رفتن به مطلب

تبدیل ایپد به تاچ پد در ویندوز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان دیروز تو یوتیوب یه ویدیو دیدم که طرف با یه برنامه روی اپ استور به اسم remote mouse که نسخه ویندوز و مک و اندروید هم داشت از گوشیش به عنوان یه تاچ پد استفاده کرد منم چون میخوام بعضی موقع توی پاورپوینت یه سری چیز ها بنویسم با موس نمیشه خیلی سخته پول هم ندارم تبلت وکام بخرم همشون بالای 2 میلیون هستن مدل ایپد من ایر دو هست و خیلی قدیمیه مال 2014 میشه از قلم نوری درش استفاده کرد ؟ قلم نوری داریم که مثل انگشت با همه چی کار کنه؟ 

دوم اینکه هر کاری میکنم به ویندوز وصل نمیشه توی بخش کانکت نرم افزار اسم دسکتاپم میاد بالا هر دو هم به یه وایفای وصلن ولی میزنه اتصال با شکست مواجه شد حتی هات اسپات ویندوز رو هم روشن کردم و ایپد رو بهش وصل کردم فایده ای نداشت کسی تا حالا باهاش کارکرده بدونه چه مشکلی داره ؟

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Arsham mahmoode گفته است :

سلام دوستان دیروز تو یوتیوب یه ویدیو دیدم که طرف با یه برنامه روی اپ استور به اسم remote mouse که نسخه ویندوز و مک و اندروید هم داشت از گوشیش به عنوان یه تاچ پد استفاده کرد منم چون میخوام بعضی موقع توی پاورپوینت یه سری چیز ها بنویسم با موس نمیشه خیلی سخته پول هم ندارم تبلت وکام بخرم همشون بالای 2 میلیون هستن مدل ایپد من ایر دو هست و خیلی قدیمیه مال 2014 میشه از قلم نوری درش استفاده کرد ؟ قلم نوری داریم که مثل انگشت با همه چی کار کنه؟ 

دوم اینکه هر کاری میکنم به ویندوز وصل نمیشه توی بخش کانکت نرم افزار اسم دسکتاپم میاد بالا هر دو هم به یه وایفای وصلن ولی میزنه اتصال با شکست مواجه شد حتی هات اسپات ویندوز رو هم روشن کردم و ایپد رو بهش وصل کردم فایده ای نداشت کسی تا حالا باهاش کارکرده بدونه چه مشکلی داره ؟

مشکلم حل شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...