رفتن به مطلب

کمک در طراحی یک کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها.من هم به تقلید از آقا علی میخوام یک کیس بسازم!!!که البته به کمک شما و مخصوصا آقا علی که تجربشو داره نیاز دارم!

اول از همه طراحیش چطوره؟میدونم خیلی مبتدیانست ولی آیا تهویه خوب صورت میگیره؟ البته طرح قسمت پاور رو از طوی کیس Chalenger برداشتم(آقای مهندس عمرانی ببخشید دیگه!!!)

لطفا همه کمک کنید!

Case.jpg

لینک به دیدگاه

دوست خوبم اقا علیرضا هم داره همین کار رو میکنه iriali باهاش مشورت کنی بد نیست .

لینک به دیدگاه

دوست خوبم اقا علیرضا هم داره همین کار رو میکنه iriali باهاش مشورت کنی بد نیست .

سلام آقا سعید.میدونم که ایشون با پشت کاری که دارند تا 1 هفته تموم میکنند که البته بالا هم گفتم شدیدا به تجربشون نیاز دارم ولی مسهله اصلی اینه که طرح من یعنی ورودی و خروجی ها چطوره؟ بهتره پاور در قسمت پایین باشه یا بالا؟ کلا کیس از چه جنسی باشه؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز امیدوارم در کارتون موفق باشید شما فنی که در بالای کیس قرار دادید اون طور که مشخص کردید جریان هوا رو به داخل هدایت میکنه که باید بر عکس این باشه و به بیرون هدایت کنه چون گرما به قسمت بالای کیس میره و با استفاده از این فن که در بالای کیسه به بیرون هدایت میشه و میشه لطف کنید اندازه فنها رو هم مشخص کنید.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز امیدوارم در کارتون موفق باشید شما فنی که در بالای کیس قرار دادید اون طور که مشخص کردید جریان هوا رو به داخل هدایت میکنه که باید بر عکس این باشه و به بیرون هدایت کنه چون گرما به قسمت بالای کیس میره و با استفاده از این فن که در بالای کیسه به بیرون هدایت میشه و میشه لطف کنید اندازه فنها رو هم مشخص کنید.

سلام دوست من.حرف شما دقیقا درسته و این اشتباه من بود.الان تصیحش میکنم.

با تشکر!

لینک به دیدگاه

با سلام

اول لطف کنید خودتون رو معرفی کنید دوست من .

دوم اینکه من اصلا این کار رو توصیه نمیکنم حالا اگر علاقه مندی خودتون میدونید .

سه اینکه ساخت کیس سخته بهترین راه مود هست نه ساخت چون مثل من به مشکلاتی همچون اندازه ها بر میخورید که نمیشه رعایت کرد مثلا عرض کیس قرار بود 28 سانت باشه شده 27 سانت و مشکل ترین قسمت جای کارتها و io هست که امروز تمومش کردم البته قبلا ساخته بودم ولی با یک إعمال کاری یه تیکه شکست و دیگه بیخالش شدم و مجبور شدم قسمت پشت رو دوباره بسازم .

بیشتر زیبایی یا کارایی خواهشا نگین هر دو ، کدوم بیشتر ؟

اگر زیبایی میخواهید بهتره اکرولیک و اگر کارایی بهتره از آلمینیوم یا فلز باشه

چقدر هزینه میخواهید بکنید . مطمئن باشید بلای 100 در میاد .

طبق گفته خودتون اگر فلزی بسازین تمام امکانات رو دارین و اگر بخواهین مثل من با اکرولیک بسازین باید وسایل جدید تهیه کنید .

کار شما یکی دو هفته ای تموم نمیشه مگر دفعه اولتون نباشه مثلا من خودم الان چند ماه هست که درگیرم . ولی اگر بخوام دوباره بسازم سریع دیگه میسازم و به ماه نمیرسه چون هم امکانات رو دارم هم دیگه یه چیزهایی دستم اومده .

برای طرحتون اول اینها رو مشخص کنید .

با تشکر .

لینک به دیدگاه

با سلام

اول لطف کنید خودتون رو معرفی کنید دوست من .

دوم اینکه من اصلا این کار رو توصیه نمیکنم حالا اگر علاقه مندی خودتون میدونید .

سه اینکه ساخت کیس سخته بهترین راه مود هست نه ساخت چون مثل من به مشکلاتی همچون اندازه ها بر میخورید که نمیشه رعایت کرد مثلا عرض کیس قرار بود 28 سانت باشه شده 27 سانت و مشکل ترین قسمت جای کارتها و io هست که امروز تمومش کردم البته قبلا ساخته بودم ولی با یک إعمال کاری یه تیکه شکست و دیگه بیخالش شدم و مجبور شدم قسمت پشت رو دوباره بسازم .

بیشتر زیبایی یا کارایی خواهشا نگین هر دو ، کدوم بیشتر ؟

اگر زیبایی میخواهید بهتره اکرولیک و اگر کارایی بهتره از آلمینیوم یا فلز باشه

چقدر هزینه میخواهید بکنید . مطمئن باشید بلای 100 در میاد .

