فرض اگه پینگت تو سرور های اروپا دوتا 2 بین 105 تا 125 باشه ! نتت هیچ مشکلی نداره مشکل از شبکه خصوصی مجازیه !

جالبه بدونین من تازگی بخاطره بد دهنی و ریپورت شدن های ناعدلانه تو دوتا دارم سرور SE Asiya بازی میکنم ! که میشه گفت بازی کردن تو این سرور واسه ایرانیان غیره ممکنه ! از لحاظ پینگ و پکت لاستش !

تو بازی که شبکه خصوصی مجازی خاموش میکنم قبل جنگ هم مشکلی نداشتم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

فوری / امکان دانلود ApeX فعال شد !!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان بشتابید ....

Apex.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

حتما دیتا دوباره باید دانلود بشه؟ نمیشه دیتای همون Origin رو به استیم لینک کنیم که دوباره دانلود نکنیم؟

لینک به دیدگاه

از دوستان اگر استیم نصب کردن ممنون میشم که بگن اکانت اوریجین هم برای سینک شدن لازم هست یا نه. 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است :

سلام دوستان

حتما دیتا دوباره باید دانلود بشه؟ نمیشه دیتای همون Origin رو به استیم لینک کنیم که دوباره دانلود نکنیم؟

تست نکردم / ولی پیشنهاد میدم از استیم دانلود کنین !  (با اینترنت شبانه همراه اول راحت شب تا صبح دانلوده ... )

در 2 ساعت قبل، Just گفته است :

پینگ اپکس الان درست شده ؟

فعلا 8 گیگش دانلود شده ... تا تموم شه مشخص میشه. ولی احتمالا تحت سرور های خوده دوتا هستش ...

در 2 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

از دوستان اگر استیم نصب کردن ممنون میشم که بگن اکانت اوریجین هم برای سینک شدن لازم هست یا نه. 

به احتمال خیلی زیاد نیازی نیست و تحت استیم هستش .

لینک به دیدگاه

دوستان دانلود من تموم شد / ولی این اررور رو میده !

جریان چیه ؟ :|

error.jpg

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، invoker گفته است :

دوستان دانلود من تموم شد / ولی این اررور رو میده !

جریان چیه ؟ :|

error.jpg

تا 5 نوامبر نمیتونی بازی کنی. شما فقط آماده بازی کردی با دانلود.

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، invoker گفته است :

فوری / امکان دانلود ApeX فعال شد !!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان بشتابید ....

Apex.jpg

اینو  همون موقع که اومد ینقدر بازی کردم تا حالم بهم خورد،warzoneرو به این فانتزی ترجیح میدم،به نظر میاد بازیکناش هم زیاد نیستن دیگه

لینک به دیدگاه

Ready To Play

Ping 75-90

فقط قبل از ورود نیازه اکانت اورجین رو بزنین که ادامه اون اکانت رو این یکی مچ بشه ... همین

Apex Ping.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، invoker گفته است :

Ready To Play

Ping 75-90

فقط قبل از ورود نیازه اکانت اورجین رو بزنین که ادامه اون اکانت رو این یکی مچ بشه ... همین

Apex Ping.jpg

اگه کسی قبلا اکانت اوریجین نداشته باشه و صفر صفر بازی رو از همین استیم شروع کنه باز هم نیاز به اکانت اوریجین هست؟

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

اگه کسی قبلا اکانت اوریجین نداشته باشه و صفر صفر بازی رو از همین استیم شروع کنه باز هم نیاز به اکانت اوریجین هست؟

والا اونو دیگه نمیدونم . خودت تست کن / احتمالا که باید بشه ...

فعلا اولین بردم رو دارم جشن میگیرم ... با اینکه از این بازی زیاد خوشم نمی یاد ... :D

champion.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...