رفتن به مطلب

صدای فن کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.کارت گرافیکم asus rtx rog strix 2060 هست.در دمای بالای 53 فناش میچرخن.برنامه nox رو که اجرا می کنم تا وقتی که برنامه بازه فنا چند ثانیه میچرخن بعد می ایستن و این اتفاق مدام تکرار میشه که هر سه فن می چرخن زود می ایستن.وقتی که میچرخن یه لحظه یه صدای کوچیک میاد و قط میشه شبیه صدای بستن در بطری یا باز کردن قفل یا یه همچین چیزی.البته صدا مداوم نیست یهو میاد و قط میشه و در هر چرخش هم نمیاد گاهی میاد گاهی نمیاد.خواستم بدونم طبیعی هست یا ممکنه اسیب بزنه؟اینم بگم وقتی فنا مداوم کار میکنن صدایی نیست اما اینجوری که هی میچرخن و می ایستن اینجوری میشه.این حرکت و توقف میتونه اسیب بزنه به کارت یا نه؟مثلا فناش از کار بیافته یا هرچیزی.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

مشکلی پیش نمیاد . بهتر هست که حالت سایلنتش رو غیرفعال کنی و تنظیم کنی که فنهاش با حداقل سرعت بچرخن بطور مثال 200 یا 300rpm

لینک به دیدگاه

طبیعی هست ، من 1070 دارم ، اینجور فن ها با افزایش دما میچرخن ولی من چون حساس بودم ، صداش باعث اذیت میشد با برنامه خود کارت گرافیک ، حداقل سرعت فن رو روی 20 درصد گذاشتم 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، fernas گفته است :

سلام.کارت گرافیکم asus rtx rog strix 2060 هست.در دمای بالای 53 فناش میچرخن.برنامه nox رو که اجرا می کنم تا وقتی که برنامه بازه فنا چند ثانیه میچرخن بعد می ایستن و این اتفاق مدام تکرار میشه که هر سه فن می چرخن زود می ایستن.وقتی که میچرخن یه لحظه یه صدای کوچیک میاد و قط میشه شبیه صدای بستن در بطری یا باز کردن قفل یا یه همچین چیزی.البته صدا مداوم نیست یهو میاد و قط میشه و در هر چرخش هم نمیاد گاهی میاد گاهی نمیاد.خواستم بدونم طبیعی هست یا ممکنه اسیب بزنه؟اینم بگم وقتی فنا مداوم کار میکنن صدایی نیست اما اینجوری که هی میچرخن و می ایستن اینجوری میشه.این حرکت و توقف میتونه اسیب بزنه به کارت یا نه؟مثلا فناش از کار بیافته یا هرچیزی.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

در چرخش بالای دما خوب طبیعیه و کارت خنک شد فن نمیچرخه 

حالا شما میگی همچین صدایی میده غیر طبیعیه

درب کیس باز کن بزار رو بازی و یه چراغ قوه بگیر و به فن ها به خوبی نگاه کن گوش کن و مطمعن شو اگه این صدا از خود فن بود اره مشکل سازه 

مثل باربورینگ چرخ ماشین که یواش یواش بهش رسیدگی نکنی چ بلایی میاد 

بفرس گارانتی مطمعن شدی از این صدا

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، reza21a گفته است :

در چرخش بالای دما خوب طبیعیه و کارت خنک شد فن نمیچرخه 

حالا شما میگی همچین صدایی میده غیر طبیعیه

درب کیس باز کن بزار رو بازی و یه چراغ قوه بگیر و به فن ها به خوبی نگاه کن گوش کن و مطمعن شو اگه این صدا از خود فن بود اره مشکل سازه 

مثل باربورینگ چرخ ماشین که یواش یواش بهش رسیدگی نکنی چ بلایی میاد 

بفرس گارانتی مطمعن شدی از این صدا

صداش که بله از فن هاست چون بازشم کردم و گوش دادم وقتی که میچرخن فقط همون بار اول یه صدای خیلی ریز یه لحطه میاد و میره انگار مثلا قلنج میشکنه اما خیلی ارومه و زود قط میشه مثل خوردن مهره به هم یا صدای بلبرینگ ولی فقط یه لحظه میاد صدا  ممتد یا هی پشت سر هم نیست..اما وقتی مداوم کار میکنه صدایی نیستا اما یه لحظه که کار میکنه وایمیسته اینجوری میشه.من شبیه ساز nox رو که اپدیت کردم از اون موقع اینجوری شده فکر کنم نسخه جدیدش بیشتر از گرافیک کار میکشه شاید باز برگردونم به اون نسخه قدیمیش که زیاد گرم نکنه گرافیک رو.گارانتیش هم تو شهرمون نیست با این اوضاع هم بیش از یک ماه باید منتظر بمونم کارتم بره و بیاد .

در 8 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

طبیعی هست ، من 1070 دارم ، اینجور فن ها با افزایش دما میچرخن ولی من چون حساس بودم ، صداش باعث اذیت میشد با برنامه خود کارت گرافیک ، حداقل سرعت فن رو روی 20 درصد گذاشتم 

یعنی برای شما هم صداش مثل صدایی که من گفتم بود؟انگار یه لحظه کلید رو تو قفل میچرخونی اما یک ان و خیلی با صدای کمه.میگم هی بچرخه وایسه بنظر من میتونه خرابش کنه هرچیزی هی روشن خاموش کنیم زودتر خراب میشه تا اینکه مدام کار کنه.اگه چاره نباشه باید بزارم رو دور پایین کار کنه.اونوقت در اینصورت دماش بره بالا دور فناش رو بیشتر میکنه ؟

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

این فیلم رو از یوتیوب برداشتم صدای فن های گرافیک من هم دقیقا شبیه اینه یعنی همین مشکل رو من دارم که اینجا با بالا بردن دور فن حل شده  اما می خوام بدونم وقتی شروع می کنه به دور زدن و دور پایین هست ابتدای حرکت اون صدا بخاطر چیه؟نیاز به روغن کاری داری یا چی؟اگر کاری نداشته باشم باهاش میتونه بعدا مشکل سازبشه؟الانم که ببرم گارانتی یا میفرستن تهران یا می گن برو بعدا بیا.البته تو این فیلم دفعات زیادی اون صدا تولید میشه و مال من کمتر هست اما خب وقتی میچرخه و متوقف میشه این صدا هست.وقتی دما به یه میزان مشخص میرسه و فن میچرخه دما که زود میاد پایین و چرخش متوقف میشه این عمل که هی تکرار میشه یعنی چرخش و توقف همین صدا میاد.تو دورهای بالا و چرخش مداوم فن دیگه صدا نمیاد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...