طبق گفته خودتون اگر فلزی بسازین تمام امکانات رو دارین و اگر بخواهین مثل من با اکرولیک بسازین باید وسایل جدید تهیه کنید .

کار شما یکی دو هفته ای تموم نمیشه مگر دفعه اولتون نباشه مثلا من خودم الان چند ماه هست که درگیرم . ولی اگر بخوام دوباره بسازم سریع دیگه میسازم و به ماه نمیرسه چون هم امکانات رو دارم هم دیگه یه چیزهایی دستم اومده .

برای طرحتون اول اینها رو مشخص کنید .

با تشکر .

سلام علیرضا جان.ببین اگه بخوام مود کنم باید برم حداقل یه کیس 70-80 تومنی بگیرم که بعد میترسم که خرابش کنم ولی اینجوری خیالم راحت تره. ببین اگر قرار بود ظاهر واسم مهم باشه خوب کیس Tuniq2 رو که کیس واقا زیبا ولی با کولینگ بدیه رو بر میداشتم اگر هم خنک بودن واسم مهم بود کیس Tuniq3 رو بر میداشتم که از خنکترین کیسهاست فکر کنم خودت منظورم رو فهمیده باشی ولی اگر بخوام دقیقتر بگم 60% ظاهر 40%خنک بودن!

بعد واسه اکرولیک چه وسایلی باید تهیه شه؟ آیا فلز بهتر نیست؟

با تشکر!

لینک به دیدگاه

با سلام

surpriser ( خودتونرو معرفی نکرین که با اسم شما رو خطاب کنیم ) گرامی ببینید به نظر من بهتره از جنس فلز باشه چون شما همه امکانات رو دارین ولی برای کار با اکرولیک باید حداقل 50 تومن وسایل تهیه کنید البته بیشتر هم میشه ولی چون من دیگه این مراحل رو رفتم بعضی ها که نیاز نیست رو میگم نگیری و البته اگر بخواهی با اکرولیک کار بکنی میتونم خیلی خوب راهنمائیت کنم در صورتی که خودم کلی زحمت کشیدم چون مثلا برای بریدن اکرولیک مغازه دارها و کسایی که کارشون بود اصلا نمیگفتن با چی تا میگفتی میخوام کاری انجام بدم میگفتن بیا برات انجام بدیم و کلی ماجرا که سر همین برش کلی وقتم گرفته شد اما حالا دیگه که راهش رو یاد گرفتم خیلی سریع کار پیش میره که دیگه نیاز به برش ندارم !!! اما در مورد فلز زیاد برام مقدور نیست که راهنمائیت کنم که البته خودتونمیتونید کارتون رو پیش ببرید . در مورد فلز خوب کارایی میشه گفت خوبه ولی ظاهر آنچنان عالی در نمیاد البته به نظرم شما میتونید از هر دو استفاده کنید تا بشه ظاهر هم خوب در آورد .

شما یه کاری هم بکن اونم اینه که به سایتهای خارجی سر بزن و نمونه کارهای اونها هم ببین که خیلی چیزها دست گیرت میشه ولی انتظار نداشته باشه همه مشکلات بر طرف بشه چون من خودم کیسی رو که دارم میسازم قبلا یه فرد برزیلی ساخته و من کارش رو دیدم و گفتم راحت میشه ساخت اما وقتی شروع کردم به ساختن نظرم عوض شد .

شما با چه ابعادی میخواهی بسازی چون خیلی مهم هست با این طرحی که دادین نمیشه گفت چه اشکالاتی داره شما بهتره ابعاد هم مشخص کنید .

من چند نمونه میزارم خودت قضاوت کن

با تشکر

FusionCS_thumb.jpg

Yiang-Yi_thumb.jpg

که دارم میسازم_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.ممنون بابت حوصله اي كه به خرج دادي.ببين اگه من بخوام تمام كيس از شيشه بشه و فقط پنل جلو از شيشه يا آلومينيوم باشه امكان پذيره؟ در مورد ابعاد نظري ندارم ممنون ميشم راهنمايي كني.شما جاي سيدي رام و هارد رو كه روش قرار ميگيره رو چي كار كردي؟ميشه از شيشه ساخت؟

با تشكر!

لینک به دیدگاه

با سلام

اگه من بخوام تمام كيس از شيشه بشه و فقط پنل جلو از شيشه يا آلومينيوم باشه امكان پذيره؟

بله

ابعد هم بهتر بزرگ بگیرین تا هم دستتون باز باشه و هم از نظر خنک کنندگی بهتر هست چون گرمای قطعات کمتر بر روی هم تاثیر میزارن

جاي سيدي رام و هارد رو كه روش قرار ميگيره رو چي كار كردي؟ميشه از شيشه ساخت؟

من دارم از همین اکرولیک میسازم و فردار میخوام این کار رو انجام بدم .

لینک به دیدگاه

بابا دمه همه هنرمندای سایتمون گرم خدایی منم خیلی مشتاقم ولی الان در مذیغه مالی قرار دارم

موفق وموید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...