رفتن به مطلب

فروش کیبورد فول مکانیکال gigaware k26 تومان850

admiralb
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

توضیحات رو حتما بخوانید. یکی از بهترین کیبورد های گیم با دکمه های مکانیکال و طول عمر 50میلیون ضربه دارای نور rgbو درای آنتی گوست و فشار چند کلید هم زمان چون پول نیازم میفروشم دارای حافظه داخلی دارای 12 مدل افکت نور بالاش از جنس آلومینیوم و پایینش از جنس پلاستیک هستش چون مدل گیگاوار تو گزینه ها نبود مدل گیگابایت رو زدم مدل دقیقش تو اینترنت مدل keyboard gigaware k26 سرچ کنید تو یوتیوب و ... پر از فیلم و عکس هستش با این قیمت عمرا همچین کیبردی پیدا کنید من خودم دو هفته پیش یک ملیون و سیصد و پنجاه خریدم کارم نکرده کلا تو کارتنش خوابیده بود همچنین دارای استراحت گاه مچ دست هستش که به همراه کیبرد فرستاده میشه و خودم برچسب فارسی شفاف چسبوندم رو دکمه ها اگه نخواستین برمیدارم فقط یکی از خار های پایه کیبرد شکسته یعنی موقع خرید من تو راه توسط تیپاکس اینطوری شده که با یه قطره چسب درست میشه اونم میفرستم که اصلا در عملکرد اختلالی ایجاد نمیکنه و درواقع اصلا مهم نیست خودم پارسال برای برادرم یکی خریده بودم البته اون موقع ارزون بود اگه پول لازم نبودم عمرا نمیفروختم تو سایت ایسام هم 850 گذاشتم برا فروش خلاصه هر کی بخره برده یا علی.

قیمت 850 هزار تومان

۲۰۲۰۱۰۳۰_۱۴۴۸۰۲.jpg

۲۰۲۰۱۰۳۰_۱۴۵۱۲۷.jpg

37cfff1eff6d4fca4577296ce26df82e.jpg

۲۰۲۰۱۰۳۰_۱۴۵۳۵۹.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، kiarash917 گفته است :

سلام موجوده؟

سلام بله

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...