رفتن به مطلب

بازی GTA V رو از کجا بخرم؟؟؟؟؟

mahdi_izanlu
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان میشه من رو راهنمایی کنید که بازی GTA Vرو از کجا بخرم

نسخه dvd

ویرایش شده توسط mahdi_izanlu
لینک به دیدگاه

اگر اوریجینال منظورتون هستش میتونید از همین سایت هایی که اوریجینال میفروشن بخرین ولی در خصوص کرکی به نظرم خرید اصلا به صرفه نیست
مگر اینکه نه به شبانه دسترسی داشته باشی و نه به adsl

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، sajad564 گفته است :

اگر اوریجینال منظورتون هستش میتونید از همین سایت هایی که اوریجینال میفروشن بخرین ولی در خصوص کرکی به نظرم خرید اصلا به صرفه نیست
مگر اینکه نه به شبانه دسترسی داشته باشی و نه به adsl

من ADSL دارم ولی نمی تونم شب کاپیوتر رو روشن بزارم فکر کنم خراب میشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mahdi_izanlu گفته است :

سلام دوستان میشه من رو راهنمایی کنید که بازی GTA Vرو از کجا بخرم

از سایت های معتبر یا فروشگاه های بازی در شهرستان بجنورد

ببین اگه میخوای انلاین بازی کنی یا rp fivem بازی کنی باید بخری بازی رو ،از استیم روی ریجن آرژانتین الان قیمتش زیر ۵ دلاره خودت میتونی بخری یا حوصله کاراشو نداری میتونی بگردی از سایتای ایرانی که هرا ارزونتر اوریجینالشو میفروشن برات روی اکانت استیمت فعالش کنن

--------

اگه فقط قسمت داستانیشو میخوای، میتونی کرک شدشو دانلود کنی از سایتای ایرانی 

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

طرف بچه است یه تاپیک زده عین اسپم ! چرا هی پست ارسال میکنید عجیبه کاراتون،این تاپیک هر سایت دیگه ای بود به هیچ جاشون نمیگرفتن اصلا معلوم نیست چی می خواد چه ورژنی سی دی کی می خواد دیتا می خواد

(از سایت های معتبر یا فروشگاه های بازی در شهرستان بجنورد)

فکر کنم منظورش DVD بازی ها هست، یادمه Call of Duty: Modern Warfare 2 رو به صورت dvd از شرکت پرنیان گرفتم.

یک مرحله داشت که توی فرودگاه مردم رو میکشتی، اینا اون مرحله رو کلا از بازی حذف کرده بودن.

یک مرحله دیگه هم بود که میرفتی توی پایگاه نظامی دشمن، یک اتاق داشت، توش کلی TV و مانیتور بود، حالا چی روی مانیتور ها داشته پخش میشده رو خدا میدونه، اینا اومده بودن لوگوی پرنیان رو روی مانیتور انداخته بودن.

فکر کنم GTA V به صورت DVD نصف شهر رو حذف کرده باشن، 90 درصد مرحله هارو هم حذف کردن، همه ی باقی مونده هارو هم دستکاری میکنن.🤣

در 11 ساعت قبل، mahdi_izanlu گفته است :

من ADSL دارم ولی نمی تونم شب کاپیوتر رو روشن بزارم فکر کنم خراب میشه

کامپیوتر خراب نمیشه، اینو بگم که خرید GTA V به صورت DVD یا CD توی ایران غیر ممکنه، تنها راهش خرید از استیمه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...