رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای خرید فن مناسب!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان و اساتید گل فروم!

مشخصات سیستم من :

• پردازنده
    intel Core i7 3770 3.40 GHZ
  • مادربورد
    Gigabyte Z68P
  • رم
    Gell 8GB =2*4GB
  • کارت گرافیک
    Asus TUF Gaming GeForce GTX 1650 Super
  • منبع تغذیه
    Green 580W
  • کیس
    Green MagnumPlus

"کیس های گرین مگنوم پلاس" 3 تا جای فن 12 سانتی دارند. و من فقط از یه یک فن گرین برای خنک کنندگی کیس استفاده کرده ام! (البته با توجه به خنک کنندگی افتضاح کیس دمای قطعات همگی اوکی هستند. سی پی یو در فول لود و گیم حداکثر 80 درجه (فن سی پی یو استوک هست) و کارت گرافیک هم نهایتا 70-75 درجه!) و اما سوالات بنده 😁

*با توجه به دمایی که برای قطعات سیستم گفته شده خرید فن اضافه برای این کیس اصلا نیاز هست؟!

*بهترین فنی که میتونم با بودجه ی 100-150 هزار تومانی تهیه کنم چه فنی هست؟

*بهتر نیست همین مبلغ رو خرج 2 تا فن ارزان قیمت برای کیس کنم؟

پیشاپیش از همه دوستان ممنونم :x

--------------------------------

ویرایش : 

1314728537_1.thumb.png.d6494fe365c25e36b5846c00f1fd92f8.png

855070668_2.thumb.png.8e3ff7c5e937078b62107b0a90e09fd4.png

-تست دمای قطعات در حدود 30 دقیقه بازی Shadow of the Tomb Raider !

-تنظیمات گرافیکی بالا - 60 فریم بر ثانیه

ویرایش شده توسط Only gamer
لینک به دیدگاه

سلام.

خرید فن برای کیس گردش هوای داخل کیسو خیلی بهتر میکنه و هوای خنک راحت تر وارد و هوای گرم راحت تر و سریعتر تخلیه میشه.

خرید فن اضافه در صورتی که جای نصب فن مناسب روی کیس وجود داشته باشه قطعا برای تهویه کیس مفیده پس به نظر من بخرید.

البته انتظار کاهش 20 درجه ای دمارو نداشته باشید ، توی کیس مگنوم ، نصب فن نهایت چند درجه دمارو خنک تر کنه. ( شاید حداکثر 5 - 6 درجه )

نکته دیگه خرید یک فن با کیفیت و پر قدرت بهتر از خرید دو تا فن بی کیفیت کم قدرته.

پیشنهاد من اول فن GF120-HAF گرین هستش که قدرت خیلی خوبی هم داره. اما قیمتش بین 150 تا 200 هزار تومنه.

در مرحله دوم این فن GF120-FSB. که قیمتش با بودجه شما هم میخونه.

اول هم فن رو برای جلوی کیس نصب کنید .

( من یه سری عکس از کیس مگنوم تو اینترنت دیدم که روی سقف هم جای فن داشت ، اگه برای شما هم روی سقف جای فن داره حتما هم روی سقف فن نصب کنید )

Green-Magnum-Plus-1.jpg

Green-Magnum-Plus-4.jpg

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

سلام من جای شما باشم به جای فن کیس ابتدا فن cpu رو عوض میکنم دمای ۸۰ دمای خوبی نیست

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Mu3tang گفته است :

خیلی ممنونم از توضیحات تون 🙏🏻

متأسفانه روی سقف کیس من امکان نصف فن نیست؛ فقط یدونه جای فن کنار کیس و یکی هم جلوی کیس...! مثل اینکه مدل هاشون با همدیگه فرق میکنه :D

اتفاقا خودم هم مدل FSB رو زیر نظر داشتم. اما یه مدل دیگه هم بود با قیمت پایینتر FSB b ! نمیدونم تفاوت شون تو چی بود واقعا... قدرت پرتاب باد و... همه یکی بود!

راستی خرید فن های دیپ کول رو پیشنهاد میکنید؟ با اینکه تا به الان سمت این مارک نرفتم و هر موقع که گرین خریدم رضایتم رو جلب کرده، اما به نظر میاد دیپ کول هم کیفیت مناسبی رو ارائه کرده باشه.

