رفتن به مطلب

مادربورد سوخته یا سی پی یو ؟

enshan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

قصد من جسارت به شما نبوده دوست عزیز و حقیقتا ناراحت شدم که توی این گرونی شما به مشکل خوردی یک خاطره بگم از همین مهرماه صندلی از دیجی کالا خریدم تا رسید به دست من دیدم شکسته هست حالا من چه جوری باید می فهمیدم که مامورای پست شهر ما شکوندن مامورای پست اصفهان شکوندن مامورای پست تهران شکوندن مامور باربری دیجی کالا شکونده یا اصلا از اول شکسته فرستادن خلاصه بعد از چند روز انتظار دیدن صندلی شکسته باعث ناراحتیم شد و زنگ زدم دیجی کالا حسابی بهشون توپیدم که چرا اومدن روی صندلی ظریف نیلپر یک پلاستیک کشیدن و فرستادن درخواست مرجوعی دادم بردم پست گفتن پس کرایه قبول نمی کنیم اونجام اعصاب خوردی دوباره 65 تومن پول دادم فرستادم رفت اینقد بسته بندی بد بود 2 روزه پولو خودشون پس دادن

مشکل شما هم الان از جهتی شبیه مشکل منه شما نمی دونی 2 تا صاحب قبلی چه جوری با سیستم تا کردن احتمال داره یکی ولتاژ pch رو بالا استفاده می کرده و در گذر زمان باعث کم شدن عمر چیپست x99 شده و تا رسیده به دست شما دیگه تقریبا عمر خودشو کرده و یا هزار دلیل دیگه که مربوط به استفاده اونا میشه و یا شایدم مشکل از طرف خود شماست اینی که ادم نمی دونه ایراد کار کجاست بیشتر به نظر من عذاب اور هست

نه خواهش میکنم منظورم فرموده ی شما نبود کلی عرض کردم ، ممنونم از شما ، بله متاسفانه با این اوضاع نرخ واقعا اسیب دیدن قطعات یه تراژدی محسوب میشه ، امیدوارم که هیچ عزیزی توی این گرونی سیستمش اسیب نبینه 

لینک به دیدگاه

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 18 ساعت قبل، enshan گفته است :

سلام مجدد دوستان ، امیدوارم حالتون خوب باشه و مجدد ممنونم بابت راهنمایی هاتون 

من باندل رو بردم که سی پی یو رو تست کنیم توی برد دیگه ، سی پی یو خدارو شکر سالم بود و روی برد دیگه تصویر داد ولی برد متاسفانه ...

پاور رو هم با پاور تستر تست کردیم مشکلی نبود و در ظاهر اوکی هست  ، در مورد پاور هم بگم که من متوجه نشده بودم قبلا یا جدیدا ایجاد شده  ، وقتی دکمه ی روشن و خاموش پاور رو میزنم یه جرقه میده برای یه ثانیه پشتش 

پاور هم طبق اون چیزایی که سازندش نوشته تمام پارامتر های محافظتی رو داره ، الان با اون جرقه من دلشو ندارم ازین پاور استفاده کنم گارانتی هم نمیدونم داره یا نه از شهر فافا خریداری کرده بودم 

الان دقیقا نمیدونم پاور زده برد عزیز رو خراب کرده یا نه 

سلام دوست عزیز

البته پاور اگر نیم سوز باشه باعث خرابی مادربورد میشه. ولی اگر پاور رو روی سیستم دیگه تست کنید و اون سیستم براش مشکلی پیش نیاد پس پاور مشکلی نداره. اما  راجع به جرقه، از محافظ کامپیوتر استفاده می‌کنید؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Mehdi_FXX گفته است :

سلام دوست عزیز

البته پاور اگر نیم سوز باشه باعث خرابی مادربورد میشه. ولی اگر پاور رو روی سیستم دیگه تست کنید و اون سیستم براش مشکلی پیش نیاد پس پاور مشکلی نداره. اما  راجع به جرقه، از محافظ کامپیوتر استفاده می‌کنید؟

بله از محافظ استفاده میکنم ، وحتی محافظ و کابل رو هم عوض کردم ولی همچنان اون جرقه و نور هست 

پاور

ویرایش شده توسط enshan
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، enshan گفته است :

بله از محافظ استفاده میکنم ، وحتی محافظ و کابل رو هم عوض کردم ولی همچنان اون جرقه و نور هست 

خب این مورد رو من از دوستان میخوام تا راهنمایی کنند دلیلش چیه دقیقا.

@Poorya_Lion

@OverExtreme

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...