رفتن به مطلب

مزایده داغ مادربرد msi z370 A pro نو نیاز به تعویض سوکت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 ساعت قبل، ِDr.Saleh Derakhshan گفته است :

نکته آموزشی خوبی بود من فقط ساعت ده رفرش کردم پستهای  هر سه رو دیدم چون ایشون ویرایش کرده بود شک کردم برا همین کمک خواستم از مدیران .. با این چیزی که شما گفتی و انجام دادم  و با توجه به اینکه مطمعینا اون دوست عزیز قیمت خودش رو ویرایش کرده باشه بالاترین قیمت توی زمان مزایده میشه قیمت شما 

مبارک دوست عزیزمون باشه. انشاالله خیرشو ببین

البته بابت ویرایش بگم تو زمان کمتر از ۱ دقیقه ویرایش انجام شد چون من وقتی قیمت ۸۰۰ دادم دوستمون کاربر دیواین با قیمت ۸۲۰ دیدم قبل از من پیشنهاد داده بودن اومدم قیمت ۹۰۰ مجددا ارسال کنم که تاپیک اجازه نداد و ارور داد و نوشته بود بعد از ۱۷۰ ثانیه مجددا ارسال کنید که حتی مدیر در جریان این ارور هست و ۳ دقیقه توقف بابت ارسال زیاد بود تو اون تایمی که ویرایش زدم رو صفحه گوشی من ۸۷۰ دوستمون آقا حامد نبود که ببینم. که من مجبور شدم ویرایش کنم البته ویرایش چند ثانیه بعد انجام شد نه اینکه بعد از ساعت ۲۲ من بیام دستکاری کنم وگرنه خود ویرایش بیشتر از ثبت رکورد جدید زمان میبره اگر میدونستم ویرایش مشکل داره اصلا این کارو نمیکردم که سو تفاهمی نشه وگرنه من بعد از اخرین پیشنهاد اگر سیستم اجازه میداد ۹۰۰ تومنو ثبت میکردم که متاسفانه با توجه به این سیستم نشد. ولی قطعا دوستمون با توجه به ساعت سیستم که بعد از بنده و تو آخرین لحظه در ساعت۲۲ درخواست دادن و برنده ایشون هستن. ( داخل پرانتز وقتی دوستمون کاربر دیواین ۸۲۰ پیشنهاد دادن بنده که نمیام ۸۰۰ بدم😂 ایشون قیمتشون نبود رو صفحه من ۸۰۰ دادم بعد دیدم قبل از بنده یا بعد از من خودمم نمیدونم سیستم چه جوری بوده برای همین ۹۰۰ زدم با توجه به اون ارور) 

به هر حال از جناب آقا صالح تشکر میکنم بابت این مزایده خوبشون که عدالتو به مبلغ ترجیح دادن. 🙏🙏👏

ویرایش شده توسط Atlas1370
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

سلام دوستان عزیز.

صاحب  تاپیک عزیز به هرکی دوست داری بفروش جنس خودته

اگر نشان گر موس رو روی زمان ارسال نگه دارید میتونید زمان ارسال هر پست رو مشاهده کنید.

اون دوستمون هم که قبل من زدن ویرایش زده یک دقیقه بعد  

دوست عزیز خیر اینطور نیست مزایده بوده و شامل قوانین هست از خودتون قانون نسازین !!!!!!! اگر شما اخرین نفر باشین بهتون تعلق می گیره

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

مادربرد بصورت پیش کرایه  بمبلغ 30 هزار تومان برای برنده مزایده ارسال شد 

* ختم تاپیک *

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...