در 2 ساعت قبل، kiarash917 گفته است :

سلام من جای شما باشم به جای فن کیس ابتدا فن cpu رو عوض میکنم دمای ۸۰ دمای خوبی نیست

ممنونم از شرکت تون در تاپیک 🙏🏻

متأسفانه فن سی پی یو خیلی گرون شده... فکر نکنم با این بودجه محدود بتونم فن مناسبی برای پردازنده ام خریداری کنم!

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Only gamer گفته است :

سلام خدمت دوستان و اساتید گل فروم!

مشخصات سیستم من :

• پردازنده
    intel Core i7 3770 3.40 GHZ
  • مادربورد
    Gigabyte Z68P
  • رم
    Gell 8GB =2*4GB
  • کارت گرافیک
    Asus TUF Gaming GeForce GTX 1650 Super
  • منبع تغذیه
    Green 580W
  • کیس
    Green MagnumPlus

"کیس های گرین مگنوم پلاس" 3 تا جای فن 12 سانتی دارند. و من فقط از یه یک فن گرین برای خنک کنندگی کیس استفاده کرده ام! (البته با توجه به خنک کنندگی افتضاح کیس دمای قطعات همگی اوکی هستند. سی پی یو در فول لود و گیم حداکثر 80 درجه (فن سی پی یو استوک هست) و کارت گرافیک هم نهایتا 70-75 درجه!) و اما سوالات بنده 😁

*با توجه به دمایی که برای قطعات سیستم گفته شده خرید فن اضافه برای این کیس اصلا نیاز هست؟!

*بهترین فنی که میتونم با بودجه ی 100-150 هزار تومانی تهیه کنم چه فنی هست؟

*بهتر نیست همین مبلغ رو خرج 2 تا فن ارزان قیمت برای کیس کنم؟

پیشاپیش از همه دوستان ممنونم :x

سلام دوست عزیز

بنده 2 عدد فن Green GF120-HAF را خریدم.

یک عدد DeepCool ALTA 7 هم تو راهه.

از اونجایی که فن های قدرتمندی خریدم، و چون مکش هوای زیادی دارن، تصمیم گرفتم همه ی سوراخ های کیس رو با (فیلتر فن کیس گرین مدل G-120) تصمیم گرفتم ببندم.

یک عدد خمیر سیلیکون گرین هم خریدم، چون خمیر خود کولر cpu جالب نیست.

اما، متاسفانه سوکت cpu من به F رفت، الان دادم تعمیرش کنن. و تا اون موقع هیچ راهنمایی ای درباره ی خوب بودن این قطعات نمیتونم کنم.

مدل قطعات، کیس و .... در پروفایل بنده موجوده.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

377230313_1.thumb.png.8b779f08ab3e8bdb8a49c2ae0f3b6646.png

1584951517_2.thumb.png.ebf3b51cf30cc2039bf3168b5b32f11e.png

-تست دمای قطعات در حدود 30 دقیقه بازی Shadow of the Tomb Raider !

-تنظیمات گرافیکی بالا - 60 فریم 

حس میکنم خیلی فوری باید برای خرید فن سی پی یو اقدام کنم :|

در 1 ساعت قبل، HosseinRF گفته است :

خیلی ممنونم از پاسخ تون 

مبارکتون باشه، انشاالله که به سلامتی استفاده کنید :)

-بنده از خمیر سیلیکون کولر مستر استفاده کرده ام. اما حس میکنم به یدونه فن سی پی یو خوب نیاز دارم. i7 3770 واقعا پردازنده داغی هست!

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Only gamer گفته است :

خیلی ممنونم از توضیحات تون 🙏🏻

متأسفانه روی سقف کیس من امکان نصف فن نیست؛ فقط یدونه جای فن کنار کیس و یکی هم جلوی کیس...! مثل اینکه مدل هاشون با همدیگه فرق میکنه :D

اتفاقا خودم هم مدل FSB رو زیر نظر داشتم. اما یه مدل دیگه هم بود با قیمت پایینتر FSB b ! نمیدونم تفاوت شون تو چی بود واقعا... قدرت پرتاب باد و... همه یکی بود!

راستی خرید فن های دیپ کول رو پیشنهاد میکنید؟ با اینکه تا به الان سمت این مارک نرفتم و هر موقع که گرین خریدم رضایتم رو جلب کرده، اما به نظر میاد دیپ کول هم کیفیت مناسبی رو ارائه کرده باشه.

