رفتن به مطلب

بحث در مورد مانیتور و یه انتخاب درست بین برندهایه بنکیو یا ایسوز یا الجی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان عزیز

این تاپیکو برپا کردم برای خودم و بعد برا خیلی از دوستان که برا تهیه یه مانیتور خوب دوبه شکن بین برندها و کیفیت و ارزش خرید انشا الله که مفید واقع شه

تمامی دوستانی که مانیتوری از برند بنکیو و الجی و ایسوز دارن میخوام بدونم که کدوم برند با هرتز 144 بهترین کیفیت رنگو میده 

و از نظر دوام و کارایی کدوم بهتره و بیشترین گزینه مورد نظرم اغراق نکردن در رنگهاست و اینکه رنگها زنده تر و شادابتر باشه

فقط مانیتورهایی که در یک رنج قیمت هستن رو با هم مقایسه کنید  

در کل به نظر شما که با کلی مانیتور سروکله زدین کدوم برند بهترین و عاقلانه ترین خرید میشه ؟

ممنون میشم دوستان با حوصله و کوتاه و مفید جواب بدن 

پیشا پیش از همه دوستان که در این تبادل اطلاعات شرکت میکنند ممنونم

LG - BENQ - ASUS

ویرایش شده توسط King Cyrus
لینک به دیدگاه

دونوع پنل وجود داره.  که همه برندها از این دونوع پانل استفاده میکنن:

پانل الجی - پانل سامسونگ

1-برند MSI از سامسونگ فقط استفاده میکنه

2- تمام پانلهای خمیده ساخت سامسونگ هستند

3- تمام پانلهای خمیده از نوع VA هستن

اینا یافته های من بود.

ویرایش : ظاهرا الجی هم پانل خمیده IPS تولید کرده . البته جدیدا تولید شده. 

من مانیتور MSI OPTIX MAG271CQR  دارم . پانل خمیده و VA  است. کیفیتش خوبه . اغراق رنگ نداره.

مانیتور قبلیم ASUS VK248H بود پانل TN  اونم خوب بود ولی این رنگها شفافیت بیشتری داره. البته فکر کنم توی پانل TN کیفیت طبیعی بودن رنگها بیشتره

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 16 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

دونوع پنل وجود داره.  که همه برندها از این دونوع پانل استفاده میکنن:

پانل الجی - پانل سامسونگ

1-برند MSI از سامسونگ فقط استفاده میکنه

2- تمام پانلهای خمیده ساخت سامسونگ هستند

3- تمام پانلهای خمیده از نوع VA هستن

اینا یافته های من بود.

ویرایش : ظاهرا الجی هم پانل خمیده IPS تولید کرده . البته جدیدا تولید شده. 

من مانیتور MSI OPTIX MAG271CQR  دارم . پانل خمیده و VA  است. کیفیتش خوبه . اغراق رنگ نداره.

مانیتور قبلیم ASUS VK248H بود پانل TN  اونم خوب بود ولی این رنگها شفافیت بیشتری داره. البته فکر کنم توی پانل TN کیفیت طبیعی بودن رنگها بیشتره

ممنون داداش بابت توضیحاتتون

تا جایی که من شنیدم پنلهایه بنکیو رو شرکت ای بی ام تولید میکنه که خود بنکیو این شرکتو خریده 

لینک به دیدگاه

یه نکته مهم همیشه تو خرید مانیتور یا تی وی در نظر بگیرین:

عمق تصویر از رنگ مشگی  تشکیل میشه

رنگ مشکی پانل نمیتونه تولید کنه ، بلکه از پس زمینه مانیتور تشکیل میشه

بهترین حالت برای تست عمق مشکی : یک تصویر با فرمت رنگی RGB  صدرد صد مشکی با پهنای پانل ، باز کنید. در حالت محیط تاریک نباید هیچ نور شبهی توی پانل دیده بشه و همچنین هرچقدر در این حالت تصویر سیاهتر دیده بشه اون پانل عمق تصویر بیشتری داره

لینک به دیدگاه

سلام

همه برندهایی که معرفی کردید مانیتورهای خوبی دارند. منتها باید ببینید کدوم مدل ها تو بازار موجوده؟

مورد بعد اینکه وقتی راجع به دقت رنگ صحبت میکنید، به احتمال زیاد برای طراحی قصد دارید ازش استفاده کنید. اینجا نه Adobe RGB نه SRGB نه 1 میلیارد رنگ و چیزای دیگه اهمیت داره و حتی به deltaE خالی هم نمیشه اکتفا کرد. مورد داشتیم deltaE مانیتور 2.5 بوده اما وقتی تست رنگ‌هاشو نگاه میکنی رنگ آبی یا رنگ زرد رو خوب نشون میده و به رنگ‌های دیگه تمایل پیدا کرده. برای طراحی اگه مانیتور تست شده باشه در سایت‌های خارجی، باید deltaE رو به طور کامل دقت کنید. برای بازی و فیلم چیزای دیگه پنل IPS باشه یا VA کفایت میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

یه نکته مهم همیشه تو خرید مانیتور یا تی وی در نظر بگیرین:

عمق تصویر از رنگ مشگی  تشکیل میشه

رنگ مشکی پانل نمیتونه تولید کنه ، بلکه از پس زمینه مانیتور تشکیل میشه

بهترین حالت برای تست عمق مشکی : یک تصویر با فرمت رنگی RGB  صدرد صد مشکی با پهنای پانل ، باز کنید. در حالت محیط تاریک نباید هیچ نور شبهی توی پانل دیده بشه و همچنین هرچقدر در این حالت تصویر سیاهتر دیده بشه اون پانل عمق تصویر بیشتری داره

در 4 ساعت قبل، Mehdi_FXX گفته است :

سلام

همه برندهایی که معرفی کردید مانیتورهای خوبی دارند. منتها باید ببینید کدوم مدل ها تو بازار موجوده؟

مورد بعد اینکه وقتی راجع به دقت رنگ صحبت میکنید، به احتمال زیاد برای طراحی قصد دارید ازش استفاده کنید. اینجا نه Adobe RGB نه SRGB نه 1 میلیارد رنگ و چیزای دیگه اهمیت داره و حتی به deltaE خالی هم نمیشه اکتفا کرد. مورد داشتیم deltaE مانیتور 2.5 بوده اما وقتی تست رنگ‌هاشو نگاه میکنی رنگ آبی یا رنگ زرد رو خوب نشون میده و به رنگ‌های دیگه تمایل پیدا کرده. برای طراحی اگه مانیتور تست شده باشه در سایت‌های خارجی، باید deltaE رو به طور کامل دقت کنید. برای بازی و فیلم چیزای دیگه پنل IPS باشه یا VA کفایت میکنه

ممنون از دوستان بابت توضیحات مفیدشون

من بیشتر برندها و مدلها مدنظرم هست مثلا شما مدلی از بنکیو یا الجی و یا ایسوز دارین و به هر حال معایت و حسناشو کاملا میدونید

بیشتر تاپیک برا نقده که اگه من یه برندیو تو نت دیدم شاید شما داشته باشینش و مطلبتون مفید واقع شه برام

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...