ممنونم از شرکت تون در تاپیک 🙏🏻

متأسفانه فن سی پی یو خیلی گرون شده... فکر نکنم با این بودجه محدود بتونم فن مناسبی برای پردازنده ام خریداری کنم!

نکته دیگه ای هم که باید در نظر داشته باشید ، اینه که مادربرد شما سوکت نصب فن داره یا نه. چون اگه هدر فن نداشته باشه و فن های 2200 دور بخواهید نصب کنید با تبدیل مولکس ، فن ها با تمام سرعتشون کار میکنن و صدای هواپیما میدن 😀

من فن های گرین و کولرمستر داشتم و دارم که جفتشون میتونم بگم خیلی خوب هستن. فن های دیپ کول نداشتم ولی فکر کنم از نظر قیمتی فن های گرین از همه مناسب تر باشن ، با توجه به کارایی که ارائه میدن.

همونطوری که دوستمون فرمودن به فکر تعویض فن سی پی یو هم باشید.  نوتوس 100 یا نوتوس 95 گزینه های مناسبی هستن و ایرکولر های کولرمستر ، ولی خب قیمتشون الان از فضایی هم گذشته . 🙄

ممکنه بتونید کارکرده با قیمت مناسب پیدا کنید .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

نکته دیگه ای هم که باید در نظر داشته باشید ، اینه که مادربرد شما سوکت نصب فن داره یا نه. چون اگه هدر فن نداشته باشه و فن های 2200 دور بخواهید نصب کنید با تبدیل مولکس ، فن ها با تمام سرعتشون کار میکنن و صدای هواپیما میدن 😀

من فن های گرین و کولرمستر داشتم و دارم که جفتشون میتونم بگم خیلی خوب هستن. فن های دیپ کول نداشتم ولی فکر کنم از نظر قیمتی فن های گرین از همه مناسب تر باشن ، با توجه به کارایی که ارائه میدن.

همونطوری که دوستمون فرمودن به فکر تعویض فن سی پی یو هم باشید.  نوتوس 100 یا نوتوس 95 گزینه های مناسبی هستن و ایرکولر های کولرمستر ، ولی خب قیمتشون الان از فضایی هم گذشته . 🙄

ممکنه بتونید کارکرده با قیمت مناسب پیدا کنید .

واقعیتش در مورد اینکه سوکت نصب فن داره یا خیر اطلاعی ندارم.

قیمت این دو تا بزرگوار رو از ایمالز چک کردم :o

نوتوس 95 / نوتوس 100

خدا رحم کنه...

1500 هزینه برای فن سی پی یو... یه لحظه فکر کردم میخوام کولر گازی 30 هزار بخرم xD

ممکنه با خرید فن برای کیس، دمای پردازنده رو هم تا حدودی بتونیم کم کنیم؟!

تصویر تست دمای قطعات در پست استارت ضمیمه شد.

لینک به دیدگاه

دمای فن cpu نهایت ۴ درجه پایین میاد

بهتره یدونه Alta9 خریداری کنید نسبت به فن استوک خیلی قدرتمند تره

delta-temperature-of-cpu-and-room.jpg

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Only gamer گفته است :

خیلی ممنونم از پاسخ تون 

مبارکتون باشه، انشاالله که به سلامتی استفاده کنید :)

-بنده از خمیر سیلیکون کولر مستر استفاده کرده ام. اما حس میکنم به یدونه فن سی پی یو خوب نیاز دارم. i7 3770 واقعا پردازنده داغی هست!

خیلی ممنون،

باید بگم که کلا کولر استوک اینتل زباله هست، مخصوصا اونایی که به ما میرسه، من توی ویدیو های یوتیوب دیدم که جنس پره های کولر از آلومینیوم هست، اما سطح تماس cpu و کولر با مس هست.

توی ایران کلا آلومینیومی هست.

شما روی این کولر خمیر Thermal Grizzly رو هم بزنی تفاوت زیادی نمیبینی البته شاید 10 درجه کم کنه.

در کل تعویض کولر رو توصیه میکنم،

در ضمن نگاه کنید کولر شل نشده باشه، من یک ماه دمای 100 درجه داشتم، کیس رو باز کردم دیدم که 2 تا از پین های بالای کولر باز شده و کولر اصلا با cpu تماس نداره.

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Only gamer گفته است :

واقعیتش در مورد اینکه سوکت نصب فن داره یا خیر اطلاعی ندارم.

قیمت این دو تا بزرگوار رو از ایمالز چک کردم :o

نوتوس 95 / نوتوس 100

خدا رحم کنه...

1500 هزینه برای فن سی پی یو... یه لحظه فکر کردم میخوام کولر گازی 30 هزار بخرم xD

ممکنه با خرید فن برای کیس، دمای پردازنده رو هم تا حدودی بتونیم کم کنیم؟!

تصویر تست دمای قطعات در پست استارت ضمیمه شد.

من شهریور کولر نوتوس 100 پلمپ گذاشته بودم 600 تومن هیچکس نگاشم نمیکرد 😀

1500 برای ایر کولر گرین واقعا صرف نداره.

کارکرده کولرمستر hyper 212  همین حدوده تقریبا. ارزش خیلی خیلی بالاتری نسبت به گرین داره.

ولی متاسفانه اگه با همین قیمت ها هم امروز نخری، احتمال اینکه فردا گرون تر بشه خیلی بیشتر از اینه که ارزون بشه.

یک کولینگی هم بخر که خواستی قطعات ارتقا بدی نیازی به خرید دوباره فن سی پی یو نداشته باشی. مثل همین هایپر 212 turbo

------

شما 6 تا فن هم اضافه کنی تاثیر خاصی روی دمای سی پی یو نمیذاره. مهم خود کولری هست که نصبه.

بنظرم اولویت اول بذارید فن سی پی یو بعد فن اضافه کنید به کیس.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، kiarash917 گفته است :

delta-temperature-of-cpu-and-room.jpg

دوست عزیز قیمت این فن خیلی مناسب هست اما با توجه به نظرات دیجیکالا مثل اینکه با فن استوک زیاد تفاوتی در خنک کنندگی نداره.

بهتره دوستانی که تجربه استفاده از این فن رو دارند نظر خودشون رو در رابطه باهاش بگن ^_^

در 1 ساعت قبل، HosseinRF گفته است :

خیلی ممنون،

باید بگم که کلا کولر استوک اینتل زباله هست، مخصوصا اونایی که به ما میرسه، من توی ویدیو های یوتیوب دیدم که جنس پره های کولر از آلومینیوم هست، اما سطح تماس cpu و کولر با مس هست.

توی ایران کلا آلومینیومی هست.

در ضمن نگاه کنید کولر شل نشده باشه، من یک ماه دمای 100 درجه داشتم، کیس رو باز کردم دیدم که 2 تا از پین های بالای کولر باز شده و کولر اصلا با cpu تماس نداره.

بله متاسفانه اکثرا جنس درجه سه هستند...

حتما چک میکنم، ممنونم.

در 1 ساعت قبل، Mu3tang گفته است :

من شهریور کولر نوتوس 100 پلمپ گذاشته بودم 600 تومن هیچکس نگاشم نمیکرد 😀

1500 برای ایر کولر گرین واقعا صرف نداره.

کارکرده کولرمستر hyper 212  همین حدوده تقریبا. ارزش خیلی خیلی بالاتری نسبت به گرین داره.

ولی متاسفانه اگه با همین قیمت ها هم امروز نخری، احتمال اینکه فردا گرون تر بشه خیلی بیشتر از اینه که ارزون بشه.

یک کولینگی هم بخر که خواستی قطعات ارتقا بدی نیازی به خرید دوباره فن سی پی یو نداشته باشی. مثل همین هایپر 212 turbo

------

شما 6 تا فن هم اضافه کنی تاثیر خاصی روی دمای سی پی یو نمیذاره. مهم خود کولری هست که نصبه.

بنظرم اولویت اول بذارید فن سی پی یو بعد فن اضافه کنید به کیس.

الان همون رو بذارید 1500 دوستان روی هوا میزنن xD

واقعیتش من تازه برای این سیستم حدود 15 میلیون هزینه کردم... دیگه نمیکشم 1.500 هم برای فن هزینه کنم! :S

البته من یه نیمچه امیدی به سه شنبه هفته آینده دارم! امیدوارم بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ملت ایران بتونن یه نفس راحتی بکشن :)

-----------------------------

عزیزان فعلا اولویت رو میذاریم با خرید فن پردازنده Alta9 یا فن کیس GF120-FSB !

بین این دو خنک کننده و با توجه به بودجه محدود بنده و البته -دمای قطعات سیستم (در پست استارت ضمیمه شده)، شما کدام یک رو پیشنهاد میکنید؟

باز هم از شرکت تمامی دوستان در تاپیک متشکرم :x

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Only gamer گفته است :

دوست عزیز قیمت این فن خیلی مناسب هست اما با توجه به نظرات دیجیکالا مثل اینکه با فن استوک زیاد تفاوتی در خنک کنندگی نداره.

بهتره دوستانی که تجربه استفاده از این فن رو دارند نظر خودشون رو در رابطه باهاش بگن ^_^

بله متاسفانه اکثرا جنس درجه سه هستند...

حتما چک میکنم، ممنونم.

الان همون رو بذارید 1500 دوستان روی هوا میزنن xD

واقعیتش من تازه برای این سیستم حدود 15 میلیون هزینه کردم... دیگه نمیکشم 1.500 هم برای فن هزینه کنم! :S

البته من یه نیمچه امیدی به سه شنبه هفته آینده دارم! امیدوارم بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ملت ایران بتونن یه نفس راحتی بکشن :)

-----------------------------

عزیزان فعلا اولویت رو میذاریم با خرید فن پردازنده Alta9 یا فن کیس GF120-FSB !

بین این دو خنک کننده و با توجه به بودجه محدود بنده و البته -دمای قطعات سیستم (در پست استارت ضمیمه شده)، شما کدام یک رو پیشنهاد میکنید؟

باز هم از شرکت تمامی دوستان در تاپیک متشکرم :x

من فن alta9 نداشتم ، اما پردازنده شما 77 واتی هستش. بنظرم تفاوت خاصی با فن الانش نداشته باشه. پیشنهادم اینه صبر کنید هزینه اوکی شد یک فن بهتر تهیه کنید حتی نوتوس 100. ( پیشنهادم اینه کمتر از نوتوس 100 نگیرید )

من نوتوس 100 روی پردازنده Q9505 که 95 واتی هست نصب کردم قبلش با فن اینتل تا دمای 100 می رفت ولی با نوتوس 100 نهایت تا 65 درجه میره. ( ممکنه روی سی پی یوی شما چند درجه بالا تر یا پایین تر باشه )

فروم لیون و پرشین و دیوارو چک کنید ، ممکنه ایرکولینگ با قیمت خوب برای فروش گذاشته بشه و بتونید همونو با قیمت خیلی مناسب تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

الان دیگه خرید فن cpu شرکت گرین مخصوصا نوتوس ارزش نداره گرین واقعا شورشو درآورده 

الان کارکرده نوتوس ۱۰۰ رو ۱۵۰۰ میدن شما یدونه alta9 بگیر حدود ۱۱ درجه کاهش دما خواهید داشت قبلا i5 4460 داشتم که ۸۴ وات مصرف داشت که از مال شما پر مصرف تر بود با این فن cpu تونسته بودم دما رو به ۵۷ برسونم که بعد از اون i7 7700k تهیه کردم و مجبور به خرید واترکولر شدم در کل alta9 و یا alta7 هردوتاشون با این وضع بازار ارزش خرید بیشتری نسبت به فن استوک دارن

لینک به دیدگاه

یک نگاه بنداز زیر فن CPU ببین هیت سینکش هسته مسی هست یا استوک معمولیه.نور بنداز زیر فن ببین وسط هیت سینک مسی هست یا یکدست الومینیمه  ؟

حداقل فن هسته مسی که مال CPU i7 هست باید بندازی چنددرجه خنکتره و از فن 180تومنی دیجیکالا بهتره وبصرفه تر !!

یک فن کیس هم معمولی یا rgb ارزون بزن روسیستم 

اولیو دارم و دومی هم فکرکنم داشته باشم  

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mu3tang گفته است :

خیلی ممنونم عزیز؛

بله حتما چک میکنم، امیدوارم بتونم فن خوبی با قیمت مناسب تهیه کنم :) شاید هم همین مدل فن که دوستمون فرمودن تجربه استفاده اش رو داشتند (Alta9) رو تهیه کنم.

در 50 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است :

هرجور حساب میکنم یک میلیون و ۵۰۰ برای فن ساده پردازنده یه جورایی هزینه الکی هست! 

آهااان خیلی هم عالی پس یعنی شما تجربه استفاده از این مدل خنک کننده رو داشتید. و اینکه مطمئن هستید که پایه های این مدل به مادربرد بنده میخوره؟

در 13 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

چشم حتما چک میکنم، اما به نظر میرسه معمولی باشه! چون من این پردازنده رو از یکی از آشنایان خریدم که این فن رو از روی سی پی یو باز کرده بود و روش فن بوفالو بسته بود. در واقع این فن روی جعبه بوده دیگه نمیدونم روی خود جعبه، فنِ هسته مسی میذارن یا معمولی xD

اگر فن معمولی کیس رو خودتون دارید که چه کسی از شما بهتر! از خودتون تهیه میکنم. RGB که نیاز ندارم در کیس بستس :D

لینک به دیدگاه

نیازنیست بازش کنی.فقط مابین پره فن و هیت  سینک نوربنداز نگاه کن مسی هست یانه .

اون فنو دیدم دیجیکالا الکی پول حروم نکن اون جواب نمیده مطمین باش .شاید سه چهاردرجه خنک کنه ولی 180تومن ارزش نداره .

بانصف هزینه همون هسته مسی بنداز همون نتیجه میگیری چنددرجه خنکترمیشه .مگر یک کولر دست دوم حدود 500_700صبرکنی گیرت بیاد 

من فن هسته مسی دارم مخصوص i7 تولیدشدن 

فن معمولی کیس هم فقط 80دارم .بدنیست 

سایز120 فقط rgb های معمولی دارم که ارزونترن و یکمدل دیپ کول هم دارم که گرونتره 

لینک به دیدگاه

خب دوستمون هم میگن یه کولر کارکرده گیر بیار فکر بدی نیست ولی خب معلوم نیست تا کی پیدا شه و اصلا قیمت ها ثابت بمونه بازم صاحب اختیار شمایی

لینک به دیدگاه

در در 7 آبان 1399 در 18:14، farshad sh گفته است :

عزیز از دوستی که باندل رو ازش خریداری کرده بودم سؤال کردم، فن پردازنده مسی هست. اگر ممکنه عکس و مدل این فن ۸۰ هزار تومانی که میفرمائید و فن دیپ کول رو برام پ.خ کنید ممنون میشم :)

در در 7 آبان 1399 در 18:23، kiarash917 گفته است :

ممنونم از پاسخ تون 🌷

--------------------

راستی یه نکته ای که الان بهش توجه کردم این بود که روی کیس های قدیمی مگنوم پلاس یک لوله پلاستیکی هست که دور سی دی یو و فن اون رو میگیره! دوستانی که از این مدل کیس داشتند قطعا میدونن کدوم قسمت کیس رو دارم میگم. ممکنه با برداشتن اون قطعه پلاستیکی که کاملا دور سی پی یو رو پوشش داده بتونم به کاهش دمای سی پی یو کمک کنم؟!

Untitled.thumb.png.e9e241c89e7da9bd45030160d1db1ec7.png

عزیزان یک عدد فن کیس گرین مدل GF120-FSB از فروشگاه شهر فافا خریداری شد.

در در 7 آبان 1399 در 19:46، Only gamer گفته است :

راستی یه نکته ای که الان بهش توجه کردم این بود که روی کیس های قدیمی مگنوم پلاس یک لوله پلاستیکی هست که دور سی دی یو و فن اون رو میگیره! دوستانی که از این مدل کیس داشتند قطعا میدونن کدوم قسمت کیس رو دارم میگم. ممکنه با برداشتن اون قطعه پلاستیکی که کاملا دور سی پی یو رو پوشش داده بتونم به کاهش دمای سی پی یو کمک کنم؟!

این قسمت کیس رو هم باز میکنم و نتیجه تست دمای قطعات رو مجددا در همین تاپیک قرار میدم :)

اگر دمای پردازنده با قبل تفاوتی نداشت حتما به خرید یک کولر کارکرده هم فکر میکنم.

از تمامی دوستانی که در تاپیک بنده شرکت داشتند بسیار سپاسگزارم

عزیزان متاسفانه حین نصب فن به کیس - فشار خیلی زیادی به تبدیل مولکس فن وارد کردم که خودش موجب کج شدن کابل مولکس پاور و خرابی تبدیل فن شد... O.o

البته نمیشه بهش گفت خرابی! فقط یکی از این آهن ها از پشتش زد بیرون که اوکیش کردم xD

223862787_Untitled1.png.601e676d9733c396b6a2ee84cdad45c6.png

* عزیزان یه سوال داشتم ، راهی برای نصب فن ها به مادربرد نیست؟

میخوام جلوگیری کنم از اینکه فن همیشه با تمام توان کار کنه... واقعا صداش آزار دهندس :|

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...